Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE "mrufki"

IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.02, 21:50
Uwaga! Poszukuje tej "mrufki", ktora sprawia,ze nie moge sie przez nia
zalogowac.
Sluchaj "mrufka", robimy wymiane: ty mi dajesz "mrufke", zebym sie mogla
ladnie zalogowac, a sobie wezmiesz "mrufka1" albo "mrufka2" albo "mrufka3"
albo nawet "mrufka milion", ok? Ja sie nie moge zalogowac pod "mrufka
milion", ze wzgledu na wyznania religijne, poglady polityczne, kolor skory i
sposob zycia.
"Mrufka1" "2" i "3" tez w moim wypadku odpada, bo jeszcze ktos pomysli, ze
jest nas tak naprawde cala gromada, albo ze mieszkam z mezem w kopcu.
A Ty sie i tak nigdy przenigdy tu nie odzywasz. To jak? Ubijamy interes?
Sciskam serdecznie wszystkie twoje szesc nog :))
Buziaki,

Mrufka.

ps./ Do forumowiczow :gdybyscie kiedys podejrzewali, ze ktos sie pode mnie
podszywa to sprawdzcie skad nadaje. Ja mam napis Wanadoo i tylko Fr. mogliby
ewentualnie wykrecic mi jakis numer.
Pozdrawiam :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Mrufka 1000000 Re: POSZUKUJE 'mrufki' IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:56
      Gość portalu: Mrufka napisał(a):

> Uwaga! Poszukuje tej "mrufki", ktora sprawia,ze nie moge sie przez nia
      > zalogowac.
      > Sluchaj "mrufka", robimy wymiane: ty mi dajesz "mrufke", zebym sie mogla
      > ladnie zalogowac, a sobie wezmiesz "mrufka1" albo "mrufka2" albo "mrufka3"
      > albo nawet "mrufka milion", ok? Ja sie nie moge zalogowac pod "mrufka
      > milion", ze wzgledu na wyznania religijne, poglady polityczne, kolor skory i
      > sposob zycia.
      > "Mrufka1" "2" i "3" tez w moim wypadku odpada, bo jeszcze ktos pomysli, ze
      > jest nas tak naprawde cala gromada, albo ze mieszkam z mezem w kopcu.
      > A Ty sie i tak nigdy przenigdy tu nie odzywasz. To jak? Ubijamy interes?
      > Sciskam serdecznie wszystkie twoje szesc nog :))
      > Buziaki,
      >
      > Mrufka.
      >
      > ps./ Do forumowiczow :gdybyscie kiedys podejrzewali, ze ktos sie pode mnie
      > podszywa to sprawdzcie skad nadaje. Ja mam napis Wanadoo i tylko Fr. mogliby
      > ewentualnie wykrecic mi jakis numer.
      > Pozdrawiam :))
      Mnie juz Au wykrecily numer!lepiej waritow nie prowokuj:-)(Zyczliwa ciota V z
      evawe.at)
      • Gość: Vika Mrufka-to bylam ja....przyznaje sie niesmialo... IP: *.ewave.at 02.10.02, 21:58
        • Gość: Mrufka Re: Mrufka-to bylam ja....przyznaje sie niesmialo IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.02, 22:10
          No wiem, ze to Ty :), odkad zaczely sie pojawiac jakies "Vikciunie", "ciotki V"
          etc. sprawdzam twoj napis na gorze :)

Mrufka.
      • Gość: Mrufka do Viki IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.02, 22:05
        Vika, ja sie musze zalogowac, bo jak czytam o tych wszystkich baranach, co sie
        podszywaja pod innych to mnie normalnie bierze. Dam sobie troche czasu na
        znalezienie jakiegos slowa, ktory by sie ladnie prezentowal przy moim nicku:),
        a potem siup.
        A'propos: jak bedziesz miala jakis pomysl to mow, jestem otwarta na
        propozycje :-)

Mrufka.
        • Gość: Vika Stuj!!!!!Nierozsadna kobieto!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:13

> Vika, ja sie musze zalogowac, bo jak czytam o tych wszystkich baranach, co
          sie
          > podszywaja pod innych to mnie normalnie bierze. Dam sobie troche czasu na
          > znalezienie jakiegos slowa, ktory by sie ladnie prezentowal przy moim
          nicku:),
          > a potem siup.
          > A'propos: jak bedziesz miala jakis pomysl to mow, jestem otwarta na
          > propozycje :-)
          >
          > Mrufka.
          Wrecz przeciwnie!jak sie nie zalogujesz to nikt Cie nie podrobi.Z tego powodu
          nikt zdrowy na umysle sie nie loguje.chyba,ze musi dla korespondencji priva!
          Rozumiesz?
          • Gość: Mrufka Re: Stuj!!!!!Nierozsadna kobieto!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.02, 22:20
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> >
            > > Mrufka.
            > Wrecz przeciwnie!jak sie nie zalogujesz to nikt Cie nie podrobi.Z tego powodu
            > nikt zdrowy na umysle sie nie loguje.chyba,ze musi dla korespondencji priva!
            > Rozumiesz?

Ech, myslalam, ze jak sie zaloguje to nikt nie bedzie mogl sie podszyc, bo
            przeciez do uzycia zalogowanego nicka potrzebne jest haslo, nie tak?

Mrufka.
        • Gość: Vika Stoj!!!!!Nierozsadna kobieto!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:15

> Vika, ja sie musze zalogowac, bo jak czytam o tych wszystkich baranach, co
          sie
          > podszywaja pod innych to mnie normalnie bierze. Dam sobie troche czasu na
          > znalezienie jakiegos slowa, ktory by sie ladnie prezentowal przy moim
          nicku:),
          > a potem siup.
          > A'propos: jak bedziesz miala jakis pomysl to mow, jestem otwarta na
          > propozycje :-)
          >
          > Mrufka.
          Wlasnie wrecz przeciwnie!nielogowana jestes praktycznie
          niedopodrobienia.Chyba,ze chcesz miec konto na korespondencje.
          • Gość: Vika Re: Stoj!!!!!Nierozsadna kobieto!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:24
            Rzulwia podrobil jeden palant wstawiajac dwa vv obok siebie....praktycznie
            roznica niewidoczna.Kurcze,myslalam,ze mi sie poprzednie nie wydrukowalo i
            pisalam jeszcze raz jak jaki glupi.-)
          • Gość: Mrufka Vika, IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.02, 22:24
            Vika, jesli jest jak mowisz to czemu operatorzy "Kobiety" nie zrobia czegos,
            tak, zeby za Chiny nie mozna sie bylo pod nikogo podszyc?
            Barany :))

Mrufka.
            • Gość: Vika Bo glaby sa bez szkoly powszechnej!!!!!.-(((( IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:27
              • Gość: Mrufka Vika, ciiiii..... IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.02, 22:38
                Vika, mow ciszej ,bo jeszcze Cie wykasuja :)

Mrufka
                • Gość: Mrufka do Viki IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.02, 22:41
                  Kurde, znikam na razie, bo mi sie synek obudzil. Moze wroce , a moze nie :)
                  Jak nie wroce to od razu ci zycze dobrej nocy, pa :)

Mrufka.
                  • Gość: Vika Re: do Viki IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:52
                    No to dobranoc:-)
                    • Gość: renia Re: do Viki IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 02.10.02, 23:11
                      Vika, masz niestety racje. Juz o tym gdzies wspominalam, ze na normalnych
                      kanalach ludzie sie loguja, zeby inni nie mieli watpliwosci z kim gadaja. Na
                      kobiecie jest odwrotnie. Dobrze ze sa obok nielogowanych nickow te adresy bo
                      bysmy zupelnie sie pogubili . To jest chore ale coz - wirus atakuje od srodka...
                      • Gość: test Re: do Viki IP: *.rrcnet.com 02.10.02, 23:23
                        Ale to nie jest normalne forum...
                        • liloom a moze by... 03.10.02, 09:14
                          jakis haslo z luczem wymyslic i podac privami?
                          bo ja musze sie logowac :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka