hugolinka 24.09.05, 22:22 znacie jakieś ciekawe stronki www z pozycjami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyskopata Re: Kamasutra ;) 24.09.05, 22:24 chodzi ci o światła pozycyjne w samochodzie czy o rozmieszczenie piłkarzy na boisku? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kamasutra ;) 24.09.05, 22:34 na boisku?? sugarujesz ze Ronaldo i Beckham to pedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kamasutra ;) 24.09.05, 22:32 jak jestes ciekawa to rusz du.pe i sama znajdz:P Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Kamasutra ;) 24.09.05, 22:33 wiesz szukałam, ale jakoś nic ciekawego nie moge znależć, a chce zaskoczyć mojego misia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kamasutra ;) 24.09.05, 22:35 od Misia to ty sie odwal!!! Misiu jest moj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_20 Re: Kamasutra ;) 25.09.05, 12:32 pozycja nr dwa - banan. czasami w bloku reklamowym pokazują Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Kamasutra ;) 25.09.05, 12:58 Panowie macie szerokie pole do popisu -oto staje przed Wami kobieta ktora potrzebuje prawdziwego nauczyciela. Dziecko moje drogie - nie pomoże Ci nawet KAMASUTRA jeżeli nie poćwiczysz " na żywca" Praktyka czyni mistrza a nie ksiązki Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kamasutra ;) 25.09.05, 12:59 Otóż to! Chociaż Kamasutrę w wersji książkowej jak najbardziej warto przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Kamasutra ;) 26.09.05, 14:13 Ale niełatwo ją dostać, chyba tylko w antykwariatach :D Ja dostałam na panieński :D Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Kamasutra ;) 25.09.05, 13:00 o jejku... nie rozumiecie:) zawsze to moje kochanie wychodzi z inicjatywą, a ja chciałam tym razem go zaskoczyć:P no i nie powiem, zainteresowało mnie to jakie pozycje znajduja sie w kamasutrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Kamasutra ;) 25.09.05, 13:02 hugolinka napisała: > o jejku... nie rozumiecie:) zawsze to moje kochanie wychodzi z inicjatywą, a ja > > chciałam tym razem go zaskoczyć:P no i nie powiem, zainteresowało mnie to jakie > > pozycje znajduja sie w kamasutrze:) własna inicjatywa jest 100 x lepsza niż wyszukane pozycje ksiązkowe wiem co pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Kamasutra ;) 25.09.05, 13:03 no nie wiem nie wiem:) ja z doświadczeniem napewno jestem do tyłu... dlatego chciałam jakiejś inspiracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Kamasutra ;) 25.09.05, 13:06 hugolinka napisała: > no nie wiem nie wiem:) ja z doświadczeniem napewno jestem do tyłu... dlatego > chciałam jakiejś inspiracji:) a po diabła Ci ona kiedy najlepsze dla chłopa jest zaskoczenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Kamasutra ;) 26.09.05, 14:18 tak jakoś w tych sprawach brak inwencji twórczej... dlatego liczyłam (poszłam na łatwizne) że ktoś mi coś podpowie:) Odpowiedz Link Zgłoś