jenny234 18.05.05, 23:54 Mialyscie? Chcemy wziasc slub cywilny, ale ja sama nie wiem..czy w takich chwilach nachodza watpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: wątpliwosci co do slubu... 19.05.05, 08:43 Rada odnośnie pytania:-))) Mam nadzieję, że Ty nigdy żadnego błędu nie zrobiłeś. To jest niemożliwe, ale pisz zawsze bez błędów. Nie tylko pisz, ale bądź doskonały:-) Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek6 Re: wątpliwosci co do slubu... 19.05.05, 00:24 Brałam ślub cywilny w tamtym roku,i nie miałam żadnych wątpliwości.Co więcej po zamówieniu ślubu staliśmy się bliżsi sobie.Wcześnie żyliśmy bardziej osobno.Czekając na datę ślubu myślałam o tym że coś się w moim życiu kończy- moja wolność.Teraz jestem już po ślubie i są momenty różne,ale nie żałuję podjętej decyzji.Związek małżeński sprawił że mamy wspólne życie i cele do których dążymy przedtem tego nie było.Choć wydawało mi się,że tak jest.A jeżeli masz wątpliwości to poczekaj potem to trudno odwrócić , a życie jest tylko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: wątpliwosci co do slubu... 19.05.05, 00:43 jasne ,ze sa watpliwosci, ale sa rzeczy, ktorych sie nie da przewidziec zanim sie one nie wydarza. Najpierw sie mysli, widzi pozytywy decyzji, jednak przed sama ceremonia moga najsc watpliwosci,NIe wiem co wtedy uczynic?czy uciekac gdzie pieprz rosnie?czy nie zmieniac raz podjetej decyzji uznajac owe zawirowania jedynie za skutek uboczny pewnej waznej zyciowej sprawy;/ to jeszcze przede mna, naszczescie moze Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: wątpliwosci co do slubu... 19.05.05, 08:30 Na pewno łatwiej wziąć ślub, niż się rozwieść... Jeżeli masz takie watpliwości, rto spokojnie zastanów się dlaczego się pobieracie. Czy nie z obawy przed zostaniem solo :) Odpowiedz Link Zgłoś