beatka5 23.04.05, 14:23 Wkrótce majowy weekend. Myslę spędzić go na Słowacji (tradycyjnie). A moze macie jakiś lepszy pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ml_500 Re: Weekend majowy - gdzie? 23.04.05, 14:32 Aruba - polecam z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
supertanga Re: Weekend majowy - gdzie? 23.04.05, 21:23 lece do wenecji do faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Weekend majowy - gdzie? 23.04.05, 21:22 w Polsce, nad jeziorem oby pogoda dopisala wreszcie odpoczne, i nie sama...;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Jezioro - gdzie? 24.04.05, 11:37 Z Wenecji własnie wróciłam, Praga juz znana na wylot, ale jezioro chetnie. Czy cos bliżej mogłabys podsunac? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Jezioro - gdzie? 24.04.05, 12:18 Prahe to standardowo co roku odwiedzam, i jedyne co zmieniam to pory roku, w ktorych tam jade. Jako, ze mieszkam na Dolnym Slasku blisko mam Pojezierze Leszczynskie. wlasciwie bardzo malo urlopowiczow jest na tamtych terenach. wokol same lasy, laki,pola to moja baza wypadowa i tam wlasnie laduje baterie. jeziora sa wspaniale polaczone i mam duzo wspomnien z wypraw kajakowo-lodkowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Jezioro - gdzie? 24.04.05, 15:26 Dzięki, nigdy tam nie byłam. Jakos nie było "po drodze". Moze faktycznie pomyślę. Jesli nie teraz to w wakacje na pewno. Uwielbiam jeziora, zawsze jeździłam na Mazury więc warto zmienic kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
an_aneczka Re: kaszuby 24.04.05, 23:00 Ja, jak zawsze zresztą, na majowy weekend jadę do Sromowiec Niżnych. Okolica cudowna, i na Słowację kilka kroków. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Weekend majowy - gdzie? 25.04.05, 10:13 Gdzieś w Beskidzie Żywieckim, między jednym schroniskiem a drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Weekend majowy - gdzie? 25.04.05, 10:14 pisanie pracy mgr (nietradycyjnie) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś