Dodaj do ulubionych

Jestem po prostu w wielkim szoku :))))))

23.09.02, 14:31
Wlasnie znalazlam w swoim kompie, przypadkiem, DOWOD na to, ze wierna to
poison1, wow!! I tym optymistycznym akcentem koncze te wesola akcje
dochodzeniowa, w kazdym razie mam dowod, i jesli mialam chocby pol promila
watpliwosci, to juz zniknely. Kto jest zainteresowany zapoznaniem sie z
dowodem koronnym - za godziwa odplata czemu nie ? :))

He he Wierna, wtopa :) Jak to trzeba straszliwie uwazac...

Ok juz wiecej ani slowa na ten temat, ale milo jest byc pewnym, ze nikogo sie
nie posadzalo nieslusznie.

OBIECUJE. (ze juz wiecej do tego nie wroce)

Obserwuj wątek
    • kini Re: Jestem po prostu w wielkim szoku :)))))) 23.09.02, 14:40
      No to dawaj!
      • zona_matka_polka Re: Jestem po prostu w wielkim szoku :)))))) 23.09.02, 14:45
        kini, serio? Tylko na priv. A i to za, jak powiedzialam, nalezyta odplata. W
        kazdym razie wierz mi. Tylko dajac Ci to co mam musialabym chyba zdradzic sie
        kim jestem...
        • kini Re: Jestem po prostu w wielkim szoku :)))))) 23.09.02, 14:46
          zona_matka_polka napisał:

> kini, serio?

jak najbardziej
        • pajdeczka Re: Jestem po prostu w wielkim szoku :)))))) 23.09.02, 14:53

> kini, serio? Tylko na priv. A i to za, jak powiedzialam, nalezyta odplata. W
          > kazdym razie wierz mi. Tylko dajac Ci to co mam musialabym chyba zdradzic sie
          > kim jestem...

Kim jesteś? A kim może być ktoś, kto tak bezczelnie na forum atakuje drugą
          osobę? Nie pomoże ci żaden uczciwy nick. Sama dajesz świadectwo o sobie
          pomówieniami i bezczelnością. Jeszcze mi wmawiasz,że mam syna , a nie córkę. To
          już szczyt wszystkiego. Proponujesz mi, bym napisała coś niezalogowana,
          jednocześnie sama się ukrywasz. Jesteś dziecinna i śmieszna.Ktoś w twoim wieku
          będąc na etapie Makuszyńskiego niewątpliwie jest człowiekiem niedojrzałym
          emocjonalnie i słabo rozwiniętym umysłowo.Polecam ci Koziołka Matołka.
          Miłej lektury dla ciebie i córy.
          • liloom napisz do mnie zono prosze 23.09.02, 14:57
            Sluchajcie, ona wie rzeczy, ktore NOWA osoba wiedziec nie moze, wie rzeczy
            ktore wie tylko wierna i detale sie zgadzaja, w cuda to je nie wierze, napisz
            zono prosze
        • pajdeczka Re: Już się zdradziłaś 23.09.02, 14:53
          Jesteś Renią.
          • zona_matka_polka Wierna:)))))) 23.09.02, 14:57
            Bylam Norma jean, teraz Renia - na jakiej podstawie tak twierdzisz? Prosilabym
            o jakies konkrety. Inaczej nadal musze milczec.
            • pajdeczka Re: Wierna:)))))) 23.09.02, 15:03

> Bylam Norma jean, teraz Renia - na jakiej podstawie tak twierdzisz?
              Prosilabym
              > o jakies konkrety. Inaczej nadal musze milczec.

Konkrety takie same, jak w twoim przypadku. Same domniemania. Nie widzę reni od
              paru dni. A ona bardzo lubi zmieniać nicki:))))))))))))))))))))))))
              • zona_matka_polka Re: Wierna:)))))) 23.09.02, 15:07
                pajdeczka napisał:

> Konkrety takie same, jak w twoim przypadku. Same domniemania. Nie widzę reni
                od
                >
                > paru dni. A ona bardzo lubi zmieniać nicki:))))))))))))))))))))))))

No to, niestety, za malo, jak na moj gust. Pozdrawiam i chwilowao musze odejsc
                od kompa, wiec pogadamy chyba jutro, bo Ty zaraz konczysz forumowanie, prawda?

W kazdym razie milego wieczoru zycze.
                • pajdeczka Re: Wierna:)))))) 23.09.02, 15:12

> pajdeczka napisał:
                  >
                  > > Konkrety takie same, jak w twoim przypadku. Same domniemania. Nie widzę re
                  > ni
                  > od
                  > >
                  > > paru dni. A ona bardzo lubi zmieniać nicki:))))))))))))))))))))))))
                  >
                  >
                  > No to, niestety, za malo, jak na moj gust. Pozdrawiam i chwilowao musze
                  odejsc
                  > od kompa, wiec pogadamy chyba jutro, bo Ty zaraz konczysz forumowanie,
                  prawda?
                  >
                  > W kazdym razie milego wieczoru zycze.

Oczywiście, pracuję jak wszyscy tu do 16tej. A ja uważam, że wystarczy, jak na
                  mój gust. Poza tym pojawiła się wierna i mam nadzieję, że się odczepisz.
                  • zona_matka_polka Re: Wierna:)))))) 23.09.02, 15:16
                    oh, yesss pajdeczka, juz sie odczepiam, odlaczam od netu tez. Wierna tez
                    pracuje do 16 wiec z nia tez nie bedzie jak pogadac. A ja ide sobie na
                    zakupy . pa!
          • liloom Re: Już się zdradziłaś 23.09.02, 15:05
            nie Wierna, to ja pisze caly czas! I co teraz?
            • zona_matka_polka Re: Już się zdradziłaś 23.09.02, 15:08
              Tak, i sama o sobie pisze, ze mam najwieksza klase na forum kobieta :))))))

Liloom kocham Cie :)
              • murzynka Zono_Matko_Polko 23.09.02, 15:15
                Obserwuje te cala dyskusje na forum, Zono_Matko_Polko wyslalam email do ciebie.
                • bukowski27 dziewczeta w sporze.. 23.09.02, 15:24
                  ciesze sie i serce mi sie raduje ze nie jestescie moimi: zonami, matkami,
                  kochankami, potencjalnymi corkami, przyjacilkami, kolezankami, znajomymi,
                  znajomymi z widzenia... i w ogole... tylko sie tak zastanawiam... jak
                  feministki moga miec pretensje do mezczyzn, ze oni nie traktuja kobiet
                  powaznie... no jak???

na koniec: buahahahahahahahaha (jest to grafomanski wyraz mojego w tej chwili
                  poprawionego samopoczucia)

czolem. najlepiej zignorujcie mojego posta i nie odpisujcie... no powaznie..
                  • pajdeczka Re:To może ja już raczej pójdę do domu... 23.09.02, 15:38
                    Do widzenia.
    • pastwa Jestem po prostu w wielkim szoku :)))))) 23.09.02, 15:44
      A mnie tam to wcale nie szokuje, nawet gdyby sie okazało ostatecznie żeś jest
      nie 3 w jednym, ale nawet 5 !
      Czyli taka niewierna_żona_matka_polka_trucielka, a w skrócie "Hurtownia" ;o)

Pozdrawiam i życzę dalszych pomysłów na zabawę, zwłaszcza po 16

Pastwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka