pajdeczka 22.10.02, 15:14 Ty masz jakąś chcicę? Bo zauważyłam, że celowo dzisiaj tropisz moje wypowiedzi i zaraz się pod nimi wpisujesz. Nie znam treści tych wpisów, ale się domyślam. Jak Cię swędzi to sobie czymś posmaruj. No i odczep się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizdencja Re: Pytanie do Violi2 22.10.02, 15:19 pajdeczka napisał: > Ty masz jakąś chcicę? Bo zauważyłam, że celowo dzisiaj tropisz moje > wypowiedzi i zaraz się pod nimi wpisujesz. Nie znam treści tych wpisów, ale > się domyślam. Jak Cię swędzi to sobie czymś posmaruj. No i odczep się. Pajda, Ty sie sama o to prosisz. Poza tym badz konsekwentna - przeszkadza Ci jak np. Vika prywatne wiadomosci umieszcza na forum, a sama robisz to samo. Masz interes do Viloi, napisz do niej. ps. Tesknilas za mna? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pytanie do Violi2 22.10.02, 15:40 pizdencja napisała: > pajdeczka napisał: > > > Ty masz jakąś chcicę? Bo zauważyłam, że celowo dzisiaj tropisz moje > > wypowiedzi i zaraz się pod nimi wpisujesz. Nie znam treści tych wpisów, al > e > > się domyślam. Jak Cię swędzi to sobie czymś posmaruj. No i odczep się. > > Pajda, Ty sie sama o to prosisz. Poza tym badz konsekwentna - przeszkadza Ci > jak np. Vika prywatne wiadomosci umieszcza na forum, a sama robisz to samo. > Masz interes do Viloi, napisz do niej. > ps. Tesknilas za mna? Droga Pizdencjo! Między mną a Viką jest zasadnicza różnica - to po pierwsze. Po drugie, niejaka Viola nie jest moją przyjaciółką, raczej wręcz przeciwnie i zawsze będzie mi sprawiało przyjemność publiczne zwracanie jej uwagi aż do skutku. Ps. Nie, bo mam Cię na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mozgpajdy chcica pajda 22.10.02, 17:45 chcica chcica chcica babababab mamamam pajda dupa eeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 pajda, jestes obrzydliwa, i przynosisz wstyd... 23.10.02, 09:23 wszystkim kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pytanie do Violi2 23.10.02, 09:48 Widzę, że nie posłuchałaś rady. A więc wątek do gory. Odpowiedz Link Zgłoś