Dodaj do ulubionych

Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było.

14.04.05, 09:50
Zapomniałam już, jak wygląda to forum :)))
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:53
      Gdzie sie podziewałaś????
      • krysica Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:54
        DOBRY, DOBRY!!!!!Pozdrawiam!!!
      • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:55
        praca, praca i jeszcze raz praca. A w domu po południu nikogo już nie było. CXo
        tam słychać w forumowym gronie???? Chyba strasznymi pustkami tu wieje
        ostatnio...
        • mmagi Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:57
          nie wieje...zajrzyj na osla...tam wywalaja nasze fajne watki;-))
        • krysica Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:57
          Wielka wycinaka - sianokosy zaczeli ponoć
    • mmagi Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:56
      i zaraz Cie tu nie bedzie bo Cie wawala na oslą;ppp
      ale miło Cie widziec:D
      • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:58
        Na jaką znowu oślą???/ Czyżby mamba stała się pariasem??? :)
        • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 09:58
          Krysico, rozumiem, że powinnam sie udać na pogaduszki, czy coś w tym stylu?
          • krysica Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:01
            Na oślą...
            • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:01
              co to jest do diaska ta ośla? Nie było mnie tu sporo czasu i mam zaległości....
              • mmagi Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:04
                osla jest na forum o forum;-))
                na pogaduchy nie chodzimy,zaraz założe watek [TU] i tam nam wolno gadac,bo to
                moga wywalic:-))
                • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:05
                  no dzieki, zaraz spróbuje odszukać tę oślą...
                  • mmagi Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:06
                    we wtorek mielismy tu głupawkę:-))
    • pietrek666 Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:12
      Kogóż to moje kaprawe ślipia widzą. Kłopę lat. :DDD
      • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:14
        Witaj Pietrek, stęskniłam się za Tobą robaczku. Naprawdę :))))
        • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:15
          Hehe Pocukrujmy trochi sobie? :DDD
          • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:16
            No jacha, na mnie Kochanie zawsze możesz liczyć.

PS Mam pytanko, jak się miewają moje fiołki????
            • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:18
              Co to qrna. Nowy Zawisza Czarny i to w dodatku w spódnicy?
              • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:19
                A dlaczego Zawisza??? Że czarny, to akurat jestem w stanie zrozumieć:)
                • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:20
                  Bo można liczyć jak na Zawisze. Młodaś, to nie pamiętasz ;PPPP
                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:22
                    Ech Trzydziecha, przeca my ten sam rok produkcji - 1974. A ja dobiero
                    zajarzyłam, o co chodziło Pietrkowi. Dzięki tobie. Ech głupiam baba z rana,
                    chyba kawe musze sobie zapodać :)
                    • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:33
                      Taką z trzech łyżeczek :DDD i nie bezkofeinową.
                      • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:34
                        Trzy to za dużo, ja pijam z dwóch z dużą ilością cukru i mleczkiem. Pycha....
                        Co tam Pietrek u Ciebie słychować?
                        • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:35
                          Stara bida, bz:(
                          Pochorowałem się w święta, ze dwa tygodnie też mnie tu nie było. A poza tym
                          jest gicio i w korzonku :DDD
                          • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:38
                            pytam po raz drugi, fiołka już zasadziłeś? :)
                            • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:42
                              Fiołka??? Fiołka to ja mam w głowie. Nigdy nie deklarowałem chęci sadzenia
                              fiołka. Bratki to co innego!!!
                              • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:45
                                ale masz sklerozę chłopie. Nie pamiętasz, jak się umawialiśmy na randkę??? Ja
                                sobie zażyczyłam fiołka, a Ty nie wiedziałeś skąd masz go wytrzasnąć o tej
                                porze roku :))))
                                • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:50
                                  Ło matko rzeczywiście. Qrna tyle tych randek, że się połapać nie mogie ;PPP
                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:51
                                    No wiesz???? A ja myślałam, że jestem dla Ciebie wyjątkowa. Ech ci mężczyźni...
                                    • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:53
                                      Najważniejsza, ale myślałem, że Cię nagła obraza majestatu wzięła, bo niakiej
                                      knajpki stołecznej nie wynalazłem w necie.
                                      • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:55
                                        Ech Pietrek, za słabo się starałeś. Poszukaj once again
                                        • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:58
                                          Dostaje cwajtere szansę? Gicio :DDD
                                          • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:00
                                            No tylko tym razem lepiej sie postaraj. W końcu swojego czasu mianowaliście
                                            mnie ( mam na mysli męską część forum) first lady, więc nie zawiedź... :)
                                            • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:02
                                              Poza Boskim, bo on uwielbił Piroga :)
                    • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:47
                      Niezupełnie ten sam :)))) Ja tylko z przedziału wiekowego trzydziestek jestem :)
                      • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:50
                        Oki, ale jakby nie było obie mamy 3 z przodu :))) Piękna cyferka, nie sądzisz?
                        • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:51
                          Tyż mam trzy z przodu! :DDD Bynajmiej nie jaja ;P
                          • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:52
                            pietrek666 napisał:

> Tyż mam trzy z przodu! :DDD Bynajmiej nie jaja ;P

No wiem, wiem :) A o trzy jaja Cię nawet nie podejrzewałam :)))
                            • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:53
                              Ja mam 3 z przodu i 3 z tyłu, ale Ciiiiiiiiicho.
                              • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:53
                                no to jesteś symetryczna :))))
                        • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:52
                          Zaczęła mi się podobać, od kiedy zaczęli puszczać reklame abonamentu za 30 zł w
                          jakiejś sieci komórkowej ;DDDD
                          • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 10:53
                            czyżbyś wczesniej źle o trójeczce myslała???
                            • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:01
                              Zdołowana byłam z letka.
                              • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:04
                                Mam znowu doła
                                Znów pragnę śmierci
                                Może w lecie jakiś komar
                                Adidasa sprzedał mi?
                                • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:07
                                  Pietrek, a cóż to za poezja????? Zaraz ja Cię w rzyć utnę :)
                                  • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:17
                                    Słyszałaś o takim zespole Kury?
                                    • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:22
                                      Nie, a co oni grają?
                                      • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:25
                                        Ło matko wszystko i nic. Stworzyli taki nurt jass. Trochę jazzu, rock, ale ten
                                        kawałek o dole jest np. pastiszem disco-polo. :D
                                        • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:27
                                          No to mniemam, że musi być niezły:)A jeżeli chodzi o muzę, to postaram sie
                                          wieczorkim przesłać Ci coś ostrzejszego. Ja też słucham ostrej muzy, a
                                          właściwie to podstawa. Zostało mi to z czasów młodości i nie mogę się z tego
                                          wyleczyć. Pościagałam kilka fajnych kapelek. Znasz np. Crematory?
                                          • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:29
                                            Ni paniusju. Teraz słucham St.Anger Metallici i Lateralus Tool'a.
                                            • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:30
                                              myślę, że Crematory sie Tobie spodoba :)
                                              • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:03
                                                Pażywiom, obaczim :)
                                                • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:10
                                                  No dobra, przeca mówię, że wyślę, moze nawet cosik więcej :)))) Daj znać, jak
                                                  wrażenia po odsłuchaniu. Jak mnie nie będzie na forum, to wyslij kilka słów na
                                                  małpę.
                                                  • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:25
                                                    Jawohll :)
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:26
                                                    a co żeś sie Pietrek tak zeszwabił ostatnimi czasy???? Jakąś wycieczkę sobie
                                                    fundnąłeś do naszych drogich sąsiadów z za zachodniej granicy?
                                                  • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:33
                                                    Już się przyzwyczajam, bo tego lata 5 mln Helmutów na Polskę najedzie.
                                                    Większość na Wybrzeże i Mazury. :( A Długą to się trzeba będzie kilofem
                                                    przebijać, a wokół tylko szwargotanie i te ich: Ja, ja.
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:37
                                                    Biedactwo, to fakt. Jak jestem na bałtyckiej plaży to rzeczywiście pełno
                                                    szwabów dookoła.
                                                  • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:45
                                                    A najbardziej mnie wqrwia jak zaczepi taki po niemiecku i się pyta o coś, a ja
                                                    na to: Do You speak English. To 95%: Niszt fersztejen. No qrwa jakby niemiecki
                                                    był drugim urzędowym językiem w Polsce!!!
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:47
                                                    no to wal taką schweine w pysk od razu. Niech się burak uczy języków obcych, a
                                                    dopiero potem wybiera się na zagraniczne wojaże.
                                                  • pietrek666 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:52
                                                    A najlepsze jest to, że stosunkowo dużo Niemców mówi, albo choć rozumie
                                                    angielski, tylko tu jakowaś amnezyja ich ogarnia :)
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:56
                                                    może jeszcze coś z czasów Hitlera siedzi im w tych pustych łbach i sądzą, że są
                                                    tu panami. No sama nie wiem.... Piotruś skarbie, musze spadać z forum. Jadę
                                                    cosik załatwić w centrum. Moze jeszcze potem wpadnę na chwilkę :)) Pa pa
                                                  • pietrek666 No to Ci.Pa :DDD 14.04.05, 12:57

• mamba30 Re: No to Ci.Pa :DDD 14.04.05, 12:57
                                                    ci.pa :))))))))))))))))))))))))))))))
                              • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:04
                                Ech Trzydziecha, jesteśmy w najpiękniejszym dla nas wieku. Ja tam nigdy sie tym
                                nie dołowałam :) Fajnie, że już Ci przeszło
                                • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:05
                                  To było tak naprawdę uczulenie na krem i wysuszona skóra pod oczami, a ja
                                  myślałam, ze gwałtownie zmarchy mi się zrobiły :))) Zeszło uczulenie wraz zze
                                  zmarchami i jet OK!
                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:08
                                    No to git. Ja na szczęście też nie mam w ogóle zmarszczek na facjacie, ale
                                    chyba z racji wieku powinnam zacząć stosować jakieś ścierwo
                                    przeciwzmarszczkowe. Jak sądzisz? Słyszałam, że kobiety powinny już od 25 roku
                                    uzywać jakichś specyfików. Chyba mam w takim razie kilka lat do tyłu :)
                                    • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:14
                                      JA W TWOIM WIEKU TEŻ TAK MYŚLAŁAM ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie stosowałam.
                                      Kup ścierwo ale niekoniecznie od razu p.zmarszczkowe. Nawilżające kup i zobacz,
                                      jak sie z tym czujesz.
                                      • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:16
                                        Trzydziecho, a jak tam te pyzy z bazaru? Zaprosisz mnie kiedyś ponownie?
                                        • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:17
                                          Ano mamba, pewnie :))) Dzisiaj chociażby, stary na dyżurze, spokój (względny ;)
                                          bedzie!
                                          • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:23
                                            No ale dzisiaj po pracy to ja muszę spadać do domu. Syna musze zawieźć na
                                            trening. Może jakiegoś innego dzionka :))) Zaproponuj coś. Ty do której
                                            pracujesz?
                                            • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:36
                                              Do 16. Zgadamy się jescze. W jaki wieku twoj chłopię?
                                              • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:37
                                                Moje małe chłopię w czerwcu kończy 11 lat :)
                                                • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:41
                                                  Fiuuuuuuuuuuuu! mamma mia. Odchowany, to i luzik teraz masz :)))0
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:43
                                                    No mam, chyba, że się przydaży jakaś niespodzianka. Właśnie sie martwię, bo
                                                    spóźnia mi się okres o 1 dzień, a biorę pigułki. Cholera, mam nadzieje, że to
                                                    jakieś głupie zmiany w organiźmie, a nie ciąża. Teraz nie jest dla mnie
                                                    najlepszy moment. A Twoje dziecię ile ma lat?
                                                  • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 11:46
                                                    2 lata i 3 mce. Jeden dzien to nie spóźnienie. a przy pigułkach to mało
                                                    prawdopodobne.
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:06
                                                    mam nadzieję, ze nie załapię się w 0,01 %.

To Ty masz maluszka w domu. Słodki wiek :))))
                                                  • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:10
                                                    Pewnie:))) Zwłąszcza jak wyje :PPP
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:12
                                                    ja juz zapomniałam jakie to przyjemności. teraz to co najwyżej muszę walczyć,
                                                    aby za bardzo nie pyskował. Powoli wchodzi w taki wiek, gdzie jajko chce być
                                                    mądrzejsze od kury. Na całe szczęście nie jest jeszcze najgorzej i ma
                                                    poszanowanie dla swojej maci. Moje słowo sie liczy i wykonuje to, o co go
                                                    poproszę :)
                                                  • trzydziecha1 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:34
                                                    Ehhh szczęśćara! Sama młoda i młode odchowane! ;)) Ja odrabiam moje lenistwo.
                                                  • mamba30 Re: Ło Matko Świnta i Józefie Nazarejski :DDD 14.04.05, 12:38
                                                    a żebyś wiedziała. fajne uczucie być młodą i mieć dużego, odchodowanego
                                                    chłopaka. teraz to już za kilka lat będę się chciała odmlodzić drugą pociechą,
                                                    ale jeszcze nie czas :)))
    • landrynka8 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:28
      Cześć!
      • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:33
        witam, witam. Landrynko, czy Ty jesteś Sagis? W którymś wątku wyczytałam taką
        opinię
        • landrynka8 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:38
          nie. Sagis jest jedna. W którym wątku?
          • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:38
            zaraz poszukam
          • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:46
            Landrynko, ten wątek został już wywalony, więc nie moge napisać w którym...
    • miawalles Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:41
      A co koleżanka robiła przez ten cały czas? he?
      • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:42
        no zarobiona byłam. A tu tyle zmian :)))
    • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:44
      mamba30 napisała:

> Zapomniałam już, jak wygląda to forum :)))
      ___
      ..8) miło cię widzieć.pozdr.
      • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:46
        No ja również bardzo sie cieszę, że powróciłam na ojczyzny łono....
        • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:50
          mamba30 napisała:

> No ja również bardzo sie cieszę, że powróciłam na ojczyzny łono....
          _____
          ..i łona też się cieszy, znaczy ojczyzna..8)
          • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:51
            Co tam Charlie u Ciebie? Tak się dopytuję, bo mam spore braki w edukacji
            forumowej :)))
            • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:55
              ..córka ma maturę za parę dni, a ja się trzęsę.Reszta b/z, czyli
              wszyscy w domu i zdrowi..8)
              • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 10:57
                o qrteczka, no to macie przeżycia. Pamiętam, jak ja się moją matura
                stresowałam, ale okazało się, że wszystko poszło OK. W tym przypadku też tak
                będzie, będę trzymała kciuki za córę :))
                • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 11:02
                  ..gdyby nie to, że w tym roku dzieciaki robią za króliki
                  doświadczalne to może nie byłbym tak nerwowy.Przecież próbne matury w całym
                  kraju wypadły słabo w tym roku...Choć w po cichu liczę,że będzie ok...8)
                  • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 11:06
                    No tak, zapomniałam o tym. Mój syn też był po trosze królikiem. Od Jego
                    rocznika wprowadzili w klasach I-III nauczanie zintegrowane, bez stawiania
                    ocen. Teraz jest w IV klasie i zbieramy tego żniwo. Dzieci nie do końca sobie
                    radziły z ocenianiem ich pracy stopniami. Wiem, że gdyby był uczony taka
                    metodą, jak kiedyś to miałby lepsze oceny. Ale na to niestety nie mamy wpływu
                    • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:18
                      ..a najgorsze jest to ,że ta nowa wcale nie daje pewności
                      przyjęcia na dobrą uczelnię..8(
                      • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:20
                        ma już córa wybrana uczelnię i kierunek?
                        • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:32
                          ..filologia angielska,a co do uczelni to jeszcze się waha - nasz
                          toruński umk, czy inna uczelnia.Z wiadomych względów wolałbym Toruń zawsze to
                          na miejscu,bliżej i taniej..8)
                          • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:36
                            no, no. Chwalebny kierunek. Musi się udać, trzeba w to wierzyć :)
                            • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:42
                              mamba30 napisała:

> no, no. Chwalebny kierunek. Musi się udać, trzeba w to wierzyć :)
                              _____
                              ..i ja tak myśle,że dziś bez silnego języka obcego - tak na papierze
                              jak i w 'gębie' trudno coś osiągnąć w tym pędzącym do przodu świecie.
                              • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:44
                                mój młody, w sensie syn uczy sie od I klasy 2 jęz. - angielskiego i
                                francuskiego. też uważam, że języki to przyszłość
                                • charlie_x Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:47
                                  i bardzo dobrze, nasza pociecha uczyła się władać angielskim od
                                  ..przedszkola.Prawie możesz być pewna świetnych rezultatów w przyszłości.
                                  • mamba30 Re: Wielkie DZIEŃ DOBRY sto lat mnie tu nie było. 14.04.05, 12:49
                                    No mój angielski też zaliczał w dwóch ostatnich grupach przedszkola, ale wtedy
                                    niewiele mu to dało, dlatego nawet o tym nie wspomniałam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka