hugolinka 17.10.05, 07:26 wiecie coś o tym?? Bo ja od kilku dni nie moge usnąć:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: tabletki nasenne 17.10.05, 09:06 może melatoninka albo jakieś inne placebo ale coś trzeba wziąść w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: tabletki nasenne 17.10.05, 09:07 no własnie już to brałam i melise... ale nic... w dzien wydaje mi sie, że jestem śpiąca, ale gdy tylko sie położe.. koniec. I takie uczucie jakbym była śpiaca ale nie mogła usnąć Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: tabletki nasenne 17.10.05, 09:22 prosze napiszcie cos... nie wytrzymam kolejnej nocy bez snu:( Odpowiedz Link Zgłoś
leda10 Re: tabletki nasenne 17.10.05, 11:53 znam to niestety, z wlasnego doświadczenia. Spróbuj jakies ziołowe tablety, np Persen albo Validol-bez recepty. Jeżeli to nie pomoże, leć do lekarza, przepisze cos mocniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: tabletki nasenne 17.10.05, 18:18 Persen jest dobry jak na poczatkowa faze problemow ze snem, a jak to nie pomoze to moze Relanium-to zawsze dziala, albo Rudotel, Pramolan-ale to sa bardzo silne leki. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: tabletki nasenne 17.10.05, 12:04 Melisa. Lampka koniaku. Ciepłe mleko. Podręcznik do makroekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
mortishia_adams Re: tabletki nasenne 17.10.05, 12:10 Kup tabletki o nazwie Lupulina. Są bez recepty. To ziołowy środek, ale skuteczny. Sama miałam taki problem i po wszystkich domowych sposobach typu wino, ciepłe mleko, liczenie baranów, melisa - dopiero to podziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: tabletki nasenne 17.10.05, 12:11 możesz mi podać od razu cene tych tabletek? Odpowiedz Link Zgłoś
mortishia_adams Re: tabletki nasenne 17.10.05, 12:31 Opakowanie 30 tabletek to ok. 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sedmikraska Re: tabletki nasenne 17.10.05, 15:21 Wszystkie te ziołowe sprzedawane bez recepty to pieniądze wyrzucone w błoto. Jeżeli męczysz się już od kilku nocy, niestety nie obejdzie się bez wizyty u lekarza. Ale za to warto - taki Alprazolam lepiej brać już w łóżku, bo możesz paść w drodze z łazienki do wyrka. Odpowiedz Link Zgłoś
sedmikraska Re: sie zmeczyc musisz przed spaniem :P 18.10.05, 13:45 Nie wiem, czy jesteś nierozgarnięta, czy raczej złośliwa. Podejrzewam to drugie, więc nie dam się podpuścić i nie będę tłumaczyć tego, co wyjaśnień nie wymaga. Daruj sobie dalsze zaczepki, będą równie bezskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: tabletki nasenne 17.10.05, 15:49 Stilnox, lub to samo nieco tańsze - Hypnogen. Nie uzależnia i działa na pierwsza fazę snu - ułatwia zasypianie. Naprawdę BARDZO skuteczne, a jednocześnie nie zamula na długo. Rano zbudzisz się wypoczęta. Możesz zacząć od 1/2 tabletki, bo taka dawka często wystarczy. Ja zawsze mam je w domu i biorę doraźnie, jak zbyt długo się męczę i nie mogę zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: tabletki nasenne 18.10.05, 00:12 Za te 15 PLN jakie wydasz na Lupuline kup sobie lepiej 5 piw, to samo a smaczniejsze, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś