khaki3 23.01.06, 03:30 Jaka role spelnia mezczyzna w zyciu kobiety? Obroncy? Sponsora? Przyjaciela? Kochanka? Kierowcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielo-kropek Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 03:43 A, tam. Jak role ona sobie chce, taka i on jej spelni. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 03:44 Jednym slowem mezczyzna idealny?Co by sobie kobieta nie zazyczyla to bedzie miala? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 03:47 Pewnie ze bedzie miala. Czyz tak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 03:48 Moge jedynie za siebie mowic czy u mnie tak jest czy nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 03:55 Tylko z siebie mow. Inaczej inne ci glowe ukreca, jak rzekniesz cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 13:35 khaki3 napisała: > Jaka role spelnia mezczyzna w zyciu kobiety? > Obroncy? Moim zdaniem lepszy jest do tego dobry obronny piec np rotwailer > Sponsora? Lepiej samej na siebie zarabiac. > Przyjaciela? To juz lepiej..... > Kochanka? Tu jest raczej nizastapiony. Nawet najlepszy wibrator tego braku nie zrekompensuje > Kierowcy? Jak się nie prawa jazdy, moze być. Jak się go ma lepiej samemu jeździć. Ja bym od siebie dodała - partnera. To takie połączenie kochanka i przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 13:37 natasza39 napisała: > > Moim zdaniem lepszy jest do tego dobry obronny piec np rotwailer > jaka nowa odmiana pieca? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 13:52 roman_tyczka napisała: > natasza39 napisała: > > > > > Moim zdaniem lepszy jest do tego dobry obronny piec np rotwailer > > > jaka nowa odmiana pieca? > Tak kaflowego:) Tak nawiasem, na te mrozy, mężczyzna może pełnić role również pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 13:36 khaki3 napisała: > Jaka role spelnia mezczyzna w zyciu kobiety? MĘŻCZYZNY Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 13:53 :-)))) też tak chciałam napisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 13:55 harriet_makepeace napisała: > :-)))) też tak chciałam napisać :-) ja tez, bo pytanie jest wlasnie z tych ambitnych, ale by mnie zaraz wycieli:P Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 14:34 trzeba było napisać:PP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 14:44 browanx napisał: > trzeba było napisać:PP > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35398270&a=35407499 Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 15:12 A czy widzisz gdzieś tam, że ci obiecałem:P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:10 messja napisała: > harriet_makepeace napisała: > > > :-)))) też tak chciałam napisać :-) > > ja tez, bo pytanie jest wlasnie z tych ambitnych, ale by mnie zaraz wycieli:P pytanie i wątek w ogóle dobrze sformułowany, nie jest mniej ambitny tylko dlatego, ze jest krotki, zwiezly i na temat. po prostu sama zazdroscisz, ze predzej na nie nie wpadlas, ale wiesz jak to jest...proste (czyli dla ciebie mniej ambitne-nie wiem, dlaczego)rzeczy moze wymyslec tylko inteligentna osoba, takie proste pytania i wątki sa najtrudniejsze. proste sa tylko z pozoru i dla prostakow. Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 13:52 Dla mnie moj maz jest przedewszystkim przyjacielem i kochankiem. Nie potrzebuje ,zeby mnie bronil, bo sama sobie poradze. Sponsor tez mi nie potrzebny, bo pracuje i zarabiam dosyc dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 14:30 Nie wszystkie kobiety traktuja mezczyzne jako mezczyzne.Czasami patrza na niego jak na *to cos* i traktuja go przedmiotowo. Zhadzam sie,ze najlepsza rola dla faceta to rola przyjaciela i kochanka.Choc dodalabym jeszcze role "psychologa" najlepiej sie wlasnemu facetowi wyzalic,i on przeciez nas zrozumie,a jak nie zrozumie to i tak nam racje przyzna co do wrednej kolezanki,czy upierdliwego szefa:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 14:36 khaki3 napisała: > Nie wszystkie kobiety traktuja mezczyzne jako mezczyzne.Czasami patrza na niego > > jak na *to cos* i traktuja go przedmiotowo. > > Zhadzam sie,ze najlepsza rola dla faceta to rola przyjaciela i kochanka.Choc > dodalabym jeszcze role "psychologa" najlepiej sie wlasnemu facetowi wyzalic,i > on przeciez nas zrozumie,a jak nie zrozumie to i tak nam racje przyzna co do > wrednej kolezanki,czy upierdliwego szefa:) tak, bo "psycholog" jak nie zrozumie to i tak przyznaje racje. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 14:45 "Psycholog" w cudzyslowie.Nie chodzi mi o psychologa zawodowego.A czlowieka,ktory nas wyslucha i przyzna nam racje w blachyh sprawach,ot tak po to,zeby nam bylo milej.Po nieudanym strzyzeniu u fryzjera kiedy wygladamy fatalnie,powie,ze wygladamy slicznie i jest nam odrazu lepiej.Bawi sie w takiego"psychologa" naszej duszy.Podnosi nas na duchu,troszczy sie o nasze samopoczucie.O to mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 14:50 khaki3 napisała: > "Psycholog" w cudzyslowie.Nie chodzi mi o psychologa zawodowego.A > czlowieka,ktory nas wyslucha i przyzna nam racje w blachyh sprawach,ot tak po > to,zeby nam bylo milej.Po nieudanym strzyzeniu u fryzjera kiedy wygladamy > fatalnie,powie,ze wygladamy slicznie i jest nam odrazu lepiej.Bawi sie w > takiego"psychologa" naszej duszy.Podnosi nas na duchu,troszczy sie o nasze > samopoczucie.O to mi chodzilo. "psycholog duszy" to ktos kto nie ma wlasnego zdania i sklamie, zeby bylo milo? no ale jesli ktos potrzebuje by go dowartosciowac, to pewno potrzebuje "psychologa duszy"... ps. a swoja droga ile ciekawych rzeczy mozna dowiedziec sie o motywych dzialan niektorych osob - wieczna potrzeba akceptacji. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 14:53 Nadinterpretujesz moje slowa.Ale taki juz masz widocznie defekt.Doszukujac sie u innych brakow,starasz sie swoje zakamuflowac.Nie dyskutuj ze mna mesja bo nic nie zyszkasz.Mozesz jedynie stracic.I juz to tobie obiecuje.Nadinterpretacja tej odpowiedzi *nie* mile widziana.Trzymaj zwieracz;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 15:04 khaki3 napisała: > Nadinterpretujesz moje slowa.Ale taki juz masz widocznie defekt.Doszukujac sie > u innych brakow,starasz sie swoje zakamuflowac.Nie dyskutuj ze mna mesja bo nic > > nie zyszkasz.Mozesz jedynie stracic.I juz to tobie obiecuje.Nadinterpretacja > tej odpowiedzi *nie* mile widziana.Trzymaj zwieracz;) mylisz sie: do tego "psychologa duszy" to mnie calkiem przekonalas. pewnym osobom jest potrzebny:P ps. mysle, ze twoje slownictwo nie wiele mowi o roli mezczyzny, za to wiele o tym jaka kobieta jest autorka watku:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 16:55 Uwielbiam jak zaczynasz pracowac swoim zwieraczem:)I zaczynasz sie produkowac,pisac epopeje,a moderator tylko jednym kliknieciem te wszelkie wypociny kasuje.Chwala za to,ze Moderatorzy sa inteligentni i potrafia ocenzurowac Ciebie.Jeszcze tylko do Administratora o zbanowanie IP i zycie bedzie piekniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 18:18 khaki3 napisała: > Uwielbiam jak zaczynasz pracowac swoim zwieraczem:)I zaczynasz sie > produkowac,pisac epopeje,a moderator tylko jednym kliknieciem te wszelkie > wypociny kasuje.Chwala za to,ze Moderatorzy sa inteligentni i potrafia > ocenzurowac Ciebie. kto chwali? zastosowals tutaj podmiot domyslny, ktory ma sie nijak do poprzedniego zdania. moglabys wyjasnic te skomplikowana konstrukcje gramatyczna? ps. zaluj, ze ciebie nie wytna bo z braku argumentow z blotem sama weszlas na swoj watek. Odpowiedz Link Zgłoś
bak.z.dupy messja 23.01.06, 18:46 pusc bąka to ci ulży. ty jesteś za bardzo nadęta. Odpowiedz Link Zgłoś
messja no khaki3 23.01.06, 19:00 widze, ze nie tylko jestes prosta ale i tchorz skor za pacynka sie chowasz. typowy z ciebie troll. uwzaj bo sie pomylisz przy logowaniu:PPP ps. a ja juz z tego watku uciekam. brzydko od ciebie pachnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
marygaj Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 15:15 Wszystkie,które zostały wymienione. Dla niektóruch to jeszcze: -drugie dziecko -kula u nogi -bałaganiarza -bratniej duszy -kucharza Kochane,wszystkie te okreslenia są cudowne to od nas zależy na co sobie pozwolimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 16:58 Pies nie zarabia i nie moze prowadzic pojazdow mechanicznych. Coz za pech Odpowiedz Link Zgłoś
patyczak41 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:22 zeuss, ty jako prawdziwy.mezczyzna dawno powienienes znac odp na pytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:27 Kazda kobieta postrzega te role inaczej. Po co mnie na przyklad wiedziec, jak inni mezczyzni widza role kobiety? Ja jestem w zwiazku, ktory mi odpowiada, wiec to mi wystarcza, nie ma scisle przypisanych rol. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:28 No pewnie Ty i Ty sie swietnie dogadujecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss [...] 23.01.06, 17:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:31 Osobiste problemy samz soba zalatwiaj za pomoca psuchologa a nie ludzi na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:35 Ty rowniez, masz problem z wlasna seksualnoscia na skutek relacji rodzinnych i wykonywanego wczesniej zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:37 O prosze.Jakies dowody masz na to?Moze masz jakies linki co do mojego wczesniejszego zawodu?Czy to tylko pomowienia?Mam problem z wlasna seksualnoscia?O prosze prosze.Ciekawe.A z kad takie podejrzenia?A jakies dowody masz na to?Podaj linki! Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:38 Link nie jest dowodem, tylko mentalnosc i forma atakow Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:38 Jasne.Gadu gadu stary dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:42 zeussss napisał: > Link nie jest dowodem, tylko mentalnosc i forma atakow precz z formą! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:36 zeussss napisał: > Predzej dogadalbym sie z moim za przeproszeniem kutasem, niz z taka prymitywna > chamka jak ty chamka z zalozenia jest prymitywna ignorancie. do szkoly! naucz sie pisac z sensem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:37 Do szkoly to ciebie powinni wyslac zanim cie wzieli go gazety Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:42 zeussss napisał: > Do szkoly to ciebie powinni wyslac zanim cie wzieli go gazety precz z braniem! Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 17:38 wszystkie odp są poprawne :) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 18:41 khaki3 napisała: > Jaka role spelnia mezczyzna w zyciu kobiety? > Obroncy? Przed czym niby? > Sponsora? a raczki i glowke od czego mamy same? > Przyjaciela? Tak, najlepiej > Kochanka? tez > Kierowcy? Jasne. W koncu ktos Cie musi do domu odwiezc jak wypijesz z kolezankami:) Po alkoholu prowadzic nie wolno!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 18:45 No tak po alkoholu prowadzic nie wolno:)Wiec kierowca sie przyda,a jesli kierowca to Ukochany mezczyzna,ktory jeszcze przytuli przed snem,a rano przyniesie cole i tabletki na kaca to faktycznie nadaje sie jak nikt inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Widzisz 23.01.06, 18:49 Moj kiedys zmywal mi makijaz bo ja ledwochodzaca stwierdzilam ze nie usne tak przecie bo zmarszczki mi sie porobia :) a nastepnego dnia, rzeczywiscie zwalczal ze mna kaca giganta... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Widzisz 23.01.06, 18:51 Zloto a nie facet:)Makijaz zmyl,kacapomagal zwalczyc,dba o urode Ukochanej.No takiemu to pominiki stawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Widzisz 23.01.06, 18:53 khaki3 napisała: > Zloto a nie facet:)Makijaz zmyl,kacapomagal zwalczyc,dba o urode Ukochanej.No > takiemu to pominiki stawiac:) A nie nienawidziec jak na feminisie przystalo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Widzisz 23.01.06, 18:55 Evotko zdaniem niektorych osobnikowna forum feministka to garbata,z wasem,niedorobiony babochlop,ktory nienawidzi mezczyzn,i ma kompleks z braku penisa. Wydalo sie zadna z Ciebie feministka!Jak masz takiego cudownego meza i jeszcze chwalisz go to jaka z Ciebie feministka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Feministka 23.01.06, 18:59 normalna. Odbiegam bardzo od idealu ale obiecuje sie poprawic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Rola mezczyzny w zyciu kobiety 23.01.06, 20:51 Przyjaciel i kochanek. Można to rózwnież rozbić na drobne: rozśmieszacz, doradzacz, ocieracz łez, podniecacz, przytulacz, wypełniacz itp. :P - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś