Gość: marucha IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 03:15 Pojawil bys sie choc na krzynke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.ewave.at 01.11.02, 03:22 Malowanie ma :-)Wroci jak go szlag nie trafi.I tak Go kochamy!!!!!!.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 03:23 Pewnie,ze go kochamy.A co on maluje? Artysta chce zostac na starosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.ewave.at 01.11.02, 03:26 Gość portalu: marucha napisał(a): > Pewnie,ze go kochamy.A co on maluje? > Artysta chce zostac na starosc? GORZEJ!!!!!!!!!!!! Malarzem nieszczesliwym!!!!!Dzisiaj go nie rozruszamy bo maluje po rzulwiowemu!!!!!!.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 03:28 A co mozna malowac o tej porze? Ja wiem co ale rzulwik to jeszcze na to za mlody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.ewave.at 01.11.02, 03:35 Gość portalu: marucha napisał(a): > A co mozna malowac o tej porze? > Ja wiem co ale rzulwik to jeszcze na to za mlody. W jego wieku tez mozna zmalowac nie jedno...Malowanie to powazna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 03:39 On pewnie maluje Wroclaw na moj przyjazd zeby nie byl taki jesienny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.ewave.at 01.11.02, 03:42 Gość portalu: marucha napisał(a): > On pewnie maluje Wroclaw na moj przyjazd zeby nie byl taki jesienny. Calkiem niemozliwe!Jesienny Wroclaw z Toba bylby dla niego co najmniej nudny... A ciotka Vika zawsze mowila,ze panny z Katowic to fajne dziewczyny:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 03:44 Zajazylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.ewave.at 01.11.02, 03:46 Gość portalu: marucha napisał(a): > Zajazylem. Nie!ja tez z Katowic i ...WIEDEN jest smutny bez Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 03:48 Mnie sie ten WIEDEN baaardzo podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.ewave.at 01.11.02, 03:54 Gość portalu: marucha napisał(a): > Mnie sie ten WIEDEN baaardzo podobal. TO WRACAJ!!!!!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 03:56 To nie takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulw gdzie Cie wcielo? IP: *.ewave.at 01.11.02, 04:03 Gość portalu: marucha napisał(a): > To nie takie proste. Wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwik! IP: *.ewave.at 01.11.02, 04:09 Jest tak:jutro odpowiem Ci na wszystkie pytania.teraz nie martw sie i maluj.SYLWESTRA URZADZAMY W WIEDNIU DLA WTAJEMNICZONYCH!!!!!!.-)))HIHIHIHIHIHI:- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulwik! IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 04:10 Gość portalu: Vika napisał(a): > Jest tak:jutro odpowiem Ci na wszystkie pytania.teraz nie martw sie i > maluj.SYLWESTRA URZADZAMY W WIEDNIU DLA WTAJEMNICZONYCH!!!!!!.-))) HIHIHIHIHIHI: > - > )))) A mnie wtajemniczysz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulwik! IP: *.ewave.at 01.11.02, 04:27 Gość portalu: marucha napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Jest tak:jutro odpowiem Ci na wszystkie pytania.teraz nie martw sie i > > maluj.SYLWESTRA URZADZAMY W WIEDNIU DLA WTAJEMNICZONYCH!!!!!!.-))) > HIHIHIHIHIHI: > > - > > )))) > > A mnie wtajemniczysz?????? BoszSzee!Przeciez wiesz to samo co ja!:-)Albo pierwszy bedziesz wiedzial!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Rzulwik! IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.02, 04:28 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Jest tak:jutro odpowiem Ci na wszystkie pytania.teraz nie martw sie i > > > > maluj.SYLWESTRA URZADZAMY W WIEDNIU DLA WTAJEMNICZONYCH!!!!!!.-))) > > HIHIHIHIHIHI: > > > - > > > )))) > > > > A mnie wtajemniczysz?????? > BoszSzee!Przeciez wiesz to samo co ja!:-)Albo pierwszy bedziesz wiedzial!:- )))) To ja juz bede cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Marucha!!!!... IP: *.ewave.at 01.11.02, 04:40 jeszcze tego by brakowalo, zebys mial byc cicho!masz byc glosno i juz:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Cześć Kochani :) IP: 212.127.78.* 01.11.02, 05:04 Jestem, ale tylko na chwilkę wpadłem żeby Was zobaczyć.... i już muszę spadać buziaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: TAK TAK ....TO JA :) IP: *.ewave.at 01.11.02, 05:11 rzulw napisał: > Wracaj!!!!!!!!!bez ciebie nie da rady!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś