dorann 06.05.05, 09:53 Witam! Mam mały problem - zostałam zaproszona na obchody 1 rocznicy komunii św. mojego chrześniaka, czy muszę kupować prezent or dawać kasę? Poradzcie bo zupełnie nie wiem co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listek_a Re: Czy potrzebny??? 06.05.05, 09:55 dorann napisała: > Witam! Mam mały problem - zostałam zaproszona na obchody 1 rocznicy komunii > św. mojego chrześniaka, czy muszę kupować prezent or dawać kasę? Poradzcie bo > zupełnie nie wiem co robić? nie no o czyms takim pierwszy raz słysze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sagis dobre:-))))obchody pierwszej rocznicy Komunii. 06.05.05, 09:58 to chyba po to, aby właśnie prezenty otrzymać:-)))) to jest pierwsza rocznica, a co dalej?:-))))) Jak masz chcrześniaka to powinnaś liczyć się, że przy jakiś okazjach będziesz musiała coś jemu dać. Odpowiedz Link Zgłoś
dorann Re: Czy potrzebny??? 06.05.05, 10:02 Faktycznie chodzi o rocznicę Komunii Św. ;-) Tylko w takim razie co dać (a może ile). Zostałam poinformowana o mszy św. a później zaproszona na uroczysty obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina42 Re: Czy potrzebny??? 06.05.05, 10:04 to normalne,że po roku jest przypomnienie komunii.Jedni świętują w wąskim gronie (najbliżsi),inni robią dosłownie poprawiny.Bycie chrzestną zobowiązuje.Optuję za jakimś drobiazgiem. Odpowiedz Link Zgłoś