lastka 30.08.02, 08:30 Wczoraj ustaliliśmy już datę ślubu! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 08:33 a na kiedy??? my planujemy na maj. ponoc pechowy miesiac, ale co tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 08:35 A my na Święta Bożego Narodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 08:41 :) z jednej strony fajnie - lubie boze narodzenie. z drugiej strony - bedzie Ci zimno w kosciele... a i sukienka mniej wydekoltowana... ;)) a z trzeciej strony - w swieta wszyscy podekscytowaniu swietami, nie slubem... 'moj' chcial, zeby to byl dzien specjalnie dla nas, nie polaczony z jakims innym swietem. powodzenia :) w zeszlym roku moja siostra probowala wyjsc za maz i bylo mnostwo zalatwiania... 3mam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponpon Re: A ja coś Wam powiem! IP: 195.94.206.* 30.08.02, 08:45 Oczywiście - najważniejsze to pokazać dekolt!!! Do tego wcale nie trzeba ślubu! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 08:46 ale w czasie slubu wszyscy MUSZA patrzec... ... a o to przeciez chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 08:50 Eeeee dekold to ja i tak będę miała, bo uwielbiam dekoldy, już chyba w przyszłym tygodniu może pojadę obejrzeć sukienkę już wiem jaką, a że będzie zimno...ponoć wcale się tego nie czuje. Będę miała białe krótkie futereczko. Dobrze będzie. Wam też życzę szczęścia tylko jakoś tak z drugiej strony taka troszkę przerażona jestem....chociaż nie wiem dlaczego. Jesteśmy ze sobą ponad 7 więc znamy się i wiemy o sobie wszystko więc? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 08:57 oczywiscie, ze sie boisz... to bardzo powazna decyzja powodzena zycze :) i wielkiego dekoltu :)) ps. a ja chce miec kapelusz :) na wianek za stara jestem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:01 A ja napewno welonu nie będę miała! Włosy będę miała rozpuszczone tylko kilka z tyłu spiętych i będę miała wpięte kwtki takie jak w wiązance. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:03 ja welon chce, ale tylko tak troche tiulu na kapeluszu :) o kwiatkach we wlosach tez myslalam, ale boje sie, ze mi zwiedna i bede wygladac jak peczek zwiednietej marchewki... ;) ale w zimie to pewnie nie problem :) z czego bedzie bukiet i we wlosach? masz jakies ulubione kwiaty? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:08 Myślałam o storczykach ewentualnie o takich minaturowych różyczkach, tylko zastanawiam się jakim kolor bo mam blond włosy, żeby nie były takie wiesz zbyt mocno odbijające. Moja kwiaciarka właśnie proponowała mi piękną wiązankę ze storczyków taką zwisającą. Piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:12 storczyki czesto sa w takim zoltawo-brazowym kolorze. pasowaloby ekstra do blad wlosow :) mi sie tez podobaja zolte roze, albo herbaciane. no ale to trzeba lubic. a do blad to i takie blado rozowe pasuja ladnie. albo biale. ja to bym chciala konwalie albo stokrotki, ale sie boje, ze to bedzie tak dziecinnie wygladac, jak do pierwszej komuni... ludzie pomysla, ze stara baba zdziecinniala do reszty... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:22 sagan2 napisała: > storczyki czesto sa w takim zoltawo-brazowym kolorze. > pasowaloby ekstra do blad wlosow :) > > mi sie tez podobaja zolte roze, albo herbaciane. no ale > to trzeba lubic. > a do blad to i takie blado rozowe pasuja ladnie. albo > biale. > > ja to bym chciala konwalie albo stokrotki, ale sie boje, > ze to bedzie tak dziecinnie wygladac, jak do pierwszej > komuni... ludzie pomysla, ze stara baba zdziecinniala do > reszty... :) Ale stokrotki sa piękne, a co do ludzi a niech sobie gadaja, a gdzie jetst napisane że w jakimś tam wieku nie można takich albo takich kwaiatków mieć. Jestem za stokrotkami! A ja właśnie myślałam o takich różowych różyczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:25 Albo jeszcze obstawiałabym margerytki (tak się to pisze?) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:35 lastka napisała: > Albo jeszcze obstawiałabym margerytki (tak się to > pisze?) pisze sie rumianki :) tez sa ladne. trudna decyzja... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:25 lastka napisała: > A ja właśnie myślałam o takich różowych różyczkach... to miej rozowe rozyczki!!! one sa sliczne, a roze bardzo pasuja do uroczystych okazji :) blondynki slicznie wygladaja z rozowym (o ile lubi!) :) wiele lat temu moja ciocia (tez blondynka :) miala wlasnie takie malenkie rozowe rozyczki do slubu. piekny bukiet, taki dlugi, prawie do ziemi, troche we wlosach i w faldach sukni. wygladalo cudnie, choc suknia, ze wzgledu na czasy, byla calkiem przecietna :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:36 lastka napisała: > A my na Święta Bożego Narodzenia! ale chyba w na przyszłe, bo na te to chyba nie zdążycie? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:40 Ja zdąże, już wszystko zaklepane w kościele też i sala też... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom lastka i sagan! 30.08.02, 10:14 Ja sie "hajtalam" w Boze Narodzenie i moge tylko polecic. Pierwszy snieg mialam i bylo bardzo romantycznie. A w kosciele zimno??????????? Skad! Tyle emocji!!! Gdy chciano mi potem narzucic futro w czasie skladania zyczen, nie chcialam bo bylo mi goraco. Wiec nie przesadzajmy... Rocznicy slubu nie swietuje sie przeciez z pompa. A gdy sa swieta i przy okazji wypijecie z rodzina (zwykle jest to przeciez swieto rodzinne i wszyscy sa na miejscu) kieliszek za Was, to przeciez to jest mile a nie uciazliwe. W Wigilie sie i tak slubow nie udziela. My mielismy cywilny 23 a koscielny 25, a moj maz ma urodziny 22- wiec nieustajaca fiesta :) SAGAN CZY MOZESZ JESZCZE ZMIENIC DATE? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: lastka i sagan! 30.08.02, 10:20 O własnie Liloom, ponoć tego chłodu wcale, ale to wcale się nie czuje! Moja mam mówiła, że nie będzie zdjęć w plenerze, park tak ładnie latem wygląda ale co tam park, mamy przecież jeszcze w Białymstoku Pałac Branickich tam też jest super! No i potem te rocznice wszystko będzie tak Świątecznie, takie wyjątkowe prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: lastka i sagan! 30.08.02, 10:23 liloom napisała: > SAGAN CZY MOZESZ JESZCZE ZMIENIC DATE? ja daty zarezerwowanej nie mam jeszcze na 100%. ale na boze narodzenie na pewno nie damy rady. juz pisalam, ze my jestesmy 'z komplikacjami', miedzy innymi ekumeniczny slub, a do tego potrzebna dyspenza biskupa... poza tym 'moj' chce te dzien tylko nasz, a nie razem z innym swietem. a ja chce na wiosne, zeby byly konwalie albo stokrotki do bukietu :) ale dzieki za opisanie bozonarodzeniowego slubu :) moze siostrze polece?... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 08:50 No to Wasza pierwsza meska decyzja w życiu :)) Gratuluję i zazdroszczę tego przygotowywania, i wybierania sukienki, lokalu, zaproszeń.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A ja coś Wam powiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:11 a wasze dzieci sie na to zgodzily? Ladny prezent pod choinke, nie ma co :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:23 Jakie dzieci Mario, dzieci jeszcze nie mamy, przynajmniej ja nie mama, Sagan a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A ja coś Wam powiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:25 uprawianie sexu bez celow prokreacyjnych bedzie najsurowiej karane. Ty bedziesz recydywa! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:26 Mario ja seksić się bedę dopiero po ślubie, no co ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A ja coś Wam powiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:32 to ja bym takiej nie chcial... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A ja coś Wam powiem! 30.08.02, 09:27 ja tez dzieci jeszcze nie mam, ale zaraz po slubie sobie sprawie :) beda cele prokreacyjne, nie bedzie recydywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Lastka i Sagan :))) 30.08.02, 09:44 Jak ja wam zazdroszczę... taki dzień jest raz w życiu, a ja mam go już za sobą... chlip chlip chlip Sagan ważne, że jesteś śliczna ciałem i młoda duchem - decyduj się na te stokrotki albo rumianki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Lastka i Sagan :))) 30.08.02, 09:48 agniecha27 napisała: > Jak ja wam zazdroszczę... taki dzień jest raz w życiu, > a ja mam go już za sobą... chlip chlip chlip ale ja juz sie martwie tym calym lataniem i zalatwianiem :( nam bedzie jeszcze trudniej, bo i jestesmy roznych narodowosci i slub ekumeniczny chcemy wziac... ciarki mnie przechodza... zaraz po wakacjach musze sie zabrac za zalatwienie sobie dyspenzy od biskupa, ech... > Sagan ważne, że jesteś śliczna ciałem i młoda duchem - > decyduj się na te stokrotki albo rumianki!!! albo konwalie :) w maju tak pieknie pachna :) a co mi tam, niech mysla, prawda??? :0 dziekuje Agniecha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Lastka i Sagan :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:48 Nie klam!! Nie raz w zyciu! To juz zalezy od inwencji! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom mario ty nam tu nie mieszaj sloneczko:)))))))))) 30.08.02, 12:24 tego pomyslu nawet nie poddawaj diable wcielony :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: mario ty nam tu nie mieszaj sloneczko:))))))) 30.08.02, 12:26 Bo jeszcze nam się kiedyś zechce i to nie dwa a np. jak moi rodzice maja znajomą 4 razy wychodziła za mąż... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lastka i Sagan :))) 30.08.02, 14:39 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Nie klam!! Nie raz w zyciu! To juz zalezy od inwencji! :o) W tym temacie jakoś mi inwencji brakuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś