Gość: hybryda IP: 216.51.32.* 09.03.01, 17:08 Wlasnie, czy musi to byc zabojczy Wloch, murzyn z dlugim przyrodzeniam, czy tez nadziany 40-latek bez wyrazu? Jaki jest Wasz ideal dziewczyny, kobiety, Panie? Niom.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 212.160.79.* 09.03.01, 19:11 Każda z nas ma na pewno jakiś swój typ mężczyzny, ale... czasem ten wymarzony zawodzi. Teraz moim zdaniem liczy się charakter tego kogoś, jego zasady spojrzenie na życie w tym samym kierunku co ja, no i mieć to coś, ja np. nie lubię przystojniaków,Tutaj o to samo mogłabym się zapytać JAKI JEST TWÓJ IDEAŁ MĘŻCZYZNO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 195.94.211.* 09.03.01, 19:26 Wygląd nieważny, istotny jest charakter - facet powinien być odpowiedzialny, czuły, opiekuńczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vladimir Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 22:49 Ble ble ble a jak przychodzi co do czego to wszystkie te szlachetne cechy jakos staja sie nie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.03.01, 15:45 Zgadzam sie.pierwsze wrazenie jest zawsze najsilniejsze i jak sie nie spodoba to nie ma co sie oszukiwac(przynajmniej tak jest w moim przypadkq):>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 212.75.107.178, 212.75.100.* 11.03.01, 12:51 Męski, zmyslowy, inteligentny. Z poczuciem humoru. Najlepszy przyjaciel. A przede wszystkim powinien kochać mnie do szaleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vladimir Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 213.76.12.* 11.03.01, 23:09 Męski -co to znaczy; zmysłowy- musi umieć posługiwac się wszystkimi 5 zmysłami na raz?; inteligentny- czy nie słyszałas że każdy mężczyzna rodzi się juz inteligantny?To nasz cecha exportowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 17:54 Najlepiej ąby był : niski gruby i garbaty w wieku od 40 - 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.03.01, 10:40 Majac 17-19 lat wazny byl dla mnie wyglad. zeby byl przystojny, ladnie zbudowany mial okreslony kolor oczu i wlosow itd, itp. dzis, a jestem troszke starsza, o zyciowe doswiadczenia rowniez, co innego sie dla mnie liczy. mezczyzna powinien byc czuly i powinien umiec zapewnic poczucie bezpieczenstwa - nie w sensie materialnym. prawda jest , ze idelany zwiazek oparty jest na przyjazni. poczucie humoru jest nie bez znaczenia jak rowniez umiejetnosc utwierdzania nas w przekonaniu , ze jestesmy ta jedyna i najwazniejsza w jego zyciu. wazny tez jest sex, otwarty, spontaniczny i bezpruderyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? 11.04.01, 08:50 O przenikliwym spojrzeniu, głosie tak zmysłowym,że aż..... romantyk z bukietem kwiatów pełen uwielbienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 10.10.129.* 11.04.01, 10:04 Oprocz tego, ze mrowi w podbrzuszu, gdy go widze to jeszcze musze Go bardzo, bardzo lubic ! Odpowiedz Link Zgłoś