black_stone 25.01.06, 23:29 czy przyjaźń między kobietą a mężczyzną zawsze kończy się miłością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek_creative możesz spać spokojnie 25.01.06, 23:32 odpowiedz brzmi NIE. Raczej jeden warunek musi być spełniony: - nie pociagacie siebie fizycznie nudne te tematy :( non stop o to ktoś pyta Odpowiedz Link Zgłoś
ciacho_ania Re: przyjaźń 25.01.06, 23:35 mam przyjaciela.... i to nie skonczy sie miloscia....wiem z ejest przystojny ...ale to nei moj typ...tak samo on uwaza ze niby jestem ladna ale nie!! przyjazn to bardzo cenny dar:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzyna87 Re: przyjaźń 25.01.06, 23:37 ja sie przyjaznilam z chlopakiem 11 lat. razem sie wychowywalismy i takie am pierdoly... ostatnio zaczelismy byc ze soba jako chklopak i dziewczyna - 2 miesiace ... na dzien dzisiejszy nie jestesmy ze sob, a co gorsza nie rozmawiamy nawet ... :// zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
ciacho_ania Re: przyjaźń 25.01.06, 23:44 mialam podobnie.... bylo super...po skonczonym zwiazku powiedzielismy sobei z echcemy miec kontakt ze soba podobnie jak bylo wczesniej...ale teraz nie jest dobrze...wtedy bylo swobodniej...trzeba sie nad takim czyms powaznei zastanowic... Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: przyjaźń 25.01.06, 23:41 tak. moze sie zaczac od przyjazni ale predzej czy pozniej konczy sie czyms wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
ironia222 Re: przyjaźń 26.01.06, 02:05 ciacho_ania napisała: > niekoniecznie.... a ja dodam: niekoniecznie miloscia. Odpowiedz Link Zgłoś
elmoska Re: przyjaźń 26.01.06, 09:55 to tak samo jakbys zadal pytanie czy przyjazn miedzy kobieta a kobieta zawsze konczy sie miloscia?ja przyjaznie sie z mezczyzna okolo 15 lat i nigdy do niczego miedzy nami nie doszlo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś