szarywilk 16.10.02, 14:04 Bo słysząłem że tu sie kochają:))))))))))))) A rzulwiu gdzie twój kolor, hę ????:) No tak, Ty jak zwykle, jak rasowy facet na kobiecie siedzisz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: A kto kogo tu na.....? 16.10.02, 14:07 Tiaa, tu się wszyscy kochają jak przysłowiowe psy z kotami. Ulubiona pozycja tutaj - na rzulwia, skorupą do ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: A kto kogo tu na.....? 16.10.02, 14:11 Gdzie bab sporo tam zdań 2 razy wiecej jak mawia ludowe przysłowie a rzulwik podobno ściąga skorupke jak to robi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick inne ludowe przysłowie mówi.. 16.10.02, 14:16 gdzie kucharek sześć tam cycków dwanaście....:) witam na kobiecie....yyy...na forum kobieta znaczy się wilku.. co tam w erotykonie..? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: inne ludowe przysłowie mówi.. 16.10.02, 14:23 agick napisała: > gdzie kucharek sześć tam cycków dwanaście....:) > witam na kobiecie....yyy...na forum kobieta znaczy się wilku.. > co tam w erotykonie..? > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick paj... 16.10.02, 14:36 zaglądałam - nic nie ma... wysłałam kolejnego "testowacza"... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: paj... 16.10.02, 14:42 agick napisała: > zaglądałam - nic nie ma... wysłałam kolejnego "testowacza"... > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick możliwe.. 16.10.02, 14:46 że to moja skrzynka szwankuje... poczekam i dma znać jak dostanę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk a kolejne mówi tak... 16.10.02, 14:28 eee troche nudnawo...to nie to co kiedyś ..ale jak sie nie ma co sie lubi to sie dalej lubi co sie nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick he, he... 16.10.02, 14:38 w klimacie przysłów - witaj wilku, czym chata bogata, tym goście rzygają...:) baw się dobrze na kobiecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: A inne tak... 17.10.02, 10:44 szarywilk napisał: > Gość w dom - w lodówce puściej... albo raczej - gosc w dom, chleb do szafy... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A kto kogo tu na.....? 16.10.02, 14:24 szarywilk napisał: > Gdzie bab sporo tam zdań 2 razy wiecej jak mawia ludowe przysłowie a rzulwik > podobno ściąga skorupke jak to robi:))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: A kto kogo tu na.....? 16.10.02, 14:30 a ja myslałem że na głowe zakłada coby krzywdy se nie zrobic jak na łeb upadnie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A kto kogo tu na.....? 16.10.02, 14:32 szarywilk napisał: > a ja myslałem że na głowe zakłada coby krzywdy se nie zrobic jak na łeb > upadnie:))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: A kto kogo tu na.....? 17.10.02, 08:59 Wcale sie nie dziwie że nie widziałaś, żółwiki robiom to od tyłu przez 10 godzin, istny majstersztyk...:))) To sie nazywa brak pośpiechu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw cześć szary :) 17.10.02, 09:18 Witaj ! Co ty mi tu ...???? ja bym sie koloru swojego wyparł ? Z takim trudem uzyskanego ? :( to jakis czwarty....nie rzulty :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: cześć rzulty 17.10.02, 10:00 No Hej!:) A czemu miałbyś sie wyprzec koloru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: cześć rzulty IP: *.ewave.at 17.10.02, 10:42 szarywilk napisał: > No Hej!:) > A czemu miałbyś sie wyprzec koloru? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: cześć szarywilku 17.10.02, 10:43 No a kto się pytał o moją rzulć na początku wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Szarywilku,ja juz krecka dostaje... IP: *.ewave.at 17.10.02, 10:56 On co chwila jest inny...raz cztery ma na skorupce raz zolte innym razem ma dwa v zamiast w...moze on kameleon nie rzulw?co? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Vika i Rzulw... 17.10.02, 13:03 Vikuś dziewcze drogie (chyba jesteś kobieta) pytasz gdzie byłem jakbys mieli już przyjemnośc:)))) a mieliśmy kiedykolwiek bo nie przypominam sobie...?:)) Ale co do rzulwia to on juz taki jest pojawia sie na forum u nas i nagle znika, woli kobiety jak widać a kolor no rzulty dostał z mianowania więc jego powiniem sie trzymać.:))) Tak tak rzulwiku trzymaj siem kolorku bo nie łatwo jest otrzymać kolorek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika i Rzulw... IP: *.ewave.at 17.10.02, 13:15 szarywilk napisał: > Vikuś dziewcze drogie (chyba jesteś kobieta) pytasz gdzie byłem jakbys mieli > już przyjemnośc:)))) a mieliśmy kiedykolwiek bo nie przypominam sobie...?:)) OWSZEM; TEZ JUZ NIE PAMIETAM KIEDY ALE COS MI LAZI PO GLOWIE;ZE JAKIES LAAAAADNYCH KILKA MIESIECY TEMU:-)))-to po pierwsze.(Zreszta klocilismy sie wtedy wspolnie przeciwko jakiemus matolkowi ale juz nie pamietam o co chodzilo i komu). > Ale co do rzulwia to on juz taki jest pojawia sie na forum u nas i nagle znika, > > woli kobiety jak widać a kolor no rzulty dostał z mianowania więc jego powiniem > > sie trzymać.:))) Kobiety to jego hobby do tego stopnia,ze kocha nas dwie.Mnie jak siostre a tamta jak dame serca.I wie co robi.My go kochamy tez.Jak go nie ma na forum to znaczy ze z nami plotkuje:-))) > > Tak tak rzulwiku trzymaj siem kolorku bo nie łatwo jest otrzymać kolorek:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Vika 17.10.02, 13:59 Hmmm....niestety nie wszystko człowiek jest w stanie spamiętac....może i tak było...a na jakim forum? a zreszta to nieważne....ale ja nie mam na imie Dorek choć mam psa o podobnym imieniu...ale to tez nie wązne...i bydle ze mnie nieludzkie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Nie przekonasz mnie wilku. IP: *.ewave.at 17.10.02, 14:06 szarywilk napisał: > Hmmm....niestety nie wszystko człowiek jest w stanie spamiętac....może i tak > było...a na jakim forum? a zreszta to nieważne....ale ja nie mam na imie Dorek > choć mam psa o podobnym imieniu...ale to tez nie wązne...i bydle ze mnie > nieludzkie:))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk nawet sie nie staram:))) 17.10.02, 14:48 he jeszcze nikt mnie nazwał pożytecznym, hyhyhy dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nawet sie nie staram:))) 17.10.02, 14:51 szarywilk napisał: > he jeszcze nikt mnie nazwał pożytecznym, hyhyhy dzięki:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: nawet sie nie staram:))) 17.10.02, 15:12 A kogo masz na mysli???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nawet sie nie staram:))) 17.10.02, 15:29 szarywilk napisał: > A kogo masz na mysli???:))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: nawet sie nie staram:))) 18.10.02, 07:43 Nie nie trafiłaś :))) Chodziło o misia gogo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: nawet sie nie staram:))) IP: *.ewave.at 17.10.02, 23:04 szarywilk napisał: > A kogo masz na mysli???:))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Vika 18.10.02, 07:45 No właśnie o czym?:)))) A piesio jeszcze żyje czy odszedł do krainy wiecznych łowów? Odpowiedz Link Zgłoś