batheba 06.10.05, 23:49 Zaczerpnalem z sasiednigo forum i powtarzam pytanie: Czy ciekawa 30-letnia kobiete spotkam w antykwariacie? A moze nie?A moze ona ukrywa sie gdzie indziej? No gdzie?.....słaby wątek nie? Ale pozno jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: Antykwariat 07.10.05, 00:07 Ciekawą kobietę możesz spotkac nawet w mięsnym i u szewca. A do antykwariatów wcale nie musza chodzić inelektualistki, tylko takie, którym się wydaje, że nimi sobą. A w jakim mieście mieszkasz? Bo jak w takim jak Szczecin gdzie są trzy antykwariaty na krzyż, to możesz czekac do usr...nej smierci:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Antykwariat 07.10.05, 00:10 Witaj szczecinianko, rodaczko moja;))) ja na zagłoby, daleko to od Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Antykwariat 07.10.05, 00:12 mieszkam na Kaliny, a Załoby to nie wiem gdzie jest:((( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Antykwariat 07.10.05, 00:13 Okolice komuny paryskiej;)) jaki ten świat mały;)) z kaliny znam tylko jedną niemiłą osobę:( dobrej nocki bo już powoli zmykam spać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Antykwariat 07.10.05, 00:15 no, daleka dzielnica. A ta z Kaliny to na pewno nie ja, bo mnie wszyscy lubią:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Antykwariat 11.10.05, 09:53 powiem tak. prędzej palma wyrośnie na Kościuszki a na niej siądzie małpa zajadając banana niźli w Szczecinie znajdziesz antykwariat z opcją skuteczny wyryw. Szczecin to antykwaryczna pustynia. A w ogóle to skąd przypuszczenia ze do antykwariatów chodzą same yntelektualystki? I skąd zatem sugestia że intelektualistki to są trochę "nie tego"? Osobiście znałem kilka dziewczyn niesamowicie inteligentnych, którym zależało na jak najlepszym wykształceniu, studiowały sztukę a przy tym były niesamowicie urodziwe. Jedna z nich ma nawet antykwariat w Wawie. No niestety były zbyt doskonałe i każda zaraz po studiach pragnęła zamażpójścia . No , może jeszcze z rok to mogły poczekać ale dla mnie to było i tak za króto. Bo dla mnie miłość jest jak światło, a małżeństwo to rachunek za nie. Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: Antykwariat 11.10.05, 10:13 Nie mówiąc o tym, że nie wyobrażam sobie początku romansu pod bacznym okiem pana z Pomorskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Antykwariat 11.10.05, 19:47 straszniejszy jest ten z brodą i wieczną żoną u boku z Krzywoustego:) Odpowiedz Link Zgłoś