kobieta_na_pasach 26.07.05, 16:53 jem se bob i popijam go winem. ktore z was na to stac? no ktore? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scania81 stać jak stać 26.07.05, 16:57 ale potem s.ać?! wolę nie korzystać z twoich przepisów na obiady:D Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: stać jak stać 26.07.05, 16:59 scania81 napisała: > ale potem s.ać?! wolę nie korzystać z twoich przepisów na obiady:D sama jestem, to se bede popuszczac bez krempacji Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: stać jak stać 26.07.05, 17:00 tylko uważaj, żeby Ci rzyci nie rozerwało :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy_z_kijem Re: stać jak stać 26.07.05, 17:01 Hehehe, nie zjedz od razu wszystkiego, zostaw troche na 18. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: stać jak stać 26.07.05, 17:05 mysliwy_z_kijem napisał: > Hehehe, nie zjedz od razu wszystkiego, zostaw troche na 18. a czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 mimo wszystko 26.07.05, 17:01 dobrze, że media nie są w stanie przekazać całej gamy wrażeń jakich doświadczają ludzie... buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Witam serdecznie..8) 26.07.05, 16:59 dawno mnie nie bylo,pozdrowienia z Royal Leamington Spa..8) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:00 charlie_x napisał: > dawno mnie nie bylo,pozdrowienia z Royal Leamington Spa..8) o cholerka! ale zaszczyt! jeszcze cie nie wysadzili?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:07 Z tym wysadzeniem tu trzeba uwazac,bo to u Anlikow temat nader goracy.Jestem tu z corka od 2 tygodni ..i dzis wlasnie udalo nam sie dostac prace. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:08 charlie_x napisał: > Z tym wysadzeniem tu trzeba uwazac,bo to u Anlikow temat nader > goracy.Jestem tu z corka od 2 tygodni ..i dzis wlasnie udalo nam sie dostac > prace. a jak dlugo macie zamiar byc? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:10 a jak poszła matura Twojej córce???? Miałeś dać znać i cisza była Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:11 mamba30 napisała: > a jak poszła matura Twojej córce???? Miałeś dać znać i cisza była jak widac - zagnal ja do roboty\:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:00 cześć robaczku, gdzieżeś był, jak Cię nie było??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:04 ..8) zabralem tylek w troki i ruszylem na podboj UE. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:06 charlie_x napisał: > ..8) zabralem tylek w troki i ruszylem na podboj UE. a za 9 miesiecy bedziesz zbieral owoce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:09 to ci.po wiem, że fajnie masz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:11 mamba30 napisała: > to ci.po wiem, że fajnie masz :)))) fajnie to bedzie mial , jak go nie wysadza na jakiejs stacji..z pociagu, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:14 kobieta_na_pasach napisała: > mamba30 napisała: > > > to ci.po wiem, że fajnie masz :)))) > > fajnie to bedzie mial , jak go nie wysadza na jakiejs stacji..z pociagu, he,he. ___________> nie, to raczej nam nie grozi,bo przemieszaczamy sié naszym autem.Trzymajcie sié kobietki do milego..8) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:16 charlie_x napisał: Trzymajcie sié kobietki do milego..8) to ty sie trzymaj i nie puszczaj:)) jak wrocisz to na pewno tu bedziemy, niczym ten palac nauki i kultury w wwie. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:11 mamba30 napisała: > to ci.po wiem, że fajnie masz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:12 charlie_x napisał: > mamba30 napisała: > > > to ci.po wiem, że fajnie masz :)))) > a jak twoj angielski? bo to podtsawa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:16 kobieta_na_pasach napisała: > charlie_x napisał: > > > mamba30 napisała: > > > > > to ci.po wiem, że fajnie masz :)))) > > > > a jak twoj angielski? bo to podtsawa, nie? ____ ..moj angielski jest delikatnie mowiac raczej basic,ale ratuje mnie znajomosc niemieckiego,a corka biegle wlada tymi dwoma jezykami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:13 idzie i będzie szło. Będę czymała kciuki i te.... no, cycki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:14 mamba30 napisała: > idzie i będzie szło. Będę czymała kciuki i te.... no, cycki :)))) a co, juz ci opadaja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:15 wiesz, jak jest.... starość juz mnie dopada, więc i cycki zaczynają sie poddawać prawom grawitacji :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:17 mamba30 napisała: > wiesz, jak jest.... starość juz mnie dopada, więc i cycki zaczynają sie > poddawać prawom grawitacji :)))) e tam. jestes mlodsza ode mnie. fakt, ja juz nie pamietam., kiedy latem smigalam bez stanika. a po porodzie jeden wyzej, drugi nizej. moja wina, ale cos za cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam serdecznie..8) 26.07.05, 17:21 aż tak źle nie jest :))) Nigdy nie miałam wielkiego cyca, więc i po porodzie nie miało mi za bardzo co klapać :))) PS. Wejdź w mój wątek jeśli możeszz Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Witam serdecznie..8) 27.07.05, 13:04 charlie, jak to miło Cię czytać, pewnie nie odczytasz tego, ale gorąco Cię pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 Re: ja to se żyje jak gosciowa 26.07.05, 17:04 nie wiem co w tym widzisz fajnego,bo tym bobie dzisiaj nic ci nie wyjdzie z anala :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ja to se żyje jak gosciowa 26.07.05, 17:07 nero_19 napisała: > nie wiem co w tym widzisz fajnego,bo tym bobie dzisiaj nic ci nie wyjdzie z ana > la :) a z kim? z sasiadem? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ja to se żyje jak gosciowa 26.07.05, 17:09 nero_19 napisała: > moze byc z kominiarzem juz byl. w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:09 scania81 napisała: > jak sobie wyobrazasz anala z Malinowska? bo ja wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:13 chyba zaloze nowy watek ,nazwe go :'jak zmusic sasiada/sasiadke do anala" Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:14 nero_19 napisała: > chyba zaloze nowy watek ,nazwe go :'jak zmusic sasiada/sasiadke do anala" zaloz koniecznie, bo my tu sie teraz z Karolem witamy i nie mamy czasu dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 zmusić powiadasz... hmmm... 26.07.05, 17:17 a to już propozycja, zachęta itp wyszły z mody?! Odpowiedz Link Zgłoś
bosa Re: z sąsiadką byłoby ciężko,ale dla chcącego... 26.07.05, 17:17 nero załóż. chociaż pewnie taki fajny jak o małych ptaszkach to juz Ci nie wyjdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nero_19 chyba zaskocze was 26.07.05, 18:16 no co ty ,czekam tylko na dobry moment ,poza tym nie zaloze watku jako nero_19 :) Chyba watpisz mocno w moja erudycje ,ta zniewaga krwi wymaga ...o0 Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 nie,masz rację z Malinowską się nie da... 26.07.05, 17:15 co innego z kaczyńską... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:48 te, co chca byc chude pewnie mi teraz zazdroszcza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:54 a ja właśnie pożarłam pyszny chlebek i kabanosika z chrzanem śmietanowym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:56 mamba30 napisała: > a ja właśnie pożarłam pyszny chlebek i kabanosika z chrzanem śmietanowym :))) fuj, zwierzyne zjadasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 17:57 lubię, ale w niedużych ilościach :))) Kobieto, mam prośbę, czy wysłałabyś mi swoje zdjęcie??? Nie mam Cię, a pragnę uwidzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:02 mamba30 napisała: > lubię, ale w niedużych ilościach :))) > > Kobieto, mam prośbę, czy wysłałabyś mi swoje zdjęcie??? Nie mam Cię, a pragnę > uwidzieć :) z tym jest problem. mam w pracy skaner, ale za diabla mi skanowanie nie wychodzi. czyz nie piekniej jest sobie kogos wyobrazac? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:04 czasami niestety tak... na ten przykład BZ opisywał siebie, jakby był co najmniej Adonisem, a jak ktoś na FK zamieścił jego fotę, to się załamałam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:09 mamba30 napisała: > czasami niestety tak... na ten przykład BZ opisywał siebie, jakby był co > najmniej Adonisem, a jak ktoś na FK zamieścił jego fotę, to się załamałam a wierzysz, ze to bylo jego foto? znalazlam zdjecie w mojej prywatnej skrzynce z niedawnego wesela, a ktorym bylam. jak mi sie uda to zaraz przesle, ale wiedz, ze lamie zasade tylko dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:12 to było Jego, bo się strasznie zbulwersował i zaczął bronić zaciekle.... Fajnie, że wyślesz fotkę, ja w takim razie też Ci moją zapodam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:18 mamba30 napisała: > to było Jego, bo się strasznie zbulwersował i zaczął bronić zaciekle.... > > Fajnie, że wyślesz fotkę, ja w takim razie też Ci moją zapodam :))) umawiamy sie, ze to sa fotki tylko do naszej wiadomosci:) nie jestem pewna, czy doszla. wyslalam z konta w onecie. daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:21 nigdy nie rozpowszechniłam fotek, które dostałam. Nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:25 mamba30 napisała: > nigdy nie rozpowszechniłam fotek, które dostałam. Nie martw się. ok. tak na wszelki wypadek napisalam:)) chyba juz nikomu nie wysle zdjecia, bo widze, ze na tym forum same laski pisza. a ta Edyta sie nie przejmuj. naprawde jestes ekstra babka. w typie prawie kazdego faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:27 przecież i Ty się zaliczasz do tych "fajnych lasek", więc nie rób scen :)))) Co do larwy, to zdaję sobie sprawę, że jestem od niej dużo ładniejsza, a przede wszystkim mądrzejsza. Ale mimo wszystko ryja bym obiła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:35 mamba30 napisała: > przecież i Ty się zaliczasz do tych "fajnych lasek", więc nie rób scen :)))) Co > > do larwy, to zdaję sobie sprawę, że jestem od niej dużo ładniejsza, a przede > wszystkim mądrzejsza. Ale mimo wszystko ryja bym obiła :))) smiesznie wyglada , jak dwie baby sie bija. nie radzilabym. jesli uwazasz, ze jestes madrzejsza to rozegraj to intelektem. nic nie rajcuje faceta bardziej niz patrzenie , jak kobieta o niego walczy. niech ci sie w srodku gotuje, a na zewnatrz stoicki spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:18 no fajna kobitka z Ciebie, a co za ramionko :)))) Co do fryzury, rozumiem, że teraz masz inną, niż na zdjęciu??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:23 mamba30 napisała: > no fajna kobitka z Ciebie, a co za ramionko :)))) Co do fryzury, rozumiem, że > teraz masz inną, niż na zdjęciu??? o fryzure nie pytaj. w pomieszczeniu, w ktorym odbywalo sie wesele bylo chyba ze 40 stopni! dodam, ze jechalismy na nie 0k 6 godzin w strasznym upale. po 3 godz. zdjelam suknie kupiona specjalnie na te okazje, nie dalo sie wytrzymac. a do tego, jak na zlosc, wylazly mi pryszcze i to widac na zdjeciu. koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:25 eeee, ja tam nie zauważyłam, abyś była w kiepskiej formie na tym zdjęciu :)) Jak skoczysz na gazetową @ to i mnie uwidzisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:38 mamba30 napisała: > eeee, ja tam nie zauważyłam, abyś była w kiepskiej formie na tym zdjęciu :)) > Jak skoczysz na gazetową @ to i mnie uwidzisz :)) nie jest to najlepsze zdjecie , bo zrobilam durna mine. moj maz nie lubi, kiedy tak pozuje. mam ekstra zdjecie zrobione jeszcze w domu, przed wyjsciem. ale to jest zwykle zdjecie. cholerka, musze opanowac tego skanera i bede sie chwalila. szczegolnie, ze wystaje mi na nim kawal porzadnej nogi:)) juz cie widzialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:40 to szybciutko ogarniaj ten skaner i zapodaj fotę :))) ja jeszcze się mogę pochwalić synowiem, prawie mężowiem i 7 kg. kotowiem, jeśli masz ochotę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:47 mamba30 napisała: > to szybciutko ogarniaj ten skaner i zapodaj fotę :))) ja jeszcze się mogę > pochwalić synowiem, prawie mężowiem i 7 kg. kotowiem, jeśli masz ochotę :)) ja bym sie pochwalila tez reszta menazerii (dla odmiany 5 kg pies), ale musze ten cholerny skaner opanowac. ale to dopiero w sierpniu, bo jestem na urlopie do 8mego. zdecydowanie lepiej niz ja prezentuje sie moj pudel:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:50 w takim razie będę cierpliwie czekać. Rozumiem, że mogę się chwalić i wysyłać??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:53 mamba30 napisała: > w takim razie będę cierpliwie czekać. Rozumiem, że mogę się chwalić i wysyłać?? > ? no jasne, czekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: no, to pora na sorbet gruszkowy:) 26.07.05, 18:56 już wysyłam, ale z domowego adresu. Męczy mnie ta gazetowa poczta Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:25 twoj synek to bedzie przystojniaczek. nie bedziesz sie mogla opedzic od kolezanek. ja mam podobnie, tyle, ze moj juz pryszcze dostal i troche zbrzydl. ale swoj urok ma:))jak jego tatus. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:27 wiem niestety.... a żebyś z bliska zobaczyła Jego oczy... rzęsy ma 2 x dłuższe i gęściejsze, niż ja.... a menżowia i kotowia nie skomentujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:35 mamba30 napisała: > wiem niestety.... a żebyś z bliska zobaczyła Jego oczy... rzęsy ma 2 x dłuższe > i gęściejsze, niż ja.... > a menżowia i kotowia nie skomentujesz??? no wlasnie. ktory to parawan?:)))) a kot taki spod smietnika wycigniety?:)))))) mialam kiedys takiego 2 tygodnie. cos mi z kotami nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:37 mój ma już prawie 5 latek, mam go od 3 m-ca życia, jest przecudowny i straszny pieszczoch z niego Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:43 mamba30 napisała: > mój ma już prawie 5 latek, mam go od 3 m-ca życia, jest przecudowny i straszny > pieszczoch z niego moj pies konczy 5 lat 4 sierpnia. bedzie bibka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:46 ucałuj go w nosek od mamby na tę okazję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: wysłałam wszystko :))) n/t 26.07.05, 19:52 mamba30 napisała: > ucałuj go w nosek od mamby na tę okazję :))) a fuj! on sobie ten nosek wklada wiesz gdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:38 wino tez mozna kupic za 3,80zL. Odpowiedz Link Zgłoś
atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:41 kobieta_na_pasach napisała: > wino tez mozna kupic za 3,80zL. ja o takim właśnie :P > Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:47 atociheca napisała: > kobieta_na_pasach napisała: > > > wino tez mozna kupic za 3,80zL. > > ja o takim właśnie :P > > łoj, no to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:53 kobieta_na_pasach napisała: > atociheca napisała: > > > kobieta_na_pasach napisała: > > > > > wino tez mozna kupic za 3,80zL. > > > > ja o takim właśnie :P > > > > > > łoj, no to przykre. czy bob jest tańszy? przetrzasnę kieszenie może drobniaki i na bób znajde :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:55 atociheca napisała: > > czy bob jest tańszy? przetrzasnę kieszenie może drobniaki i na bób znajde :) pól kg wystarczy, zeby cie sponiewieralo, czyli 1,9 zl zaplacisz. ale , obawiam sie, ze warzywne juz pozamykane. to proponuje skoczyc po drugie winko. monopolowe czynne do polnocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 18:57 kobieta_na_pasach napisała: > atociheca napisała: > > > > > czy bob jest tańszy? przetrzasnę kieszenie może drobniaki i na bób znajde > :) > > pól kg wystarczy, zeby cie sponiewieralo, czyli 1,9 zl zaplacisz. ale , obawiam > > sie, ze warzywne juz pozamykane. to proponuje skoczyc po drugie winko. > monopolowe czynne do polnocy:) > dotrzymasz mi towarzystwa??? widzę że czujesz blusa i potrafisz sobie radzić w trudnych momentach życia :P Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:02 atociheca napisała: > dotrzymasz mi towarzystwa??? widzę że czujesz blusa i potrafisz sobie radzić w trudnych momentach życia :P niestety, źle mnie oceniles (las?). pije bardzo rzadko, a tobie chyba chodzi raczej o czeste stany upojenia? a w zyciu nie zalewam problemow alkoholem, to raczej domena mezczyzn, co strasznie mnie drazni. problemy sa po to, aby je rozwiazywac, a nie zalewac:)ale - na zdrowie, ja skonczylam na 2 szklaneczkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:11 kobieta_na_pasach napisała: > atociheca napisała: > > > dotrzymasz mi towarzystwa??? widzę że czujesz blusa i potrafisz sobie rad > zić > w trudnych momentach życia :P > > > niestety, źle mnie oceniles (las?). pije bardzo rzadko, a tobie chyba chodzi > raczej o czeste stany upojenia? a w zyciu nie zalewam problemow alkoholem, to > raczej domena mezczyzn, co strasznie mnie drazni. problemy sa po to, aby je > rozwiazywac, a nie zalewac:)ale - na zdrowie, ja skonczylam na 2 szklaneczkach: > ) zle mnie zrozumiałaś :P ja i stany upojenia? zbyt się szanuję by doprowadzac się do takiego stanu Ja i od 2 szklaneczek mam miękkie kolana , mocna jak widze jesteś i tak :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:24 tak mnie zdopingowalas, ze sobie trzecia nalalam. ale obiecuje, ze to juz koniec, bo watrobe mam nadwatlona. > Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:26 a pij, na zdrowie... winko czerwone ma właściwości lecznicze, tak twierdzą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
atociheca Re: Mnie stać na wino ,na bób juz nie 26.07.05, 19:42 kobieta_na_pasach napisała: > tak mnie zdopingowalas, ze sobie trzecia nalalam. ale obiecuje, ze to juz > koniec, bo watrobe mam nadwatlona. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach no to jeszcze na zakąske kokosanki i lulu btxt 26.07.05, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach nie, jednak wole fistaszki 26.07.05, 19:59 od orzeszkow w mozgu przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach no to jeszcze ogoreczek kiszony wlasnej roboty 26.07.05, 20:24 (cos mi nie wyszly tym razem), zielona herbatka i koniec z konsumpcja. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: nie, jednak wole fistaszki 26.07.05, 20:26 ja namiętnie wcinam ziemne prażone i solone. Obłe jakiś, mówię Wam. Jak kupię paczkę 350 g, to ją za jednym podejściem zeżrę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: nie, jednak wole fistaszki 26.07.05, 20:32 mamba30 napisała: > ja namiętnie wcinam ziemne prażone i solone. Obłe jakiś, mówię Wam. Jak kupię > paczkę 350 g, to ją za jednym podejściem zeżrę ... a ziemne to fistaszki:)) ja sie ograniczam, ale ty jeszcze nie musisz:)) lepsze to niz slodycze, ktorych jadlam przy moich facetach za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś