mloda1911 19.10.05, 13:16 Od czasu kiedy medytuje mam sny prorocze.Zdarza sie to 1-2 razy na tydzien.Co z tym zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda1911 Re: sny prorocze 19.10.05, 13:19 Ja nie mam wplywu na to co snie.Spelnia sie co do joty... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: sny prorocze 19.10.05, 13:26 a numery totka Ci sie nie śnia? to podaj przykład:) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda1911 Re: sny prorocze 19.10.05, 13:29 nie to akurat mi sie nie sni.nie poswiecam tez totolotkowi wiekszej uwagi. a wlasnie mi sie cos przypomnialo: wlasnie pooplacalam rachunki i mi na zycie 0 zl zostalo.wtedy powiedzialam, no to teraz potrzebuje 600 zl. za dwa dni przyszedl do domu list ze wygralam 600 zl. i jak tu nie wierzyc w przypadki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: sny prorocze 19.10.05, 13:20 Podaj przykłady co Ci się śniło a potem faktycznie się stało :))) Aha no jeśli nie chcesz mieć takich snów to przestań medytować Odpowiedz Link Zgłoś
mloda1911 Re: sny prorocze 19.10.05, 13:22 Snilo mi sie ze zadzwoni do mnie kolezanka, z ktora od paru tygodni nie mialam kontaktu.Wiedzialam jakie pierwsze 3 pytania mi zada.W ciagu tego dnia popoludniu zadzwonila do mnie i wszystko sie zgadzalo. Tak samo w trakcie rozmowy z kims potrafie ocenic jego intencje, to jakim jest czlowiekiem i czego chce. Dzieki intuicji uniknelam straty paru tysiecy zlotych.Po prostu widze sytuacje w ktorej ta osoba mnie oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś