Dodaj do ulubionych

Dostałam wibrator na urodziny

IP: 212.160.183.* 07.09.01, 12:53
Dostałam wibrator od męża na urodziny.
Ciekawa jestem, jaka byłaby reakcja
Wasza drogie Panie na taki prezent?

Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Dostałam wibrator na urodziny IP: *.oknet.com.pl 07.09.01, 13:04
      Ja tez dostalam ale nie od meza tylko od jego kolegow. Niezle sie usmialam i
      Tobie radze to samo. Chyba,ze naprawde Cie to zdenerwowalo. Jesli jestes na
      meza zla to... po prostu podziekuj mu za chwile samorefleksji,ktora
      doprowadzila go do tak samokrytycznej oceny.Rezultatem tych przemyslen musiala
      byc dramatyczna decyzja kupna sprzetu, ktory na pewno wspomoze go w jego malo
      efektownych wyczynach lozkowych. :)))))
      • Gość: soso Re: Dostałam wibrator na urodziny IP: 195.41.66.* 07.09.01, 13:35
        Moja szwagierka zwierzyla sie kiedys, ze jej marzeniem jest wibrator. Wkrotce
        na urodziny dostala od rodziny wlasnie taki prezent. Byla zachwycona a panowie
        mieli kupe smiechu z meza poklepujac go przyjaznie przez calu urodzinowy
        wieczor i przekonujac, zeby sie nie martwil. Niestety, trudno przychodzilo mu
        zachowac twarz. Chyba jednak jest to troche ryzykowny prezent i trzeba miec
        wyczucie, z jakim przyjeciem sie spotka.
      • Gość: KAT Re: Dostałam wibrator na urodziny IP: 212.160.183.* 07.09.01, 16:42
        Ja sie dobrze ubawiłam,
        ale rodzicom nie pochwaliłam sie prezentem...

Mąż stwierdził, że jestem coraz bardziej wymagajaca
        i potrzebuje pomocy, o którą nie będzie zazdrosny.
        • Gość: Roy Re: Dostałam wibrator na urodziny IP: 194.23.88.* 07.09.01, 16:48
          Wyglada na to, ze Twoj maz to przytomny i nie zasniedzialy facet z zachowanym
          poczuciem wlasnej meskosci. Tylko pogratulowac....
    • Gość: Jo Re: Dostałam wibrator na urodziny IP: 195.94.212.* 07.09.01, 14:21
      Nie miałabym nic przeciwko, sama się czasem zastanawiam nad nabyciem takowego ;-))
      (heeej!! moi znajomi!!!! to JA to napisałam!!! ;-)
      • hocest Re: Dostałam wibrator na urodziny 07.09.01, 17:03
        taka zabawka to świetna rzecz.
        z moją partnerką zrobiliśmy takowy zakup i cieszymy się nowymi doznaniami.
        bardzo miły sex shop gdzie można kupić taką i inne zabawki jest samoobsługowy
        sklep w Warszawie przy al. J. Pawła II w pawilonach z cegły (na I pięterku).
        obsługa miła i dyskretna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka