roman_tyczka 24.01.06, 14:17 a tak najezdzalam kiedys na Owce.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 14:23 Jakoś żaden admin, ani mi grzał, ani ziębił:-))) Ale, gdyby coś Jabburowi i innym na górze poprzewracało się i takiego Clinta, Hymena, czy im podobnego na adminowanie powołał, to nastąpiłaby sodoma i gomora na forum. Jednak "Gazeta" wie, co robi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 14:36 Na forum kobieta powinna adminować kobieta i już wcześniej myślałam, że jednak na tym forum nie powinno pozwolić się wypowiadać takim zakompleksionym mężczyzną, którzy tutaj tylko wyładowują swoje niepowodzenia i agresję na kobiety. W końcu to jest forum kobieta i kobiety powinny tutaj czuć się bezpieczne, a nie być ciągle atakowane przez mężczyzn! Tego samego oczekują i mają mężczyźni na swoim forum, gdzie kobiety szanują ich "prywatność". Jeśli jakaś kobieta tutaj wypowiada się i pisze o swoich problemach w związku, to nie może ona bezpiecznie wypowiedzieć się, bo jest od razu atakowana i wyśmiewana przez takich mężczyzn. Gazeta powinna coś zrobić z tak poczynającymi sobie osobnikami!!!! Admin może blokować IP takiego delikwenta. A, jeśli zmieni IP, to po takich postach można go rozpoznać i znowu zablokować, aby zrobić z nimi porządek. Raz już na FM podczas sławetnej akcji admin zablokował mnie i nie mogłam pod innym nickiem pisać!!!!Czyli można, jak chce się. Jak tacy nie będę mogli w ten sposób wyładowywać się na kobietach, to też przestaną sobie tutaj tak poczynać. Niech idą na boisko i kopiąc w piłkę niech na niej wyładowują się. Tylko trzeba trochę dobrej woli adminów i ich szybkiej reakcji. Jest ich teraz trzech na forum i też cały czas Jabbur ma tutaj swoją pieczę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 14:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35168830&a=35184120 Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Nie mam nic do Was.Tylko,czy w ogóle nie można 24.01.06, 14:46 coś zrobić z takimi osobami, które stale atakują kobiety na tym forum? Jest to forum kobieta i o problemach kobiet powinno się pisać tutaj. To jest forum dla kobiet, a kobiety przez takie osoby nie mogą tutaj bezpiecznie pisać o sobie i być na tym forum. Są cały czas atakowane przez takie osoby(mężczyzn). Ja tylko rzucam ten problem pod dyskusję i adminom do rozważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: Nie mam nic do Was.Tylko,czy w ogóle nie możn 24.01.06, 14:48 Zwaz na jedno Sagis, ty jedna piszesz o pseudoproblemach kobiecych. Nie kazda kobieta jest patologia i z domu, w ktorym sie bije i poniza kobiete. To nie sa przypadki nagminne, ale ty innych nie znasz, bo zawsze obracalas sie w srodowisku patologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Nie mam nic do Was.Tylko,czy w ogóle nie możn 24.01.06, 15:01 Można, ale to poza naszymi kompetencjami. Musi się tym zająć admin, poza tym, o ile można zablokować nick, pojawia się prawie od razu nick1, nick2 itd. Niektóre IP są nieblokowalne - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Mam też na myśli m.in.Markiza de sade.Kiedy np.jed 24.01.06, 15:12 na kobieta napisała o swoim związku i w końcu podjętej decyzji on zwyzywał ją feministką. Nie jest wyzwisko, ale miało ono mieć takie znaczenie. Kobiety tutaj anonimowo odważają się pisać o sobie i często to jest bardzo ważne, aby ktoś taki, kto ma problemy ze sobą nie zanegowaj i nie zwymyślał jej. W końcu ma być to forum dla kobiet, aby mogły mówić o swoich problemach. A, jeśli one będą atakowane przez takie sfrustrowane osoby, to nie będą miały odwagi tutaj napisać. Trzeba też pamiętać, że taki atak sfrustrowanych mężczyzn może mieć negatywne dla nich skutki dla tych kobiet. Kobiety tutaj zwierzają się i radzą innych. W końcu to też jest głównym założeniem forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: Mam też na myśli m.in.Markiza de sade.Kiedy n 24.01.06, 15:14 Sagis tu piszesz tylko ty, twoje przyjaciolki i moze jeszcze 3 osoby. o czym ty mowisz, tu zadna kobieta nie chce pisac. specjalnie przeprowadzilem ankiety, kto korzysta z forum... nikt nie chce tu pisac, bo mowia, ze to burdel nie forum a poziom jest tu zenujacy. awanturnictwo, chamstwo i wiecej nic Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 14:40 blokowanie IP jest dość dziwną metodą, bo może wyciąć wiele kompów. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 14:45 Sagis, aminki sa caly czas te same i wszyscy o tym wiedza. Ty tu najwiecej sie udzielasz spod wielu loginow. Prawda jest taka, ze owe panie nie maja nic do powiedzenia, potrafia tylko atakowac kazdego kto napisze, oprocz nich i jednego kolesia dresiarza. Kazdy watek innego autorstwa jest wysmiewany, jak hymen albo clint cos napisza to juz jest pole do ataku. adminki nie nadaja sie do pelnionej przez nich funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Jedno sprostowanie. 24.01.06, 14:52 Nie czuję się atakowany przez adminki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 To ja sprostuje 24.01.06, 14:55 Moze to nie jest atak, lecz chamstwo i pospolstwo pewnej pani, ktora potrafi tylko krytykowac mezczyzn. Napisze sie cokolwiek i zaraz pojawiaja sie pytania, czy ty tak robisz i wypisywanie chorych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Sagis, garami Ci w kuchni obracać, 24.01.06, 14:43 a nie decydować komu wolno a komu nie moderować czy pisać na forum. Nie potrafisz inaczej dochodzić do swoich racji????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 14:39 Sa 3 baby, ktore maja dzialanosc gospodarcza. Jedna ma 32 lata- to jest khaki3 i inne nicki, druga ma ok.50, jest gruba i ma przypalona trwala na glowie, trzecia jest po 50. Kazda z nich ma niechlubna przeszlosc. Odzywa sie najwiecej ta najmlodsza, stare sie prawie nie odzywaja bo sie boja. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 14:57 No to piekni dodaliscie mi 11 lat.No no jestem pod wrazeniem.Juz kiedys ktos droga dedukcji wywnioskowal ze Koholek i ja to jedna i ta sama osoba.drogi lolo ja nie mam rozdwojenia jazni,zeby zakladac inne nicki.mam jeden ten mi wystarczy.Nie musze sie podszywac pod kogos innego( tak jak ty to robisz zmieniajac nick za kazdym razem) mnie osobiscie wystarczy jeden nick i czuje sie z nim dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 14:59 Mozesz sie tlumaczyc lalo z plastikowymi ustami, widac kim jestes i co soba reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 15:02 Tlumaczyc?Komu?Lala z plastikowymi ustami.No no czyzby kolejny nick spolki ZOO luzny zwieracz? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 15:03 Napisz mi jeszcze cos o zwieraczach, ten temat masz opanowany w stopniu bieglym Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 15:04 no i juz wiemy kim jest lolo.skoncz wasc wstydu sobie oszczedz. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 15:06 Co ja takiego pisze? Nie poruszam tematu zwieraczy Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka lolo jestes chodzaca żenada. 24.01.06, 15:14 lolo666 napisał: > Mozesz sie tlumaczyc lalo z plastikowymi ustami, widac kim jestes i co soba > reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: lolo jestes chodzaca żenada. 24.01.06, 15:14 zenujaca jest jej wizytowka, co przed chwila potwierdzily moje kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: lolo jestes chodzaca żenada. 24.01.06, 15:21 lolo666 napisał: > zenujaca jest jej wizytowka, co przed chwila potwierdzily moje kolezanki to zmien kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 15:06 khaki3 napisała: > > ja nie mam rozdwojenia jazni,zeby zakladac inne nicki.mam jeden ten mi > wystarczy.Nie musze sie podszywac pod kogos innego( tak jak ty to robisz > zmieniajac nick za kazdym razem) mnie osobiscie wystarczy jeden nick i czuje > sie z nim dobrze. powiedzial ktos kto ma loginy: khaki3 i antytroll. hehe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Ja znam cala prawde o adminkach 24.01.06, 15:08 a z kad taka pewnosc,ze to moj login?masz na to jakies dowody?nie?aha pomowienia,no tak wpomowieniach jestes najlepsza.potrafisz tylko klapac dziobem nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 15:19 Bo to forum o takich jak ty.forum Anty Troll.a myslalam,ze juz masz cos ciekawego do powiedzenia.jak to piszesz jesli nie masz nic do powiedzenia ciekawego to nie pisz nic.wiec zastosuj sie do wlasnych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 15:21 Popatrz na twoj watek o randkowych wpadkach i inne. To jest dopiero smieciarstwo, glupota i tandentna grafomania. Poza tym na ginekologa mowia "gin" tylko prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: szanuj admina swego,bo mozesz miec gorszego 24.01.06, 15:22 a co masz z takim towarzystwem czeste spotkania?czego jeszcze sie uczepisz? brakujacego przecinka?glupota mowisz?a widzisz ponad 400 osob sie w nim wpisalo,i bylo przy tym duzo smiechu i zabawy.Czyli ponad 400 osob to glupi ludzie?no no ciekawe stwierdzenie.choc glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 [...] 24.01.06, 15:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja ojej, nie zdazylam przeczytac 24.01.06, 15:37 a co tu bylo napisane? ps. dziwne, ze po niektorych postach zostaja tylko kropeczki, a po niektorych nie ma sladu, chociaz regulamin i netykieta dla wszystkich niby te same:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Re: ojej, nie zdazylam przeczytac 24.01.06, 15:39 napisalem, ze moje kolezanki jak zobaczyly jej etykiete powiedzialy,z e musi byc to kobieta lekkich obyczajow o ile dobrze pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 Jeszcze napisalem 24.01.06, 15:50 apropos watku o wpadkach u lekarzy, ze na ginekologa mowia "gin" tylko prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ojej, nie zdazylam przeczytac 24.01.06, 15:41 Etykiete?No no.Ciekawe.I masz kolezanki?Sam za siebie myslec nie potrafisz?Nic nie potrafisz wykombinowac wiec czepiasz sie tanich chwytow.jak zeuss marny pseudomezczyzno! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo666 [...] 24.01.06, 15:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja troll sie wije w tlumaczeniu:) 24.01.06, 15:21 khaki3 napisała: > Bo to forum o takich jak ty.forum Anty Troll. wstydzisz sie, ze je zalozylas? i dobrze!:P Odpowiedz Link Zgłoś