pajdeczka 05.11.02, 11:43 Taka tu cisza dzisiaj, spokój jak mało kiedy. Pogadajmy o czymkolwiek, o życiu, o tym co Was najbardziej denerwuje, gnębi, cieszy, martwi. Nie pozwólmy by Kobieta umarła śmiercią naturalną (chyba trochę przesadziłam). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamela_andreson Zniknij z tego forum, to dawne czasy powrócą(n/t) 05.11.02, 11:47 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Zniknij z tego forum, to dawne czasy powrócą( 05.11.02, 11:47 ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
agick pajda... 05.11.02, 18:57 a Ty znowu masz schiza..? znowu gadasz sama do siebie..?? oj paj... no to jakie są Maryni pośladki? Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: pajda... 05.11.02, 19:44 agick napisała: > a Ty znowu masz schiza..? > znowu gadasz sama do siebie..?? > oj paj... Nio, na to wyglada:))))))))))) Biedne jej dzieci, zaniedlugo beda musialy nosic dla matki paczki do psychiatryka... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Aqick 07.11.02, 08:50 agick napisała: > a Ty znowu masz schiza..? > znowu gadasz sama do siebie..?? > oj paj... > no to jakie są Maryni pośladki? > Wiesz, że jesteś bezczelna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: 62.233.163.* 05.11.02, 17:07 O niczym innym nie gadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
poczytaj_mi_mamo Pogadajmy o pośladkach Pajdeczki 05.11.02, 18:19 Niech zacznie Pajdeczka. Opisz nam swoje posladki - dosc dokladnie, wiem, ze to problem, ale wystarczy skorzystac z lustra - a potem na pewno zacznie sie burzliwa dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółw23 Re: Pogadajmy o pośladkach Pajdeczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 19:44 poczytaj_mi_mamo napisała: > Niech zacznie Pajdeczka. Opisz nam swoje posladki - dosc dokladnie, wiem, ze to > > problem, ale wystarczy skorzystac z lustra - a potem na pewno zacznie sie > burzliwa dyskusja. > Czytaj uważnie. Pajdeczka gdziś napisała, że posiada pośladki rozklepane przu siedzeniu przy komputerze. Po 2-gie; "Jak się nie mylę , pajdeczka ma Q113 w tyle" Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Pogadajmy o pośladkach Pajdeczki 05.11.02, 19:47 Gość portalu: żółw23 napisał(a): > Po 2-gie; > "Jak się nie mylę , pajdeczka ma Q113 w tyle" Co znaczy ten tajemniczy skrót, czyżby Qper113 cm w tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ Re: Pogadajmy o czym?????????????????? 05.11.02, 19:58 Dawno mnie tu nie było, myslałem, ze juz Pajda znikneła, nie macie innych tematów niz tyłek starej baby? Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Pogadajmy o czym?????????????????? 05.11.02, 20:12 poison_ napisała: > Dawno mnie tu nie było, myslałem, ze juz Pajda znikneła, nie macie innych > tematów niz tyłek starej baby? fuck- tycznie, obiekt nieszczegolny... bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: 213.216.82.* 05.11.02, 19:54 Pośladki ponoć są w kształcie jabłka lub w kształcie gruszki. Marynia moim zdaniem powinna mieć wdzięki w kształcie jabłka, krągłe i soczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni 05.11.02, 20:00 Lena, tez widziałem ten film, ale to mowił swir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółw23 Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 20:08 "Jak się nie mylę, to pajdeczka ma Q140 w tyle" Wcześniej był mój błąd, reszta jak u nelli. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_loginu Gadamy czy nie? 05.11.02, 20:32 Mialo byc o tyleczku Pajdeczki (czy tez tylku Pajdy), a co jest? Jakies smichy- chichy. Niech bedzie duzy, stary i zwiotczaly, ale co tylek to tylek. Pajda, co jest, lustra nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Gadamy czy nie? 05.11.02, 20:37 tytul mowi o maryni, czy pajda to marynia? CHIBA NIE:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_loginu Re: Gadamy czy nie? 05.11.02, 20:42 Oczywiscie ze Marynia to Pajdeczka! Ja nie mam zadnych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: 213.216.82.* 05.11.02, 20:50 poison_ napisała: > Lena, tez widziałem ten film, ale to mowił swir. Pewnie to była "Rodzina Połanieckich" Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni 05.11.02, 21:06 Gość portalu: Lena napisał(a): > poison_ napisała: > > > Lena, tez widziałem ten film, ale to mowił swir. > > Pewnie to była "Rodzina Połanieckich" ale chyba w wersji hard core, w familijnej, typu soft, nikt nie swiecil golymi posladkami...tym bardziej Marynia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: 213.216.82.* 05.11.02, 21:13 nell26 napisała: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > poison_ napisała: > > > > > Lena, tez widziałem ten film, ale to mowił swir. > > > > Pewnie to była "Rodzina Połanieckich" > > ale chyba w wersji hard core, w familijnej, typu soft, > nikt nie swiecil golymi posladkami...tym bardziej Marynia.. Od razu trzeba świecić? A nie łaska sobie wyobrazić. Te talie osy a pod tymi taliami jabłuszka lub gruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni 05.11.02, 21:16 Gość portalu: Lena napisał(a): > > Od razu trzeba świecić? A nie łaska sobie wyobrazić. Te talie osy a pod tymi > taliami jabłuszka lub gruszki. E tam wyobrazić sobie, ja dziecko komsupcyjnego komercjonalizmu, pozbawiona jestem wyobrazni.:P Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni 05.11.02, 21:22 oczywiscie "konsumpcyjny"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: proxy / *.hemocleanse.com 06.11.02, 17:12 Tylko odpowiednie cwiczenia moga was kobiety uratowac. Ruszcie wiec te splaszczone czesci ciala od komputerow i szybko do fitness klubow. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni 06.11.02, 17:27 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Tylko odpowiednie cwiczenia moga was kobiety uratowac. Ruszcie wiec te > splaszczone czesci ciala od komputerow i szybko do fitness klubow. > J.S. i raz dwa, trzy, w kroplach potu pieknieje czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: proxy / *.hemocleanse.com 06.11.02, 18:11 nell26 napisała: > Gość portalu: J.S. napisał(a): > > > Tylko odpowiednie cwiczenia moga was kobiety uratowac. Ruszcie wiec te > > splaszczone czesci ciala od komputerow i szybko do fitness klubow. > > J.S. > > i raz dwa, trzy, w kroplach potu pieknieje czlowiek! > ****** Tak wlasnie trzymac. Sam cwicze o 6:00 rano co drugi dzien, ale nie bede chwali sie jak to wplywa i na co, bom chlop. Wiec mile Panie dosc tych swarow forumowych i raz i dwa i trzy, uelastyczniac, ksztaltowac, uwypuklac w kroplach potu i w przekonaniu o lepszym samopoczuciu i wygladzie. Zycze duzo zdrowia i wytrwalosci, J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółw23 Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 18:44 Gość portalu: J.S. napisał(a): > nell26 napisała: > > > Gość portalu: J.S. napisał(a): > > > > > Tylko odpowiednie cwiczenia moga was kobiety uratowac. Ruszcie wiec t > e > > > splaszczone czesci ciala od komputerow i szybko do fitness klubow. > > > J.S. > > > > i raz dwa, trzy, w kroplach potu pieknieje czlowiek! > > > ****** > Tak wlasnie trzymac. Sam cwicze o 6:00 rano co drugi dzien, ale nie bede chwali > > sie jak to wplywa i na co, bom chlop. Wiec mile Panie dosc tych swarow > forumowych i raz i dwa i trzy, uelastyczniac, ksztaltowac, uwypuklac w kroplach > > potu i w przekonaniu o lepszym samopoczuciu i wygladzie. > Zycze duzo zdrowia i wytrwalosci, > J.S. > A masz ty jakieś zdanie o tyłeczku Maryni-Pajdeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Pogadajmy o pośladkach Maryni IP: proxy / *.hemocleanse.com 06.11.02, 19:25 Gość portalu: żółw23 napisał(a): A masz ty jakieś zdanie o tyłeczku Maryni-Pajdeczki? ***** A kysz Szatanie. Tak ja lubie ze nawet w myslach nie wyobrazam sobie jej tylow. Dla jej dobra. Nawet abstrakcyjnie i pozaosobowo nie chce wciagac ja w grzeszne sytuacje. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin Re: Posladki M sa duze i cyce tez! IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 06.11.02, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin Re: Posladki M sa duze i cyce tez! IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 06.11.02, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: Czyli niestety.. dupa Maryni nie.. IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 06.11.02, 22:28 schudla,...choc tak bardzo chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Aleście sobie pogadali 07.11.02, 08:53 Przepraszam, że beze mnie. Starannie dobieram towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś