Dodaj do ulubionych

Jaki Twoj ideal Kobieto?

IP: 216.51.32.* 09.03.01, 17:08
Wlasnie, czy musi to byc zabojczy Wloch, murzyn z
dlugim przyrodzeniam, czy tez nadziany 40-latek bez
wyrazu? Jaki jest Wasz ideal dziewczyny, kobiety,
Panie? Niom....
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 212.160.79.* 09.03.01, 19:11
      Każda z nas ma na pewno jakiś swój typ mężczyzny, ale... czasem ten wymarzony
      zawodzi. Teraz moim zdaniem liczy się charakter tego kogoś, jego zasady
      spojrzenie na życie w tym samym kierunku co ja, no i mieć to coś, ja np. nie
      lubię przystojniaków,Tutaj o to samo mogłabym się zapytać JAKI JEST TWÓJ IDEAŁ
      MĘŻCZYZNO?
    • Gość: Alicja Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 195.94.211.* 09.03.01, 19:26
      Wygląd nieważny, istotny jest charakter - facet powinien być odpowiedzialny,
      czuły, opiekuńczy.
      • Gość: Vladimir Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 22:49
        Ble ble ble a jak przychodzi co do czego to wszystkie
        te szlachetne cechy jakos staja sie nie ważne.
        • Gość: ja Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.03.01, 15:45
          Zgadzam sie.pierwsze wrazenie jest zawsze najsilniejsze i jak sie nie spodoba
          to nie ma co sie oszukiwac(przynajmniej tak jest w moim przypadkq):&#62&#62&#62&#62&#62
          • Gość: kobieta Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 212.75.107.178, 212.75.100.* 11.03.01, 12:51
            Męski, zmyslowy, inteligentny. Z poczuciem humoru. Najlepszy przyjaciel. A
            przede wszystkim powinien kochać mnie do szaleństwa.
            • Gość: Vladimir Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 213.76.12.* 11.03.01, 23:09
              Męski -co to znaczy; zmysłowy- musi umieć posługiwac się wszystkimi 5 zmysłami
              na raz?; inteligentny- czy nie słyszałas że każdy mężczyzna rodzi się juz
              inteligantny?To nasz cecha exportowa.
    • Gość: dana Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 17:54
      Najlepiej ąby był : niski
      gruby
      i garbaty w wieku od 40 - 50 lat
      • Gość: Suzi Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.03.01, 10:40
        Majac 17-19 lat wazny byl dla mnie wyglad. zeby byl przystojny, ladnie
        zbudowany mial okreslony kolor oczu i wlosow itd, itp. dzis, a jestem troszke
        starsza, o zyciowe doswiadczenia rowniez, co innego sie dla mnie liczy.
        mezczyzna powinien byc czuly i powinien umiec zapewnic poczucie bezpieczenstwa -
        nie w sensie materialnym. prawda jest , ze idelany zwiazek oparty jest na
        przyjazni. poczucie humoru jest nie bez znaczenia jak rowniez umiejetnosc
        utwierdzania nas w przekonaniu , ze jestesmy ta jedyna i najwazniejsza w jego
        zyciu.
        wazny tez jest sex, otwarty, spontaniczny i bezpruderyjny.
        • oola Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? 11.04.01, 08:50
          O przenikliwym spojrzeniu, głosie tak zmysłowym,że aż.....
          romantyk z bukietem kwiatów pełen uwielbienia.
          • Gość: a Re: Jaki Twoj ideal Kobieto? IP: 10.10.129.* 11.04.01, 10:04
            Oprocz tego, ze mrowi w podbrzuszu, gdy go widze to jeszcze musze Go bardzo, bardzo lubic !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka