niedzwiedzica_sousie 24.05.05, 19:46 donoszę, że mam w brzuchu chłopaka. Waży kilogram i ma się dobrze. Ja też. Odpoczywam (w tych chwilach, kiedy nie zakuwam). a poza tym jakoś do przodu. Gorące buziaki dla moich ulubionych foremek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:51 jakie znowu????? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:54 No jakiś czas temu zajrzałem na forum i byłaś w romantycznym nastroju. Zapamietałem, bo boję się ciężarnych niedźwiedzic:))) To ten sam niedźwiadek? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:39 wiesz, ciąża trwa 9 miesięcy. na razie minęło 6, ale to ciągle ta sama ciąża :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 13:35 Skąd mam wiedzieć ile trwa ciąża u niedźwiedzic:) Na wszelki wypadek jeszcze raz gratulacje (gratulowałem już w styczniu) i uciekam zanim znowu nabierzesz rozpędu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxbleblexx Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:50 gratuluje !!!!!!!!!! i zazdroaszcze sama caly czas czekam na dwie kreski :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:51 :DDDDDDDDDD Moj siedzi mi na kolanach i rozrabia. Trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:52 co to za sygnaturka, co? odchudzasz się staruszko? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:58 Nie, po prostu apetyt mi dopisuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:58 witam w gronie kobiet z jajami!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:39 he he a jak tam twoje potomstwo? sprawuje sie jak należy? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:42 niedzwiedzica_sousie napisała: > he he > a jak tam twoje potomstwo? sprawuje sie jak należy? na ktg wyszlo, ze piekielnie ruchliwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:45 no to dobrze!! mi jeszcze nie robili ktg. ale wije się co i rusz, kopie mnie w miejsca, w których w ogóle bym sie go nie spodziewała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 11:09 niedzwiedzica_sousie napisała: > no to dobrze!! mi jeszcze nie robili ktg. ale wije się co i rusz, kopie mnie w > miejsca, w których w ogóle bym sie go nie spodziewała :))) moj kocha kopac pecherz:/ siedzi pupa w dol. modle sie zeby stanal wreszcie na glowie:) fajne sa ruchy dziecka nie? ni z tego ni z owego dostaje sie kopa w rozne organy:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 19:59 gratulacje :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: moja ty kochana, 24.05.05, 20:32 wreszcie jakieś informacje ;)) no cieszę się razem z tobą, niedzwiedzico.Oby niedźwiadek był zdrów ;))) a imię masz już? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: moja ty kochana, 25.05.05, 10:40 :))) chyba Stasiu całuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 21:17 a dla nieulubionych?:)?Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:41 dla nieulubionych też. rykoszetem :) dziękuję! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 24.05.05, 21:30 tak się cieszę że się odezwałaś :)))) jesteś jedną ze ścisłej czołówki na tym forum - za którą jak się przez tydzień nei odezwie to tęsknię :)) buziaczki dla niedźwiedziątka chłopaczątka :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:42 ojej... :))) nie tęsknij pierożku, ajl bi bek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:45 fajnie, że masz chłoptasia :) chłopców nam trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:46 będę go wychowywać w duchu feministycznym! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:48 czyli nie będzie nosił stanika, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat winszuuuuuuuje! 25.05.05, 10:10 alez madry bedzie ten twoj niedzwiadek, skoro juz teraz uczy sie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: winszuuuuuuuje! 25.05.05, 10:43 na razie jest grzeczny. cały czas nie chciał pokazać, co tam ma miedzy nogami, więc ojciec tłukł mu do głowy w weekend że teraz ma zaprezentować wdzięki i posłuchał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:15 Niedźwiedziu, a ja jeszcze nie odpisałam na maila!!!:((( dzis nadrobię, obiecuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:44 czekam czekam, leniwcu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: NIEDZWIADEK!!!!!!!! :)))) 25.05.05, 10:48 nie leniwcu, tylko nie mmoge się zebrac:((( Odpowiedz Link Zgłoś