Dodaj do ulubionych

rozstepy!!!!!

IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 12:00
mam dopiero 17lat,zaczelam brac pigulki antykoncepcyjne i na moich drodnych
piersiach pojawily sie czerwone drobne kreseczki!!!!
nie chce miec tego cholerstwa i uzzerac sie z tym przez reszte zycia!!
jestem bardzo szczupla!!odstawilam juz tablteki,ale prosze Was panie o rade:
co mam zrobic zeby sie tego pozby??macie jakies propozycje NIEZBYT drogich
kremow(na vichy mnie nie stac),masazy,cwiczen???
Obserwuj wątek
    • Gość: Shrek123 Re: rozstepy!!!!! IP: *.jlw.co.uk 01.10.01, 17:19
      Z tego co wiem, najtańszym a zarazem najskuteczniejszym sposobem jest masowanie
      rozstępów gąbką, którą uprzednio trzeba posypać zwykłą solą kuchenną. Ten
      sposób poleciła mi wspaniała pani doktor. Tylko pamiętaj, że skóra na piersiach
      jest bardzo cienka, więc nie masuj zbyt długo i zbyt intensywnie. Dobrze jest
      potem wklepać krem nawilżający. Życzę powodzenia!
    • Gość: sushi26 Re: rozstepy!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 01.10.01, 17:50
      Nie planowałam odpisywac na Twój watek, ale jak przeczytałam o tej soli
      kuchennej to o mało nie spadłam pod biurko. Nie sadzę, zeby to był skuteczny
      sposób. Rozstępy są w miarę naturalnym "skutkiem ubocznym" w ciąży, moga się
      pojawić przy nagłym utyciu albo schudnięciu.Zdarza się,ze towarzyszą jakimś
      zaburzeniom hormonalnym. Sa jak blizny,i , niestety, nie ma na nie cudownych
      specyfików. Myślę, ze powinnaś, zamiast do kosmetyczki czy dermatologa, pójść
      do internisty, albo najlepiej ginekologa, który zleci Ci badania. W kazdym
      wypadku ani celluitis ani rozstepy nie są życiową tragedią, i, wbrew
      powszechnie panujacej w pewnych gronach kobiet opiniom, nie powinny mieć one
      wpływu na Twoj obraz w oczach facetów. A przynajmniej tych, o których warto
      zabiegać.
      Pozdrawiam
      • Gość: Anna26 Re: rozstepy!!!!! IP: *.157.61.139.Dial1.Washington1.Level3.net 01.10.01, 18:23
        Chyle czola przed tym to co napisala sushi26.
        To jest dobra odpowiedz sushi26. Znowu pani wygrala!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka