liloom 24.09.02, 11:00 Sluchajcie, wiem ze jestescie na to uczuleni, wiec moze ktos wpadnie na pomysl. Musze zmienic nick. Jaki wziac nowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nell26 Re: kto ma pomysl? 24.09.02, 11:02 liloom napisała: > Sluchajcie, wiem ze jestescie na to uczuleni, wiec moze ktos wpadnie na > pomysl. Musze zmienic nick. Jaki wziac nowy? Pamela:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: kto ma pomysl? IP: *.abo.wanadoo.fr 24.09.02, 11:06 Czemu musisz? Lilus bardzo mi sie podoba, nie trzeba zmieniac, chyba... Sciskam! jendza Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: kto ma pomysl? 24.09.02, 11:07 Liloooooom nie, nie zmieniaj. No coś ty, każdy z nas ma juz swój nick od jakiegos tam czasu i niech tak już zostanie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: kto ma pomysl? IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.02, 11:07 Nie przejmuj sie tym tak bardzo.Powiadom po prostu o zmianie.Nie rob tego bez wiedzy przyjaciol z forum.Buziaczki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: kto ma pomysl? 24.09.02, 11:09 hehehe Liloom, potwierdz, ze to Ty napisałaś...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: kto ma pomysl? IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.09.02, 11:19 Liloom co Ty chcesz zmieniac????? Masz najlepszy nick na tym forumie, wez sie kobieto napij czegos zimnego i wracaj do pracy :))) Pozdro, r Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_ Re: kto ma pomysl? 24.09.02, 11:16 liloom napisała: > Sluchajcie, wiem ze jestescie na to uczuleni, wiec moze ktos wpadnie na > pomysl. Musze zmienic nick. Jaki wziac nowy? moze pomylona, albo zakrecona, jak ta piosnka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kto ma pomysl? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 11:18 proponuje : wredna1 Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ale dlaczego musze... 24.09.02, 11:50 Chodzi o to sloneczka, ze wykryl mnie tu ktos z realu, na szczescie nie na tyle psychiczny, zeby latac po watkach i sledzic wypowiedzi na jaki nick sie ewentualnie zmienie, za to tutaj chce zebyscie wiedzieli ze to ja. Przemysle to jeszcze i najwyzej Wam powiem. A co byscie Wy madrale zrobili gdyby np. u Was w pracy ktos Was wyczail, co? :))) To chyba jest jedyne wyjscie... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ale dlaczego musze... 24.09.02, 12:07 To zrób tak... Zmień i daj znać na priva, na jaki zmieniłaś. Oki? Nie pisz tutaj, bo Cię znowu wykryje... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Jestem za Ja też sobię zmienię. 24.09.02, 12:08 bo Matrek mnie Łycha przezywa. Brzydko z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom agniecha27 24.09.02, 12:20 Nie wykryje, bo nie bywa na forum za czesto, i musialby specjalnie szukac, a to sie chce tylko nielicznym i/lub uuzaleznionym:))) Buziaki Dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
agick lil.. 24.09.02, 12:52 daj tylko znać na jaki - bo tu się zaczyna lekka psychoza wytwarzać... trochę szkoda - liloom bardzo fajny.. mój jest nie najlepszy - ale od dawien dawna znajomi mnie tak nazywają.. w wymowie to brzmi adżik... a pisze się ja widać..(te nie polskie znajome mnie ta ochrzciły a reszta zgodnie załapała...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: ale dlaczego musze... 24.09.02, 12:27 AAAA........ TO CO INNEGO. Zmieniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom wlasnie latam po sieci... 24.09.02, 13:04 ...i szukam ladnych imion niestety agicku ksywka z realu nie wchodzi w rachube z ww. powodow:( chce tu byc niejako incognito sorry ze ta zmiana sie zbiegla z cyrkami na kobiecie... A zobaczcie jakie imiona teraz sa modne (podobno, bo to tylko jeden z rankingow) we Francji: Filles/dla dziewczynek - Léana - Enola - Alexane ("e" sie nie czyta) - Lorelei - Eléa Garçons/dla chlopcow - Melvin - Kélian - Ryan - Kylian - Matéo Wszystkie takie miekkie i duzo w nich "L". A mi sie podoba ILEANA. I z przekory Marcia (od marcia baila), nie mylic z marcy darcy hihi:) ps. zakrecona moze nie byla by taka zla?:)))))))))))) ale po co sie tak od razu ujawniac? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wlasnie latam po sieci... 24.09.02, 14:33 Tyle się nalatałas, a jak już wybrałaś to ni przypiął ni wypiął. liloom napisała: > ...i szukam ladnych imion > niestety agicku ksywka z realu nie wchodzi w rachube z ww. powodow:( > chce tu byc niejako incognito > sorry ze ta zmiana sie zbiegla z cyrkami na kobiecie... > > A zobaczcie jakie imiona teraz sa modne (podobno, bo to tylko jeden z rankingow > ) > we Francji: > > Filles/dla dziewczynek > - Léana > - Enola > - Alexane ("e" sie nie czyta) > - Lorelei > - Eléa > > Garçons/dla chlopcow > - Melvin > - Kélian > - Ryan > - Kylian > - Matéo > > Wszystkie takie miekkie i duzo w nich "L". > A mi sie podoba ILEANA. > I z przekory Marcia (od marcia baila), nie mylic z marcy darcy hihi:) > > ps. zakrecona moze nie byla by taka zla?:)))))))))))) ale po co sie tak od razu > > ujawniac? > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A co będzie.... 24.09.02, 13:54 A jak zmienisz nick to skąd będziemy wiedzieli, że ty to ty i vice versa. Pewnie nieliczne dostąpią zaszczytu na skrzynce, a nam pozostanie udział wątku pod tytułem "co mi zrobisz, jak zgadniesz kim jestem naprawdę". Odpowiedz Link Zgłoś
amylou Re: A co będzie.... 24.09.02, 14:00 sa inne rozwiazania moj ty gejzerze intelektu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Liloom 24.09.02, 14:24 amylou napisał(a): > sa inne rozwiazania moj ty gejzerze intelektu:) Schlebiasz mi, Droga Liloom. Ale, doprawdy, pozostań przy swoim starym nicku,bo, żeby zachować anonimowość trzeba wykazać się nie lada intelektem i sprytem. I przepraszam za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś