mala07 09.08.05, 10:33 to dla niedowiarków:-) oczywiscie zupa+cwicznia= sukces zrzucilam swoje zbedne 5 kg w przeciagu 20 dni i czuje sie git!!!polecam zupke kwasniewskiego - pycha! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 10:34 to tylko utrata zbednej, nagromadzonej wody w organiżmie,niestety:-) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica20 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 16:05 a jaki jest przepisa na ta zupke?? napisz mi na maila : l_i_k_i@op.pl PLISSSSKAAA!! tez chce tyle schudnac!! ahaa i jakie swiczenia robbilas..napisz mi wszytsko w mailu...zgory baaardzo dziekuje :* Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 10:34 prosze pomoc kobiecie na wygnaniu i podac przepis, siedze tu i obrastam w tluszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 10:42 oki - zaraz poszukan na necie i Ci podesle linka na forum zupka pyszna - ale ja w ogole uwielbiam zupy wiec nie mialam z tym problemu:-) do tego owoce i warzywa i po 2 tyg super efekt + cwiecznia oczywsicie i zadnych wybryków typu 3 paczki czipsów pizza i krata piwa:-)niestety trzeba wytrzymac - ja narazie jem normalnie i czipsy + piwko od czasu do czasu tez sprobuje ale nie napycham sie tym - niestety:-( czego sie nie robi dla urody i dobrego samopoczucia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 10:50 5 kg w ciagu 20 dni? to nadmair wody zszedl. Zaraz waga wroci, jak nie bedziesz pilnowac kalorii..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 10:53 podeslij mi najlepiej od razu na @, bo nie wiem, czy nie bede musiala zaraz spadac. bede wielce dzwieczna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza do malej 09.08.05, 11:55 smieszne uczucie mowic do ciebie mala, ja w liceum bylam zawsze "mala" Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 10:34 gratulejszyn :) na zupe sie nie dam namowic :P Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 12:25 :-)ale jestes mala rzeczywiscie? bo ja nie wiem - 170 cm to chyba srednia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 12:26 ja mam 1.70 i uważam, że jestem wysoka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 12:31 no ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jak modelka sie czuje czasami:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 10:48 Podziwam silną wole. ja to swinswo jadłąm w czasch licealnych i do dziś mam wtsręt. Ale jasna rzecz- grtauluję!! Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 12:05 l-karnityna + duuuuuuzo intensywnego treningu, szczegolnie po skonczeniu spozywania l-k Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 12:28 A z czystej ciekawości (i zboczenia) zapytam - te ćwiczenia to jakie i ile? Bo ja jestem zwolenniczką katowania ciała wysiłkiem fizycznym jako najskuteczniejszej metody na wszystko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 12:30 brzuszki - masa brzuszków, na posladki cwiczenia i na nogi - wyzsze partie znaczy sie. nie znam sie na tych cwieczniach ale moj facet jest w tym mistrzem wiec pod jego okiem robilam co mi kazal;-D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 12:31 ja tam nie cierpię takiego wysiłku fizycznego, wolę poleżeć w łóżeczku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 12:33 w lozku z czipsami piwkiem i pizzą:-) tez uwielbiam ale musze sie doprowadzic do normalnosci bo we wrzesniu mam zamiar sie w kostiumie pokazac ludziom:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 12:36 Ja uwielbiam, inaczej czuję się sflaczała :) ale to przyzwyczajenie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 12:38 nigdy nie potrafiłam zmusić swojego cielska do takich ćwiczeń, obiecywałam sobie w ciąży, że po porodzie to napewno poćwiczę. I guzik, na całe szczęście nie miałam takiej potrzeby... Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 14:01 wysilek przedwszystkim jednostajny i dlugotrwaly, np. plywanie albo rower Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 14:02 a w rzyci mam takie wysiłki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 14:03 No, nie każdy lubi, po co się zmuszać :)) ja bym w sumie mojej drogi nie polecała nikomu... Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 14:17 jak nie boli znaczy ze czas na trening zostal zmarnowany :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 14:12 pływam sporadycznie - chodze na basen srednio raz w mies bo czesciej nie mam kiedy a na rower tez nie czesciej - ratuje mnie inny sport- ten juz czesciej:-) ale powaznie- basen i rower powraca po sejsi poprawkowej na stałe - tak jak to bylo w ta zime - basen 3 razy w tyg po 2 godz - ale bylam wylaszczona wtedy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 13:07 omcrew napisał: > l-karnityna zdania na temat L-karnityny są mocno podzielone obecnie jest bum na ten specyfik (nawet Tymbark wszedł z nowym produktem na rynek) ale przeważają jednak opinie, że to pieniądze wyrzucone w błoto > + duuuuuuzo intensywnego treningu tu zgadzam się w 100% aerobik, siłownia - to daje efekty podstawą mimo wszystko jest dobrze dobrana dieta zapewniająca organizmowi odpowiednią ilość białka (aby ładnie wyrzeźbić mięśnie), zdrowych tłuszczy i ograniczoną ilość wędlowodanów, które to właśnie są główną przyczyną obrastania w sadło jeść należy przynajmniej 5-6 razy w ciągu dnia aby organizm nie przestawił się na 'tryb oszczędzający' i oczywiście trzeba pić przynajmniej 2 litry wody mineralnej diety cud - to najlepsza droga do rozregulowania metabolizmu, utraty kilogramów kosztem wody i męśni i skuteczne magazynowanie sadła polecam świetny artykuł u profesjionalistów "Kilka słów o tym jak sobie spieprzyć odchudzanie": www.sfd.pl/temat186945/ Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: chcesz spalic tluszcz??? 09.08.05, 14:17 l-karnityna w wydaniu tymbarku to jest nic wiecej jak tylko chwyt marketingowy, ja mam na mysli "fat burnery" np. z MLO sesja 2 lub 3 tygodniowa (jedzenie - spanie - cwiczenie) ale zeby byly efekty trzeba sie temu poswiecic prawie calkowicie (ja biore urlop na ta okazje) a po zakonczeniu przyjmowania l-k nadal kontynuowac intensywne cwiczenia przenajmniej przez 5-6 tygodni. jesli chodzi o wode mineralna to tylko niegazowana ewentualnie naturalnie gazowana. jesli chodzi o diete... producenci l-k proponuja zeby w czasie sesji ograniczyc ilosc jedzenia ale z doswiadczenia proponuje poprostu zdrowe odzywianie tzn. owoce, warzywa, duzo ryzu, jogurty, podstawowa zasada to jesc czesto ale nieduzo i bron boze nieglodzic sie, intensywny wysilek to spore koszty energetyczne dla organizmu i tutaj dobra wiadomosc dla pan mozna od czasu do czasu wsunac czekoladke albo jakis batonik prince polo albo mars:) pozatym calkiem niezla metoda to przed posilkiem wypic pol szklanki przegotowanej wody. jesli chodzi o trening, najwazniejsza powtarzalnosc np. basen co 2 dzien o stalej porze... ale niedziela albo sobota to tez dzien tygodnia w ktorym trenujemy!! :) basen mozna przeplatac z rowerkiem albo silownia, najwazniejsze to konsekwencja... zadnych przerw bo dzis mi sie niechce dla organizmu najlepiej jesli te treningi beda mniej wiecej o tej samej porze np. basen o 18.00 a rower 11 - 14. wazne jest tez spanie najlepiej zmusic sie do spania wg. zegarka tzn. chodzimy spac o 22 i wstajemy o .... (zalezy kto ile potrzebuje snu) jak wracamy z treningu zadnej drzemki!!! goraca kapiel na rozluznienie spietych miesni a jak bardzo chce sie spac to na spacerek!! wiecej porad niebedzie... szczegoly pozostana znane tylko mi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
venice7 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 13:17 Hej. Moglabys mi podac przepis, albo skierowac na linka. Moj adres venice7@gazeta.pl, dzieki z gory:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 KASITZA-podaj tego linka co Ci wysłałam na maila 09.08.05, 13:42 o zupie !!! VENICE7 chce linka ale ja go nie mam juz w poczcie - wyslij Jej jak mozesz - bede wdzieczna:-) mala Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: KASITZA-podaj tego linka co Ci wysłałam na ma 09.08.05, 13:53 ja tez poproszę o przepis na zupkę! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 14:14 Jezeli to stalo sie w ciagu 2 tygodni, to szybko neistety je odzyskasz.Przy "dobrym" chudnieciu waga zaczyna spadac po okolo miesiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 14:21 no wiesz:-) od srednio 10 lat waze 55kg i nagle pare mis temu/po zimie/ doszlo mi 5 kg - nie wiem od czego: od pigułek, od pozerania pizzy - nie wiem, wiem jedno ze udało mi sie to zrzucic i juz tydz zachwouje sie normalnie i nie utylam ani grama wiecej - moze poprostu misialam "oczyscic" zoladek od tych 5 kg zeby wrocic do normalnosci czyli do moich upragnionych 55 kgramó??? wiec poki co trzymam sie dobrze i wcale nie przybywa mi kg a jem naprawde normalnie + czipsy od czasu do czasu - a dzis zaszaleje i zjem pudło popcornu w kinie a wypoce to jutro podczas cwiczen lub roweru w weekend:-) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 14:30 No to powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: HURA!SCHUDLAM 5 KG!DZIEKI ZUPCE:-)HURA 09.08.05, 14:36 oh dziękujęęęęeee Odpowiedz Link Zgłoś