bukowski27 26.08.02, 15:26 no jak? postanowilem przygotowac uklad choreograficzny i tam wystapic... postanowienie to powzialem po tym jak doszlem do wniosku ze mam rytm w nogach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poison1 Re: jak sie dostac do 'tour de maryla'???? 26.08.02, 15:29 A mnie się wnogach porobiły żylaki, to ja chyba się na ten tur nie nadaję? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik rady w cenie 26.08.02, 15:32 nalezy wziac udzial w randce w ciemno, poznac tow. kamela. poprosic go o autograf. on ma chody w tour de maryyyyyyyla. nastepnie zaopatrzyc sie w rozowo-blekitne ciuszki. wydepilowac. 3 proby przed lustrem. no i do tv na woronicza. emisja za 4 tygodnie. nie mozemy sie doczekac bukosia na wizji. ide dzis kupic chipsy i orzeszki. :) ps. czarlee, rytm nie w nogach, przeciez juz nalepa spiewal: sluchaj rytmu swego serca... tadada dam. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ha! depiluje sie regularnie wiec to juz z glowy... 26.08.02, 15:37 dziekuje wam wszystkim za rady... oczywiscei wyczyuwam pewna nutke zazdrosci... ale coz... I GOT RHYTM... lalalalalalalalala... ale czy powinienm wystpic ubrany czy nie?? oraz czy zabrac ze soba rurke? czy nie... a żel? co z zelem...??? co jak przygotuje tango a tour de maryla w mexyku wlasni ebedzie??? czy w mexyku tancza tango? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to dobrze 26.08.02, 15:40 co jak przygotuje tango a tour de maryla w mexyku wlasni ebedzie??? > > czy w mexyku tancza tango? nie przejmuj sie, nikt sie nie zorientuje (zele, rurki i inne gadzety zapakuj do kieszeni spodni). nie zapomnij o butach (obcasy! obcasy!). Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Bukoś ... 27.08.02, 10:02 ... zarycz "ajw got de pałer" i każda kapela w Polsce Cię przyjmie... hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a wogóle why 'tour de maryla'???? 26.08.02, 15:39 nie lepiej od razu 'tour de czarli'? wiesz, the star is born i te rzeczy (ps: nie zapomnij o wiórach) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 su probowałem... powiedzieli ze nie moze sie tak 27.08.02, 08:19 nazywac, bo na przełomie lat 60/70 (a dokladniej mowiac w 69 roku), emitowali juz taki program w tv finskiej... jako czrli wystepowal tam luka lukinen... ale co tam z nbiego za tancerz byl... stepowal... i jako brzuchomowca bawil sie kukielkami... tez mi... klody pod nogi mi rzucaja... mowie ci... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bu, kłody rzucają, bo lasów ci u nich wbród 27.08.02, 09:24 ale co się przejmujesz? kłody na wióry a lukę lukinena zaskarż o plagiat Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: jak sie dostac do 'tour de maryla'???? 27.08.02, 10:04 Odpowiadam: po trupach! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Baila mo!!!!!!!!!!:)))))) czy jakos tak:))))))) 27.08.02, 10:07 Dzien dobry:)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dziewczyny... aktualnie pracuje nad 27.08.02, 10:15 podwojnym ritbergerem... rozpracowalem juz jednego ritbergera... zostal mi jeszcze jeden... ponadto postanowilem wprowadzic co nie co watku melodramatycznego i zaczne (lub skoncze) swoj wystep jako mim... co sadzicie... czolem kaska.. jak widzisz nie ulegam pokusom i jestm ci dalej wierny... w miedzyczasie z nikim si enie umowilem, chociaz dostalem okolo 70 (dokladnie: 69) propozycji na moja skrzynke... wsrod nich byly: matrymonialne, nauki tanca, umowy kupna-sprzedazy zaporozca (rocznik 69)... i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: dziewczyny... aktualnie pracuje nad 27.08.02, 10:16 bukowski27 napisał: > podwojnym ritbergerem... rozpracowalem juz jednego ritbergera... zostal mi > jeszcze jeden... ponadto postanowilem wprowadzic co nie co watku > melodramatycznego i zaczne (lub skoncze) swoj wystep jako mim... co sadzicie... > > czolem kaska.. jak widzisz nie ulegam pokusom i jestm ci dalej wierny... w > miedzyczasie z nikim si enie umowilem, chociaz dostalem okolo 70 (dokladnie: > 69) propozycji na moja skrzynke... wsrod nich byly: matrymonialne, nauki tanca, > > umowy kupna-sprzedazy zaporozca (rocznik 69)... i takie tam... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek No i dobrze:))) 27.08.02, 10:25 No widzisz, Bukosiu, ze wiernosc wcale nie jest taka straszna i trudna (ha ha ha!!!). A czy ja moglabym potanczyc w tym Twoim show? Na szpilkach oczywiscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie... no na szpilkach to oczywiscie ze tak... 27.08.02, 10:31 generalnie to chyba zaraz bede tworzyl grupe fordanserek.... na szpilkach... aha... wczoraj ogladal mnie jeden krytyk teatralny... powiedzil o mnie ze to dance makabre.... to dobrze... co nie? Odpowiedz Link Zgłoś