xeptrek 26.06.02, 07:17 Ja zaczynam codziennie o 6.00. Kawa juz wypita. A Wy? Włączyliście już komputery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 08:10 xeptrek napisał(a): > Ja zaczynam codziennie o 6.00. > Kawa juz wypita. > A Wy? Włączyliście już komputery? Ty jakąś fermę drobiu prowadzisz czy co, że nie możesz spać? Ja o tej godzinie przewracam się na drugi bok i dosypiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 08:28 żeby tam drobiu... nastawiłem kiedyś budzik i nie umiem go wyłączyć - franca dzwoni codziennie przed czwartą, pancerniak taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: bez tematu wiodącego IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 26.06.02, 08:47 To ja sie moze tutaj wetne, bo tam u lyche nie chcialabym wchodzic w slowo. Ale basen o szóstej rano to podziwiam, jeju! Witaj Wierna, witaj Xeptrek, mam nadzieje, ze nie wadze nadto :) Ja sobie mlódż zaprowadzilam na półkoloń, przy okazji zalapalam uczenniczke na wrzesien, pije kawke i patrze co nowego na forumie. A! i slucham muzy, Boże, jak mi dobrze. Witam forumiany serdecznie porannie i środowo, mam wielkiego zimnego arbuza w lodówie, komu? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 08:57 jeżeli można to poproszę deko wydrążonego z ajerkoniakiem w środku, mhmmm Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 08:59 aaaa - półkolonie to niezła rzecz - pamiętam jak uczyli mnie tam haftować... trochę będę skakał między wątkami, ale postaram sie nadążyć droga Reniu:))) bo wierna jednak poszła spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: bez tematu wiodącego IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 26.06.02, 09:06 xeptrek napisał(a): > aaaa - półkolonie to niezła rzecz - pamiętam jak uczyli mnie tam haftować... > trochę będę skakał między wątkami, ale postaram sie nadążyć droga Reniu:))) > bo wierna jednak poszła spać Na naszych polkoloniach w programie: basen trzy razy w tyg, wycieczki do parkow, kursik komputerowy dla najmlodszych codziennie godzinka, o hafcie nic nie slyszalam, ale dziewczynki skacza w gume, chlopcy rzucaja samoloty z papieru, tak bylo dzisiaj jak weszlam. A to wszystko za jedyne 100 euroskow na caly miesiac, wiec chyba warto. Dzieci zadowolnione bardzo, wiec posylam, a sama mam tyle ciszy ze boze..... No i muza gra, a z ulicy dochodzi zgielk srodowego jarmarku, bo tu zawsze mamy w srode i zaczynaja juz straganiarze nawolywac. nawiasem mowiac, jesli byles w jakims poludniowym kraju i widziales i slyszales te targi warzywno owocowe, jakie bylo Twoje wrazenie? Dla mnie dzisiaj to normalka, ale na poczatku nie moglam tego pojac, to bylo prawdziwe ufo dla mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 09:15 nasze podróże związane są z morzem uciekamy od lądu, zakupy są koniecznością nie, nie znam takiego zjawiska jaki znak był na rewersie eurosków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: bez tematu wiodącego IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 26.06.02, 09:19 xeptrek napisał(a): > nasze podróże związane są z morzem > uciekamy od lądu, zakupy są koniecznością > nie, nie znam takiego zjawiska > jaki znak był na rewersie eurosków? Xeptrek, 100 euro zaplacilam jednym papierem, nie bilonem przeciez, poza tym nie zwracam uwagi na te reversy, ale adsje sie, wpadlo mi cos z niemiec juz pare razy w reke, holandii na pewno, zaczynaja sie mieszac, pare lat i bedzie misz masz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 09:23 to nie kartą...? przecież nie jest to dla mnie takie oczywiste, ale nic to gdzie są takie fajne pólkolonie? zazdroszczę Ci tej muzy ja mógłbym nic nie robić życie całe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: bez tematu wiodącego IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 26.06.02, 09:29 Polkolonie sa w centrum zajec pozaszkolnych w atenach :))) Co do muzy, wprawdzie jest poranek, ale slucham sunset samby roberta michaela. Wczoraj dostalam mailem, strasznie sie wsciekalam, bo 7,8 Mb musialam sciagnac, ale warto bylo, dynamiczny, fajny kawalek, a poza tym garou, protopsalti, alson moyet. Tyle na dzisiejszy poranek, arbuz z jajami - prosze, dla Pana :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 09:34 w sam czas bo akurat piję drugą kawę i zastanawiam się czy warto dzisiaj pracować nieczęsto udaje mi się nawiązać kontakt na forum a dzisiaj od razu dwa czekaj czekaj sok z arbuza na krawacie - czym to potraktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: bez tematu wiodącego IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 26.06.02, 09:39 xeptrek napisał(a): > w sam czas bo akurat piję drugą kawę i zastanawiam się czy warto dzisiaj > pracować > nieczęsto udaje mi się nawiązać kontakt na forum > a dzisiaj od razu dwa > czekaj czekaj > sok z arbuza na krawacie - czym to potraktować? Olewką:))) Mnie tez sie bardzo milo gaworzy, ale nie chcialabym niczego sugerowac, jednak u mnie w chacie lóżka jeszcze nie poscielone, talerze z owsianki na stole i w ogole generalka by sie przydala... Wiec moze wezmiemy sie do pracy i za jakies dwie trzy godzinki refresh? Co Pan na to panie Xeptrek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: bez tematu wiodącego IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 26.06.02, 09:46 xeptrek napisał(a): > czyli 11.40? > zobaczymy... Oki, u mnie bedzie wtedy 12.40, stoi :)) Sie w mig obrobie, do supermarketu wyskocze, bo mi sie proszek do pralki zakonczyl i nie moge zrobic prania, a jak juz wsystko bedzie na błysk i porzadeczek to wracam, see you i ty tez zrob cos pozytecznego, e? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 10:07 Godzinę pisalam i wszystko mi wcięło. Szlag by to! Komputery są do tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 10:16 to faktycznie świństwo bezczelność głupie maszyny nie było tam autozapisu? cholerajasna! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: bez tematu wiodącego 26.06.02, 10:19 xeptrek napisał(a): > to faktycznie świństwo > bezczelność > głupie maszyny > nie było tam autozapisu? > cholerajasna! Wszystko było, robaczku drogi. Jestem blondynką, ale nie taką z kawałów o nich. Nawet informatyk nic nie poradził. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek już to dzisiaj pisałem 26.06.02, 10:23 a ponieważ mój komputer nie padł, więc wystarczyło wkleić: spokojnie, bez nerwów wiesz - zauważam często, że nie zawsze ton mojej wypowiedzi i nastrój ducha potrafię właściwie przekazać w tak lapidarnych słowach czasem jest tak, że drobny żart czy ironizująca uwaga jest odbierana jako obraźliwa pouczające... potwierdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: już to dzisiaj pisałem 26.06.02, 10:28 xeptrek napisał(a): > a ponieważ mój komputer nie padł, więc wystarczyło wkleić: > spokojnie, bez nerwów > wiesz - zauważam często, że nie zawsze ton mojej wypowiedzi i nastrój ducha > potrafię właściwie przekazać w tak lapidarnych słowach > czasem jest tak, że drobny żart czy ironizująca uwaga jest odbierana jako > obraźliwa > pouczające... > potwierdzasz? Oj, to tak jak ze mną. Nie wiem, czy zdążyłeś się zorientować, ale parę osób mnie nie lubi. Ale zwisa mi białymi myszkami przy pasku. Mnie Twoje poczucie humoru na razie odpowiada. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: już to dzisiaj pisałem 26.06.02, 10:30 ale podobno myszy zostały wczoraj zeżarte? i zaszkodziły zdziebko niektórym... ja też nie lubię tych niektórych Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: już to dzisiaj pisałem 26.06.02, 10:32 xeptrek napisał(a): > ale podobno myszy zostały wczoraj zeżarte? > i zaszkodziły zdziebko niektórym... > ja też nie lubię tych niektórych No to się zdziwisz, bo gdzie ja tam myszy. Zaraz tu będą żeby rozwalić całą imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: już to dzisiaj pisałem 26.06.02, 10:47 zdradzę Ci co odkryłem: otóż korespondujemy w dwóch różnych wątkach jednocześnie!!! niesamowite i dajemy radę! co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: już to dzisiaj pisałem 26.06.02, 11:05 xeptrek napisał(a): > zdradzę Ci co odkryłem: > otóż korespondujemy w dwóch różnych wątkach jednocześnie!!! > niesamowite > i dajemy radę! > co Ty na to? No właśnie. I to te same wątki! Ja piszę jeszcze w innym, a w między czasie piszę listy na skrzynkę. A robota czeka. Muszę odrobić to, co mi wcięło. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: już to dzisiaj pisałem 26.06.02, 11:08 z tego co pamiętam to zawsze trudniej pisze się powtórki przykro mi ja zdecydowałem sie dzisiaj nie pracować może karta urlopowa? Odpowiedz Link Zgłoś