Dodaj do ulubionych

czy pierwszy raz boli...

IP: *.library.uu.nl 21.04.01, 15:03
...dziewczyne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 15:05
      Człowieku,ale ty jesteś zdesperowany.Zadajesz takie głupie pytania.
      • Gość: ciekawy Re: czy pierwszy raz boli...-do Franka IP: *.library.uu.nl 21.04.01, 15:20
        jak sa takie glupie to nie czytaj i nie odpisuj!
    • Gość: lalka Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.home.cgocable.net 21.04.01, 18:53
      to wszystko zalezy od partnera.
      Jak dziewcze jest mocno rozpieszczone to boli troche mniej.
      Tak na serio, to pierwszy raz nie jest zbyt komfortowy.
      • Gość: mesco Re: czy pierwszy raz boli...do ciekawego IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 22:55
        ciekawy ty chyba jestes opetany tym pierwszym razem!
        Mam dziwne wrazenia.
        Wierz mi ze pierwszy raz nie odgrywa zadenej roli, po 1000 razie!
        Znajdz sobie w koncu dziewuche i sie uspokoisz.
        • Gość: *** Re: czy pierwszy raz boli...do ciekawego IP: *.dialup.supermedia.pl 25.04.01, 00:01
          Gość portalu: mesco napisał(a):

&#62 ciekawy ty chyba jestes opetany tym pierwszym razem!
          &#62 Mam dziwne wrazenia.
          &#62 Wierz mi ze pierwszy raz nie odgrywa zadenej roli, po
          1000 razie!
          Może i nie, ale dziewczyna zawsze zapamięta tego
          pierwszego kochanka i jak się spisał?

• Gość: ciekawy Re: czy pierwszy raz boli...do ciekawego IP: *.library.uu.nl 25.04.01, 11:31
          tym razaem mnie nie zrozumiales,ja nie pytam czy
          pierwszy raz boli chlopaka tylko dziewczyne.PS czekalem
          na odpowiedzi od dziewczyn a nie od Ciebie i innych
          chlopakow.
          • Gość: goahead Re: czy pierwszy raz boli...do ciekawego IP: 212.244.163.* 25.04.01, 12:46
            A ciebie boli głowa? Jedną boli, drugą nie i co z tego? Robisz statystyki? A może Ty się boisz tego pierwszego
            razu? Jeśli tak, to może lepiej do klasztoru...
            A propo ciekawy=nudne pytania?
            • Gość: ciekawy Re: czy pierwszy raz boli...do goahead IP: *.library.uu.nl 25.04.01, 13:43
              ?????????i dlatego pytam czy pierwszy raz boli dziewczyne???????a moze mam
              dziewczyne-dziewice i nie chce by ja bolalo! PS co do nudnych pytan to masz racje,ale
              sprobuje sie poprawic.
    • Gość: Słoń Re: czy pierwszy raz boli... IP: 213.77.49.* 25.04.01, 13:44
      Jeśli masz trąbę jak słoń, to boli za każdym razem.
      • Gość: goahead Re: czy pierwszy raz boli... IP: 212.244.163.* 25.04.01, 14:20
        Słoń ma rację... A poważnie, nic Ci ta wiedza nie da, jak dziewczynę ma boleć to będzie bolało, jeśli nie to nie i
        tyle. A jeśli chcesz to zrobić w taki sposób, aby ją nie bolało to weź sobie jakąś książkę i poczytaj, np. Wisłocką,
        Starowicza... Jeśli dziewica to na poczatek proponuję pobawić sie rękoma, to, serio, dobrze robi - cipka się
        rozciągnie i przyzwyczai.
        • Gość: ania Re: czy pierwszy raz boli... IP: 157.25.122.* 25.04.01, 14:53
          sam się przyzwyczajaj, głupi..........
        • Gość: lalka Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.home.cgocable.net 25.04.01, 15:01
          popieram, ze najpierw musza byc pieszczoty reczne. Tak naprawde to nie cala
          reka tylko palcami i to b delikatnie
          Pomaga nie tylko przy pierwszym razie :-)
          • Gość: goahead Re: czy pierwszy raz boli... IP: 212.244.163.* 25.04.01, 16:20
            Aniu! Dziękuję za komplement!
            Lalka! Masz rację, zgadzam się w 100%. Oczywiście, że nie miałem na mysli całej ręki, lecz palce, a także język i
            oczywiście bardzo delikatnie. To naprawdę Aniu pomaga, chociaż faktycznie wyraziłem się niezręcznie. No i jest
            to również barzdo przyjemne, dla obu stron. I najlepsze dla poczatkujących, ale nie tylko dla nich ;))
            • Gość: mesco Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 17:03
              stosuj petting zeby sie dziewczyna przyzwyczaila. Onanizuj ja swoja reka przy
              pieszczotach. Mozesz tez powoli jej wkladac penisa, ale nie calego, jezeli ona
              taka plochliwa. Najlepiej napijcie sie dobrego wina, i wtedy pójdzie jak po
              masle.
              Nie sadze zeby pierwszy raz byl az taki bolesny, sa to legendy.

• Gość: daria Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 19:06
                masz oczywiscie racje z pettingiem, paluszkami i z
                winem tez :)
                Ale pierwsze "wlozenie" potrafi naprawde byc bardzo
                bolesne, ja jestem tego przykladem, a kolejne kilka
                razy tez bolaly. To jest sprawa INDYWIDUWALNA i zalezy
                od ksztaltu blony, jaki ma kobieta (masz pelne spektrum
                od polksiezyca ktory tylko czesciowo zaslania wejscie
                do pelnego zarosniecia!)
                • Gość: mesco Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.01, 19:51
                  tak to juz jest. Ale w sumie to jest niesprawiedliwe ze chlopiec ma od
                  pierwszego razu przyjemnosc a kobieta musi sie meczyc z tym
                  strachem "pierwszego" razu.
              • Gość: Xena Re: czy pierwszy raz boli...- do Mesco IP: *.pl 05.05.01, 16:20
                Mesco, nigdy nie miałeś pochwy, i tak jak ja nigdy nie doświadczę, co to znaczy
                mieć wytrysk, tak samo ty nie możesz mieć bladego pojęcia, jakie to uczucie,
                gdy błona dziewicza jest rozrywana. Są różne kształty błony dziewiczej, przy
                jednych boli mniej, przy innych bardziej, przy niektórych nie dochodzi do
                krwawienia, przy innych przez tydzień "po" zmienia się podpaski co 3 godziny -
                w każdym razie pierwszy raz nie należy do najwiekszych przyjemności, i to wcale
                nie jest legenda. A co do tego wina - rzeczywiście, świetny sposób, jak będzie
                kompletnie pijana, to pewnie nie poczuje.
    • Gość: zzz Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.chello.pl 18.05.01, 17:46
      musze przyznac, ze to bylo dosc dawno, ale nie bylo takie straszne. Nie
      pamietam strasznego bólu. Trochę bolało,ale i tak było dość przyjemnie. A poza
      tym byłam strasznie zakochana...
      • Gość: 33 Re: czy pierwszy raz boli... IP: *.dyn.optonline.net 23.05.01, 16:19
        a mnie nie bolalo wcale - maximum przyjemnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka