Dodaj do ulubionych

Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu?

27.01.06, 14:10
Ja widziałam. Śliczne zdjęcia. I Edyta też świetnie wygląda. !!!
Obserwuj wątek
    • grogreg Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:12
      A ciala nabrala?
      • magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:50
        Raczej zgubiła...
    • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:15
      ale sesje z teraz?

przeciez ona straszna swinia sie zrobila teraz, gruba jest
      • magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:20
        No w dzisiejszym Playboyu widziałam. Chłopaki z pracy przynieśli. Muszę
        przyznać że naprawdę ładnie wygląda i jest szczuplutka. Zdjęcia naprawdę ładne.
        • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:24
          to musieli ja niezle obrobic, widzialam ja niedawno na zywo, ma lekka nadwage,
          tłuścitka okragła buzie, to juz nie jest ta sama Edzia co kilka lat temu, wtedy
          była sliczna, mloda i szczuplutka, ale teraz to wyglada kiepsko
          • aw271 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:27
            No coz po ciazy zrzucic w wage w pewnym wieku nie jest latwo, wiekszosci
            kobiet:)) Po dwojce dzieci zapomnialam na zawsze o plaskim brzuchu.
            • his_girl Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 19:44
              Ciekawe...moja Mama (lat 50) po trójce dzieci ma figurę porównywalną do tej z
              czasu studiów :)
          • magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:28
            No nie wiem. Jak była w Dzień Dobry TVN jakiś czas temu, to było widać, że
            schudła. Dla porównania kilka dni później leciał Majewski Show, nagrywany dużo
            wcześniej i tam buźkę miała jeszcze pyzatą. Pewnie na diecie była.
            • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:38
              na pewno ja obrobili graficy
              • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:41
                asiulka81 napisała:

> na pewno ja obrobili graficy
                >
                >
                muzyka.onet.pl/mr,19809,0,2,galeria.html
                tu jest naturalna, bez obrobki.
                • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:48
                  zauwaz ze to jest sesja do jakiegos magazynu, iwec ma na pewno na sobie tone
                  tapety
                  • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:50
                    skarbeńko,staw no czoła zazdrości i daruj sobie.może zaprezentujesz
                    swoje,niewątpliwie lepsze,walory?
                    • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:56
                      tu wcale nie chodzi o zazdrosc, ja i tak uwazam ze jest ładna pomimo tego ze
                      przytyla i sie postarzala, prawda jest taka ze kiedys była naprawde piekna i
                      wtedy ta sesja powinna byc zrobiona a nie teraz kiedy troszke zbrzydła.
                      • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:58
                        asiulka81 napisała:

> tu wcale nie chodzi o zazdrosc, ja i tak uwazam ze jest ładna pomimo tego ze
                        > przytyla i sie postarzala, prawda jest taka ze kiedys była naprawde piekna i
                        > wtedy ta sesja powinna byc zrobiona a nie teraz kiedy troszke zbrzydła.
                        >
                        >

dalej jest ładna i wcale sie nie postarzala, bez przesady. po prostu przytyla.
                        kobieta przy kosci tez moze byc piekna i ona takim jest wlasnie przykladem.
                        • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:59
                          oj postarzala sie, jak ja teraz widzialam to juz miala zmarszczki wokol oczu (
                          kurze łąpki )
                        • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:59
                          ja osobiście w moich małych gustach twierdzę iż nie ma kobiet piękniejszych niż
                          te które przekroczyły lat 30,kiedy nie są już szkapami i niedorostkami,ale mają
                          ciało.piękne ciało.
                          • voker Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:02
                            21-26 :-)
                            • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:07
                              wolę kobiety dojrzałe.30-37.wiek idealny.
                            • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:08
                              voker napisał:

> 21-26 :-)
                              >

heh, wiesz co wplywa na jedrnosc ciala i jego ze sie tak brzydko wyraze STAN?
                              nie wiek, myslisz sie, geny i to, co nasza skora "przeszla" (palenie, ciaza-
                              choc nie zawsze, czy o siebie dbamy czy nie, diety)
                              Znam wiele 30tek ktore wyglada lepiej niz niejedna 20 tka czy nastolatka.
                      • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:01
                        asiulka81 napisała:

> tu wcale nie chodzi o zazdrosc, ja i tak uwazam ze jest ładna pomimo tego ze
                        > przytyla i sie postarzala, prawda jest taka ze kiedys była naprawde piekna i
                        > wtedy ta sesja powinna byc zrobiona a nie teraz kiedy troszke zbrzydła.
                        >
                        >
                        i powiedz mi, po czym stwierdzilas ze Gorniak sie postarzala? nie widze
                        szczegolnie wielkich zmarszczek ani worow pod oczami. skąd taki wniosek? :)
                        • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:07
                          pisałam wyzej ze widzialam ja na zywo z bardzo bliskiej odleglosci, wokol oczu
                          ma juz kurze lapki, i since pod oczami, ale i tak sadze ze jest bardzo ladna
                          • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:09
                            asiulka81 napisała:

> pisałam wyzej ze widzialam ja na zywo z bardzo bliskiej odleglosci, wokol
                            oczu
                            > ma juz kurze lapki, i since pod oczami, ale i tak sadze ze jest bardzo ladna
                            >
                            >

jakbys bujala male dziecko do 2 w nocy, tez bys miala since :)
                            stara bedzie za jakies 30 lat :)
              • jantoni.jajcorz Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 28.01.06, 19:49
                asiulka81 napisała:
                > na pewno ja obrobili graficy

Tobie,zadrośnico, nie pomoże żadna obróka graficzna :)))
    • magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:36
      img135.imagevenue.com/img.php?loc=loc120&image=dc9fb_eg1.jpg
      img13.imagevenue.com/img.php?loc=loc24&image=th_05c70_play2il.jpg
      • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:38
        To sa te aktualne zdjęcia z Playboya?
        • magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:41
          Tak, tak. Chłopaki zeskanowali... Ale zdjęć jest dużo więcej i na niektórych
          całkiem sporo widać, ale wklejać ich nie będę. :))
          • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:45
            magdzik1 napisała:

> Tak, tak. Chłopaki zeskanowali... Ale zdjęć jest dużo więcej i na niektórych
            > całkiem sporo widać, ale wklejać ich nie będę. :))

no to ja wyszczuplili ze 2 rozmiary, bo ona jest takie porządne 42 :)
            szkoda, nie tylko chude jak szczapa jest piekne, nie kazdemu sie wieszaki
            podobaja :)
            • magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:47
              starawyjadaczka napisała:
              >
              > szkoda, nie tylko chude jak szczapa jest piekne, nie kazdemu sie wieszaki
              > podobaja :)

Mi się akurat te zdjęcia podobają, choć samej bliżej mi do tej "42" :)))
              • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:52
                magdzik1 napisała:

> starawyjadaczka napisała:
                > >
                > > szkoda, nie tylko chude jak szczapa jest piekne, nie kazdemu sie wieszaki
                >
                > > podobaja :)
                >
                > Mi się akurat te zdjęcia podobają, choć samej bliżej mi do tej "42" :)))

ja mam rozmiar 36 przy 172 cm wzrostu, czyli jestem raczej wieszak :)) ale nie
                uwazam, ze sztuczne odchudzanie na zdjeciu jest normalne. jak sie decyduja na
                robienie zdjec Pani o rozmiarze 42 to niech takią nam zaserwują , a nie mutanta
                po retuszu. Potem taka na ulicy spotkasz i szok przezyjesz :)
                • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:57
                  inaczej po jakiego diabła robia zdjecia babce o rozmiarze 42?? zeby ja zaraz
                  potem sztucznie odchudzic? to po co w ogole robic jej zdjecia? niech grafika
                  komputerowa tworzą coraz to nowe ideały, po co do tego zywe kobiety?
                  • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:58
                    masz racje wyjadaczko
                    • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:01
                      pewnie po to,by kobiety rozmiar 42 (czyt.ja np) wpadały w depresję:)
                      • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:02
                        zanilk napisała:

> pewnie po to,by kobiety rozmiar 42 (czyt.ja np) wpadały w depresję:)

heh chyba tak, głupi trend :/
                      • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:05
                        ale dlaczego w depresje, własnie powinni pokazywac kobiety o rozmiarze 42 ale w
                        naturze, bez retuszu i obrobki
                        • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:08
                          Panie moje,to była ironia.osobiście czuję się zupełnie zadowolona z mojej 42.w
                          moim przypadku uważam,że z nią mi najlepiej.
                          • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:10
                            zanilk napisała:

> Panie moje,to była ironia.osobiście czuję się zupełnie zadowolona z mojej
                            42.w
                            > moim przypadku uważam,że z nią mi najlepiej.

a ja sie nie zdziwie, jak zaraz ktos stwierdzi, ze specjalnie tak piszesz, bo
                            masz kompleksy :)i nie masz innego wyjscia.
                            • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:13
                              niech sobie pisze.niegdyś miałam większy rozmiar-zmieniłam.mam ten,który uważam
                              za adekwatny dla siebie samej.a wyjście,cóż.zawsze jest.
            • asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:49
              masz racje wyjadaczko, jak ja widzialam to wlasnie była takie 42
              • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:51
                piękna kobieta,to kobieta w sam raz;)
      • pierozek_monika Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:14
        ja bym się obraziła z a taką obróbkę moich zdjęć.
        Bo co by to znaczyło?! Że bez obróbki to wyglądam do niczego?!
        • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:15
          pierozek_monika napisała:

> ja bym się obraziła z a taką obróbkę moich zdjęć.
          > Bo co by to znaczyło?! Że bez obróbki to wyglądam do niczego?!

ha! no własnie.....dobre pytanie :)
      • voker Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:17
        e-gorniak.com/v1/images/signatures/192731278543da1067d2c3d.jpgostatnie?
        img74.imageshack.us/img74/3082/plaza1small6kr.jpg
        img103.imagevenue.com/loc60/th_42dee_red_small.jpg
        1994
        www.edyta.za.pl/edyta/galeria/1994/1994playboy.htm
        • starawyjadaczka ok ale.... 27.01.06, 15:19
          ...co te zdjecia maja wniesc do dyskusji? tak z ciekawosci pytam :) to jakies
          porownanie czy o co chodzi?
          • voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:33
            Zle mi sie wkleilo :-)
            e-gorniak.com/v1/images/signatures/192731278543da1067d2c3d.jpg

stara: co kto chce :-)
            • starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:35
              voker napisał:

> Zle mi sie wkleilo :-)
              > e-gorniak.com/v1/images/signatures/192731278543da1067d2c3d.jpg
              >
              > stara: co kto chce :-)

stara?? aha.....
              dla pedofila i 20 latka stara wiec o czym tu dyskutowac :)
              • voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:36
                To jak mam zwracac sie do Ciebie, bo zanim skoncze pisac starawyjadaczka, to zaypiam. ;-)
                • starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:37
                  voker napisał:

> To jak mam zwracac sie do Ciebie, bo zanim skoncze pisac starawyjadaczka, to
                  za
                  > ypiam. ;-)
                  >

najlepiej wcale sie nie zwracaj.

ps.dobranoc
                  • voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:41
                    Nie przesadzaj :-) Mam lekko ciety jezyk, ale nie chcialem Cie urazic :-)
                    • starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:42
                      voker napisał:

> Nie przesadzaj :-) Mam lekko ciety jezyk, ale nie chcialem Cie urazic :-)
                      >

dobra, przyjmuje przeprosiny :)
                      czy aby na pewno szczere? :>
                      • voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:43
                        Nio.
                        To jak mam zwracac sie do Ciebie? :-)
                        • starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:45
                          voker napisał:

> Nio.
                          > To jak mam zwracac sie do Ciebie? :-)
                          >

sennie :)
                          • voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:51
                            Moje Ty marzenie senne zieeew chce mi spac zieeeew bo jestem chory zieeew ;-)
                            • starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:53
                              voker napisał:

> Moje Ty marzenie senne zieeew chce mi spac zieeeew bo jestem chory zieeew ;-)

to spij zief :)
                              a co Ci jest?
                              grypa?
                              • voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:55

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35695684
                                :-)
                                • starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:56
                                  no faktycznie, chory chłop to tylko chlip ... :)
                                  • voker Re: ok ale.... 27.01.06, 16:05
                                    podobno jestesmy wtedy jak male dzieci ;-)
                                    • khaki3 Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:06
                                      Chory chlop to tragedia dla calej rodziny:p
                                      • starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:09
                                        khaki3 napisała:

> Chory chlop to tragedia dla calej rodziny:p

wg kobiety pracujacej z czterdziestolatka sa 2 rodzaje chorych: chory cichy i
                                        chory marudzacy. cichy jest gorszy, bo trzyma wszystkich w szachu, nie skarży
                                        sie, to i nie wiadomo, co mu w danej chwili dolega. jakim typem chorego Ty
                                        jestes Voker? :)
                                        • voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:20
                                          Dla kazdego drugim, w kontaktach z niektorymi kobietami pierwszym. Od czasu do czasu uwielbiam takie "dialogi" jak z ninka. Gdy nie jestem chory, to udaje malego chlopca lub kotka. ;-)
                                          • starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:22
                                            voker napisał:

Gdy nie jestem chory, to udaje mal
                                            > ego chlopca lub kotka. ;-)

tzn co? miauczysz? a ona jest mamuska? heh.... :))
                                            >
                                            • voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:24
                                              Nie, rozczula sie i robi sie slodziutka i milutka. :-)
                                              • starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:25
                                                voker napisał:

> Nie, rozczula sie i robi sie slodziutka i milutka. :-)
                                                >

chcialabym to zobaczyc hahaha :) doroslego chlopa udajacego kotka :))
                                                • voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:31
                                                  Hmmm, ciezko to opisac :-) Mam 190 cm, leze np z glowa na kolanach, robie slodkie oczy lub takie
                                                  www.estvideo.com/dew/images/2005_07_21_shrek_cat.jpg
                                                  miaucze slodko, czasami macham lapka (reka), domagam sie drapania po brzuszku.
                                                  Wiem, wydaje sie to strasznie infantylne, ale ja to lubie. :-)
                                                  • asiulka81 Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:33
                                                    jaki dzieciuch :)))
                                                  • voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:40
                                                    Asia: no pewnie, przynaje sie bez bicia :-)
                                                    SW: wiem :-)P
                                                  • starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:34
                                                    faktycznie, jesli udaje Ci sie robic TAKIE gały, to
                                                    rzeczywiscie.....rozwalasz :D
                                          • voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:22
                                            Zle, odwrotnie. Dla kazdego 1, czyli cichym.
                                    • starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 16:08
                                      voker napisał:

> podobno jestesmy wtedy jak male dzieci ;-)
                                      >

polemizowałabym z tym WTEDY. Nie tylko WTEDY jestescie jak male dzieci :)zdarza
                                      sie Wam to czesciej :)
    • khaki3 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:11
      Moim zdaniem Edyta to bardzo piekna kobieta.Przed ciaza,w ciazy i po ciazy.To
      jedna z niewielu kobiet w Polsce,ktora jest naprawde piekna.(chodzi mi o te
      gwiazdki i gwiazdeczki)powinni jej zrobic fotki w takim rozmiarze jaki
      ma.Odchudzac ja w foto shopie to juz tragedia.Np.Joanna Liszowska piekna
      kobieta o rozmiarze 42.Sesja w Playboyu i foto shop idzie w ruch.A przeciez w
      GB modelki super size sa modelkami pozadanymi przez takie gazety jak np.Vouge.A
      w Polsce jeszcze panuje moda na wieszaczki.Zamiast pokazywac normalne kobiety,
      a niech beda ciut przy kosci ale to w koncu kobiety,ktore wygladaja tak jak
      my,normalnie.A to pokazuja chudzielcowate dziewczynki,ktore ledwo od ziemi
      odrosly.a normalna kobieta tylko sie katuje dietami,cwiczeniami.ja np. jesli
      widze w gazecie sukienke w rozmiarze 32 to chce wiedziec czy w tej sukience i
      ja bede ladnie wygladac.wiec niech pokazuja modelki o ludzkich rozmiarach a nie
      wieszaczki.
      • kinia1987 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:15
        jak sie dostaje 90 tys za sesje to sie potem nie zastanawia nad tym czy
        wyszczuplili, pogrubili, wydluzyli, skurczyli czy co tam jeszcze
        • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:17
          kinia1987 napisała:

> jak sie dostaje 90 tys za sesje to sie potem nie zastanawia nad tym czy
          > wyszczuplili, pogrubili, wydluzyli, skurczyli czy co tam jeszcze

tez prawda :)
          • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:20
            a ja młoda,głupia i naiwna wierzyłam w wyższość zasad:/
            • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:22
              zanilk napisała:

> a ja młoda,głupia i naiwna wierzyłam w wyższość zasad:/

iiiiiii tam, młodaś, głupia to i naiwna :P
              • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:23
                jedyne pocieszenie w tym,że się zestarzeję,siądę w bujanym fotelu,będę
                zrzędzić,marudzić,ale nie będę naiwna.
                • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:25
                  zanilk napisała:

> jedyne pocieszenie w tym,że się zestarzeję,siądę w bujanym fotelu,będę
                  > zrzędzić,marudzić,ale nie będę naiwna.

jakie " zestarzejesz sie"? juz jestes stara, mlode to tylko do 26 lat :PP nie
                  wiedzialas? jaaaaaaaaa....:D
                  • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:27
                    to ja jestem młoda:D
                    ha!
                    głupia,naiwna i w ogóle:D
                    • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:28
                      fajnie masz, ja to juz nad trumna stoje :D
                      • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:29
                        kiedyś przyjdzie pora i na mnie:D
                        • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:31
                          zanilk napisała:

> kiedyś przyjdzie pora i na mnie:D

juz za chwileczke, juz za momencik, tararara ra ra, tararara ra ra...;)
                          • zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:31
                            o matko,postarzałam się o te kilka minut!
                            • starawyjadaczka ;)))) n/t 27.01.06, 16:32
                              zanilk napisała:

> o matko,postarzałam się o te kilka minut!
    • r3003 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:07
      Jako facet powiem o tych zdjęciach krótko - żenada. Pani Edyta potrzebowała
      widocznie kasy, która ją zaślepiła, przez co straciła resztki zdrowej
      samooceny.
      • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:09
        r3003 napisał:

> Jako facet powiem o tych zdjęciach krótko - żenada. Pani Edyta potrzebowała
        > widocznie kasy, która ją zaślepiła, przez co straciła resztki zdrowej
        > samooceny.

jako kobieta ciekawa męskiej oceny tych zdjęć zapytam: dlaczego żenada? :)
        • starawyjadaczka haaaalooo 27.01.06, 21:26
          czy dostane odpowiedz? bom ciekawa bardzo, co zenujacego jest w tych zdjeciach
          wg mężczyzny:)
        • r3003 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:29
          Żenada, bo to jak picowanie starego samochodu, aby go lepiej sprzedać. Można
          skorodowaną karoserię pokryć nowym lakierem, co nie zmienia faktu, że jest do
          niczego. No i jeszcze jedno - nie tak dawno goniła od siebie fotografów, a dziś
          rozbiera się przed nimi. Co za obłuda - zwykła pazerność na kasę i chęć
          wzbudzenia zainteresowania własną osobą wszelkimi sposobami. Kompletny
          upadek!!!
          • starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:34
            r3003 napisał:

nie tak dawno goniła od siebie fotografów, a dziś
            >
            > rozbiera się przed nimi. Co za obłuda - zwykła pazerność na kasę i chęć
            > wzbudzenia zainteresowania własną osobą wszelkimi sposobami. Kompletny
            > upadek!!!

to jest żenujące, ale nie bardziej, niz porownanie jej ciała do skorodowanej
            karoserii.
      • marianna_m1 zgadzam sie, starcila klase nt. 16.02.06, 21:24
    • feema-to-ja Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:15
      tez mi halo, tam kazda dobrze wyglada....
    • ka_lamasz Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 22:09
      e. górniak schudła . Była ostatnio u wojewódzkiego. Az się zdziwiłam, bo
      przywykłam juz do jej lekkiej nadwagi. Wygląda naprawdę dobrze, znów jest
      zwiewna i powabna. Te zdjęcia może trochę podretuszowali ale chyba nie w kwesti
      wagi.
    • estratos FOTO 28.01.06, 17:22
      Z aktualnego numeru Playboya:

img364.imageshack.us/img364/4774/edytaplboy1eu.jpg
      img364.imageshack.us/img364/4022/redwoman3lg.jpg
      Sliczne zdjecia :-))))) A Wy zazdrosnice dalej mowcie, ze retuszowane, ze ma
      kurze lapki i jest gruba jak swinia. Za 30 lat jak otworzy sobie te gazete to i
      tak bedzie mogla powiedziec: "Kiedys bylam sexy!".
      • voker Re: FOTO 28.01.06, 20:04
        mozna sie zakochac ;-)
        • nikosik Re: FOTO 16.02.06, 21:31
          To prawda nie tylko śliczna, ale i ZMYSŁOWA!!!! A to jets dar:)
          inne przybieraja pozy a to tylko wyglada jakby miotłe połkneły:P
          Zmysłowosc to jets dar Edyta go ma:)
      • nikosik Re: FOTO 16.02.06, 21:33
        wklej jeszcze:)))
        fotka to zalezy od fotografa i on Slicznotki:)
    • o.madzia tycie... 28.01.06, 21:46
      Photoshop czyni cuda. Albo te zdjęcia były robione parę lat temu, a teraz je
      wydłubali z archiwum. No chyba że faktycznie tak wygląda - wtedy gratuluję
      samozaparcia - stacić ponad 20 kilo to jest coś...
      Ale jeśli sama Edyta przyznaje się, że w ciąży przytyła 26 kilo, (a o tym jak
      dziś wyglada przekonać można się wytrwale czatując pod jej domem...) to nie
      udawajmy, że te zdjęcia są prawdziwe. Playboy retuszuje wszystkie zdjęcia (vide
      zdjęcia Mróz w jednym z poprzednich numerów - jakby nie podpisali nazwiskiem, to
      nikt by nie poznał, że to ona). Poliszyne byłby dumny z tych, którzy piszą "jak
      pięknie Edyta wygląda na tych zdjęciach...". Super, jeśli sama jest szczęśliwa z
      tym jak wygląda (nawet z 20-kilową nadwagą), ale jeśli sama się nie akceptuje,
      to retuszowane zdjęcia nie pomogą - pokażą tylko jak mogłaby wyglądać...
      • pravvda do Voker 28.01.06, 22:01
        Przeczytalam twoj post i pomyslalam:

"Gdzie te chlopy???" Az obrzydzenie bierze jak czytam o takich pseudo
        facetach kotkach brrrrrrrrrrrr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka