cat2 10.05.05, 20:43 Jakoś nie znam takiego i nie mogę sobie wyobrazić...zadbany?niezadbany?z brzuchem?szczupły?kurcze!....nie wiem:( Coś miłego dla każdego:))) www.popracy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.rocco Re: Jak wygląda facet 47- letni? 10.05.05, 23:44 He he , co za pytania :) nie ma jednoznacznej odpowiedzi , wiek sie roznie ima co do ludzi , jedni wygladaja lepiej inni juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Jak wygląda facet 47- letni? 11.05.05, 07:48 Nie wiem jak wygląda facet 47 lat ale opowiem ci jak wygląda facet 45 lat : - wysoki ( 188 cm ) - szczupły i wysportowany ( narzeka na kolana - siatkówkę ćwiczył za młodu ) - przystojny - zmarszczki przy zewnętrznych kącikach oczu ( chyba mimiczne ? ) - brunet siwiejący - szpakowaty to się chyba nazywa - bardzo elegancki i ....niestety żonaty...eh Odpowiedz Link Zgłoś
cat2 :)))) 11.05.05, 08:34 Dlaczego to pytanie?z ciekawości moi drodzy:)nie znam takiego pana akurat w tym wieku i tak sie zastanawiam:)nad wyglądem:) Coś miłego dla każdego:))) www.popracy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: Jak wygląda facet 47- letni? 11.05.05, 08:39 ja Ci powiem za to jak wygląda 20 letnia dziewczyna a)ładna blondynka b) brzydka blodnynka c) ładna brunetka z dużym biustem d) brzydka brunetka z dużym biustem.......................... itd. co to za pytanie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
cat2 Pytanie jest pytaniem...nie odpowiadaj jeśli .... 11.05.05, 09:14 Ci sie nie podoba...mam prawo zadac każde pytanie...nawet najgłupsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: Pytanie jest pytaniem...nie odpowiadaj jeśli 11.05.05, 10:51 a ja mam prawo odpowiadać nawet jeśli mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Pytanie jest pytaniem...nie odpowiadaj jeśli 12.05.05, 12:04 cat2 napisała: > Ci sie nie podoba...mam prawo zadac każde pytanie...nawet najgłupsze... jasne, i tak tez zostalas tutaj oceniona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no normalnie 11.05.05, 11:06 na nogach skarpety, które nosi od tygodnia i wali od nich na kilometr, brzuch jak by był w dziewiątym miesiącu, łysy, a jesli nawet ma włosy to tłuste jak cholera.Ropa w kącikach ust, ogląda się za każdą nastolatką, nie trafia sikami do muszli (wzrok już nie ten) itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no normalnie 11.05.05, 11:07 Wiesz co? Wstrętna jesteś!!! Nie mam zamiaru tak wyglądać za trochi ponad dyszkę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no normalnie 11.05.05, 11:08 oczywiście miało być ropa w kącikach oczu (no chyba, że chciał ją zjeść, ale ktoś mu przeszkodził-to w kącikach ust). Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: no normalnie 11.05.05, 12:23 lena_zet napisała: > na nogach skarpety, które nosi od tygodnia i wali od nich na kilometr, brzuch > jak by był w dziewiątym miesiącu, łysy, a jesli nawet ma włosy to tłuste jak > cholera.Ropa w kącikach ust, ogląda się za każdą nastolatką, nie trafia sikami > do muszli (wzrok już nie ten) itd, itp. O matko... Masz takiego? Czy widzisz zadatki? Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: no normalnie 11.05.05, 12:24 > O matko... > Masz takiego? Czy widzisz zadatki? > Współczuję... nie, moja droga.Mój facet jest najpiękniejszy, najprzystojniejszy, najseksowniejszy, najcudowniejszy...itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: no normalnie 11.05.05, 12:28 i niech zazdroszczą....pięknie o nim mówisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak wygląda facet 47- letni? 11.05.05, 11:40 jak poczekasz ze 12 lat, to Ci opowiem a co, miłość prosto z netu? Odpowiedz Link Zgłoś
angie.angie Re: Jak wygląda facet 47- letni? 11.05.05, 20:23 Ja znałam takiego i szalałam na jego punkcie choć może nie powinnam bo jest sporo starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Jak wygląda facet 47- letni? 11.05.05, 20:26 Ja swego czasu też byłam zauroczona 47 letnim wówczas facetem. No całkiem całkiem wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: Jak wygląda facet 47- letni? 12.05.05, 11:28 hahaha ale smiesznie napisala o tych kacikach ust i ropie ,dawno nie czytalam czegos tak smiesznego jakbym widziala tego typa! moj facet ma 46 lat ,jest szczuply 75 kg ,nie ma zmarszczek ,troche siwieje ,wyglada na 38 lat -tak mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Jak wygląda facet 47- letni? 12.05.05, 11:40 Zazdroszczę tobie takiego faceta.Chciałabym takiego mieć, ale wszędzie tylko gnojki.Jak juz są to zajęci z całym dorobkiem życiowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Jak wygląda facet 47- letni? 12.05.05, 12:03 a jak wyglada kobieta po 40tce, taka jak ja? czy ma wąsy, a moze rogi na glowie, a moze traba jej wyrosla, a moze juz czas do piachu? ech,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
1759u1 Re: Jak wygląda facet 47- letni? 17.05.05, 12:36 a tak wygląda facet 46 letni:www.stanislaw59.fotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Jak wygląda facet 47- letni? 17.05.05, 12:40 jak sie tak zastanowie i POMYSLE, to chyba tez nie znam zadnego 47letniego:((( Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Jak wygląda facet 47- letni? 17.05.05, 17:37 A ja znam i wygląda świetnie. Gdybym nie znała daty urodzenia nie dałabym Mu więcej niż 40. Wiadomo że każdy starzeje się inaczej. Jedni lepiej inni gorzej. Wszystko zależy od "Egzemplarza". Odpowiedz Link Zgłoś