lastka 17.09.02, 09:25 i gardło boli, i smarkata jakaś jestem z deka, łapska zimne i co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grogreg Re: Zimno mi... IP: 212.160.165.* 17.09.02, 09:27 50g pieprzowki i do wyra. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:28 Tak njuż wczoraj wieczorem rum piłam rozgrzał oj nie powiem całkiem niezle, ale kurka teraz w pracy jestem i nijak nie mogę buuu. Ja chcę do domu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:28 Mnie też zimno. Ale od razu przysięgam, że nie zależało mi na tym, żeby odeszło lato, wręcz przeciwnie. Za to, że teraz marznę winię wszystkich, którym było jeszcze parę dni temu za gorąco. O! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:29 pamela_anderson napisała: > Mnie też zimno. Ale od razu przysięgam, że nie zależało mi na tym, żeby odeszło > > lato, wręcz przeciwnie. Za to, że teraz marznę winię wszystkich, którym było > jeszcze parę dni temu za gorąco. O! No właśnie komu było za gorąco? Ja chcę lata JA CHCĘ LATA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:30 ja wiem!!! chlopa wam brakuje, chlopa!!!. Sfiksowalyscie, boscie chlopa dawno nie mialy* * Jerzy Stuhr Seksmisja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:31 mario2 napisał: > ja wiem!!! chlopa wam brakuje, chlopa!!!. Sfiksowalyscie, boscie chlopa dawno > nie mialy* > > > * Jerzy Stuhr Seksmisja :o) WCALE BO NIEEEE !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zimno mi... 17.09.02, 10:12 mario2 napisał: > ja wiem!!! chlopa wam brakuje, chlopa!!!. Sfiksowalyscie, boscie chlopa dawno > nie mialy* > > > * Jerzy Stuhr Seksmisja :o) Tiaa, i to takiego przynajmniej 2 tyg. niemytego. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Zimno mi... 17.09.02, 11:19 mario2 napisał: > az tak to ja sie nie poswiece :) A to ciekawe. Myślałam,że ujmie Cię moja skromność. Teraz takie czasy,że każda chce czystego, pachnącego i bogatego. To naprawdę niewiele będzie Cię kosztowało, a efekt piorunujący! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:32 Lastusia pivko można podgrzać z sokiem malinowym ( malinki z mojej działki) Pychusia. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:33 No całkiem niezła myśl, te piwko ze sokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:38 Ja to tam chyba sobie zaaplikuję grzanego wina z goździkami :))) Co i wszystkim radzę... Mnie jest naprawdę zimno w nos... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:40 A mnie najbradzie w łapska, chyba zaraz pójdę (bo mój szef właśnie sobie pojechał), do sklepu i kupię cytrynę i mioda i herbatę sobie wypiję! Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:41 Gimnastyka, gimnastyka!!! Od razu się kobiety rozgrzejecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:44 balkan napisała: > Gimnastyka, gimnastyka!!! Od razu się kobiety rozgrzejecie!!! Kiedy mi wszystko zamarzło i boję się, że jak się ruszę to mi się np. kończyny pokruszą... O! Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:51 no to powolutku, najpierw jeden paluszek, potem drugi, a nosek ogrzać nad gorącą herbatą... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Zimno mi... 17.09.02, 09:43 Ja Ci tam mogę w łapki pochuchać do momentu rozgrzania, a kto mi pochucha w nosek mój piękniutki? chlip chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Zimno mi...przesyłam więc piosenkę na rozgrzan 17.09.02, 10:16 Zimno tak, że aż strach Jakże rozgrzać się? Korowody chłodnych myśli, oziębiają mnie Nie pomaga łyk herbaty, ani ciepły szal Urojone z sopli kraty jak roztopić mam? Piosenka na rozgrzanie, na rozgrzanie serc Rozgrzewa mnie tak granie Jak w domu ciepły piec W przytulnym cieple nutek w przytulnym cieple pauz Z zimnego jak lód serca wypłynie czasem łza. Jak dziewczynka z zapałkami, chcę ciepła, miłości. Nie rozgrzeją się słowami, tymi co ze złości Nie rozbawiają mnie pajace co na sznurku skaczą, Mimo, że jest nam tak zimno dobrze dziś pajacom. Piosenka na rozgrzanie... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Zimno mi...przesyłam więc piosenkę na rozgrza 17.09.02, 10:18 Może do tego jakiś układ choreograficzny...? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Lyche 17.09.02, 11:04 Znam melodię do tej piosenki!!!! Zawyłam ją i jest mi niewiele, ale cieplej :))) Dziekuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś