lyche1 08.08.02, 14:16 Cześć rano czytałam to co pisałaś do Viki. Nie mam czasu szukać podaj bliższe namiary albo napisz mi na pocztę o co chodzi bo właśnie wcięło Twój wątek. Zaczyna robić się interesująco a ja też jestem tym zainteresowana. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom Lyche? 14.08.02, 18:43 o ktory atek ci chodzilo, bo dopiero teraz to znalazlam, przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Lyche? IP: *.ewave.at 14.08.02, 19:56 liloom napisała: > o ktory atek ci chodzilo, bo dopiero teraz to znalazlam, przepraszam... NO WLASNIE!!!!!o ktory????????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom vika, mam dola 14.08.02, 20:03 Hej vika, kibluje w domu i zaraz sie upije, bo przede mna byl upojny weeekend w warszawie, dzialka z coreczka, kino, spotkanie z kumplem i jego (?) kobita, urodziny drugiego kumpla itd itp i teraz wszystko w leb wzielo. Ledwo dostalam urlop, ledwo zdobylam bilety, wzielo i wylalo i nigdzie nie jade. Oddalam bilety na pociag, jeden kumpel nie dostal na JUTRO urlopu, drugiemu (temu przystojniaczkowi) nie wychodzi z kobieta (baba chyba zostanie z bogatszym, wiec slubu nie bedzie chyba), nie zobaze sie z nim, bo jesli pojade w piatek, on wlasnie w piatek wyjezdza do holandii na miesiac. Vika, postaw mi karty. Co jest grane... Ide sie uchlac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vika, mam dola IP: *.ewave.at 14.08.02, 20:08 Zaraz cos zaradzimy:-)Jak Ty chcesz chlac to biore z Ciebie przyklad!Ale zaczekaj z tym jeszcze chwilke.OK?:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: vika, mam dola 15.08.02, 14:20 Lilusiu! Doly nalezy zalewac, a potem sobie plywac! I to w czyms milym sobie plywac, z kims milym, oraz ogolnie 'PROFITOWAC'!!! Czego Ci zycze najgorecej! jendza ps dostalam pierwszego od kilku dni Twego krociotkiego @, sama wyslalam powtorke tego z 8- sierpnia. Czy w ogole cosik doszlo? Wysciski nieustajace! j Odpowiedz Link Zgłoś