magdzik1 27.01.06, 14:10 Ja widziałam. Śliczne zdjęcia. I Edyta też świetnie wygląda. !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:12 A ciala nabrala? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:50 Raczej zgubiła... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:15 ale sesje z teraz? przeciez ona straszna swinia sie zrobila teraz, gruba jest Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:20 No w dzisiejszym Playboyu widziałam. Chłopaki z pracy przynieśli. Muszę przyznać że naprawdę ładnie wygląda i jest szczuplutka. Zdjęcia naprawdę ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:24 to musieli ja niezle obrobic, widzialam ja niedawno na zywo, ma lekka nadwage, tłuścitka okragła buzie, to juz nie jest ta sama Edzia co kilka lat temu, wtedy była sliczna, mloda i szczuplutka, ale teraz to wyglada kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
aw271 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:27 No coz po ciazy zrzucic w wage w pewnym wieku nie jest latwo, wiekszosci kobiet:)) Po dwojce dzieci zapomnialam na zawsze o plaskim brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 19:44 Ciekawe...moja Mama (lat 50) po trójce dzieci ma figurę porównywalną do tej z czasu studiów :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:28 No nie wiem. Jak była w Dzień Dobry TVN jakiś czas temu, to było widać, że schudła. Dla porównania kilka dni później leciał Majewski Show, nagrywany dużo wcześniej i tam buźkę miała jeszcze pyzatą. Pewnie na diecie była. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:38 na pewno ja obrobili graficy Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:41 asiulka81 napisała: > na pewno ja obrobili graficy > > muzyka.onet.pl/mr,19809,0,2,galeria.html tu jest naturalna, bez obrobki. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:48 zauwaz ze to jest sesja do jakiegos magazynu, iwec ma na pewno na sobie tone tapety Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:50 skarbeńko,staw no czoła zazdrości i daruj sobie.może zaprezentujesz swoje,niewątpliwie lepsze,walory? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:56 tu wcale nie chodzi o zazdrosc, ja i tak uwazam ze jest ładna pomimo tego ze przytyla i sie postarzala, prawda jest taka ze kiedys była naprawde piekna i wtedy ta sesja powinna byc zrobiona a nie teraz kiedy troszke zbrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:58 asiulka81 napisała: > tu wcale nie chodzi o zazdrosc, ja i tak uwazam ze jest ładna pomimo tego ze > przytyla i sie postarzala, prawda jest taka ze kiedys była naprawde piekna i > wtedy ta sesja powinna byc zrobiona a nie teraz kiedy troszke zbrzydła. > > dalej jest ładna i wcale sie nie postarzala, bez przesady. po prostu przytyla. kobieta przy kosci tez moze byc piekna i ona takim jest wlasnie przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:59 oj postarzala sie, jak ja teraz widzialam to juz miala zmarszczki wokol oczu ( kurze łąpki ) Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:59 ja osobiście w moich małych gustach twierdzę iż nie ma kobiet piękniejszych niż te które przekroczyły lat 30,kiedy nie są już szkapami i niedorostkami,ale mają ciało.piękne ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:02 21-26 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:07 wolę kobiety dojrzałe.30-37.wiek idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:08 voker napisał: > 21-26 :-) > heh, wiesz co wplywa na jedrnosc ciala i jego ze sie tak brzydko wyraze STAN? nie wiek, myslisz sie, geny i to, co nasza skora "przeszla" (palenie, ciaza- choc nie zawsze, czy o siebie dbamy czy nie, diety) Znam wiele 30tek ktore wyglada lepiej niz niejedna 20 tka czy nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:01 asiulka81 napisała: > tu wcale nie chodzi o zazdrosc, ja i tak uwazam ze jest ładna pomimo tego ze > przytyla i sie postarzala, prawda jest taka ze kiedys była naprawde piekna i > wtedy ta sesja powinna byc zrobiona a nie teraz kiedy troszke zbrzydła. > > i powiedz mi, po czym stwierdzilas ze Gorniak sie postarzala? nie widze szczegolnie wielkich zmarszczek ani worow pod oczami. skąd taki wniosek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:07 pisałam wyzej ze widzialam ja na zywo z bardzo bliskiej odleglosci, wokol oczu ma juz kurze lapki, i since pod oczami, ale i tak sadze ze jest bardzo ladna Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:09 asiulka81 napisała: > pisałam wyzej ze widzialam ja na zywo z bardzo bliskiej odleglosci, wokol oczu > ma juz kurze lapki, i since pod oczami, ale i tak sadze ze jest bardzo ladna > > jakbys bujala male dziecko do 2 w nocy, tez bys miala since :) stara bedzie za jakies 30 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 28.01.06, 19:49 asiulka81 napisała: > na pewno ja obrobili graficy Tobie,zadrośnico, nie pomoże żadna obróka graficzna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:36 img135.imagevenue.com/img.php?loc=loc120&image=dc9fb_eg1.jpg img13.imagevenue.com/img.php?loc=loc24&image=th_05c70_play2il.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:38 To sa te aktualne zdjęcia z Playboya? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:41 Tak, tak. Chłopaki zeskanowali... Ale zdjęć jest dużo więcej i na niektórych całkiem sporo widać, ale wklejać ich nie będę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:45 magdzik1 napisała: > Tak, tak. Chłopaki zeskanowali... Ale zdjęć jest dużo więcej i na niektórych > całkiem sporo widać, ale wklejać ich nie będę. :)) no to ja wyszczuplili ze 2 rozmiary, bo ona jest takie porządne 42 :) szkoda, nie tylko chude jak szczapa jest piekne, nie kazdemu sie wieszaki podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:47 starawyjadaczka napisała: > > szkoda, nie tylko chude jak szczapa jest piekne, nie kazdemu sie wieszaki > podobaja :) Mi się akurat te zdjęcia podobają, choć samej bliżej mi do tej "42" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:52 magdzik1 napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > > szkoda, nie tylko chude jak szczapa jest piekne, nie kazdemu sie wieszaki > > > podobaja :) > > Mi się akurat te zdjęcia podobają, choć samej bliżej mi do tej "42" :))) ja mam rozmiar 36 przy 172 cm wzrostu, czyli jestem raczej wieszak :)) ale nie uwazam, ze sztuczne odchudzanie na zdjeciu jest normalne. jak sie decyduja na robienie zdjec Pani o rozmiarze 42 to niech takią nam zaserwują , a nie mutanta po retuszu. Potem taka na ulicy spotkasz i szok przezyjesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:57 inaczej po jakiego diabła robia zdjecia babce o rozmiarze 42?? zeby ja zaraz potem sztucznie odchudzic? to po co w ogole robic jej zdjecia? niech grafika komputerowa tworzą coraz to nowe ideały, po co do tego zywe kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:58 masz racje wyjadaczko Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:01 pewnie po to,by kobiety rozmiar 42 (czyt.ja np) wpadały w depresję:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:02 zanilk napisała: > pewnie po to,by kobiety rozmiar 42 (czyt.ja np) wpadały w depresję:) heh chyba tak, głupi trend :/ Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:05 ale dlaczego w depresje, własnie powinni pokazywac kobiety o rozmiarze 42 ale w naturze, bez retuszu i obrobki Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:08 Panie moje,to była ironia.osobiście czuję się zupełnie zadowolona z mojej 42.w moim przypadku uważam,że z nią mi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:10 zanilk napisała: > Panie moje,to była ironia.osobiście czuję się zupełnie zadowolona z mojej 42.w > moim przypadku uważam,że z nią mi najlepiej. a ja sie nie zdziwie, jak zaraz ktos stwierdzi, ze specjalnie tak piszesz, bo masz kompleksy :)i nie masz innego wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:13 niech sobie pisze.niegdyś miałam większy rozmiar-zmieniłam.mam ten,który uważam za adekwatny dla siebie samej.a wyjście,cóż.zawsze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:49 masz racje wyjadaczko, jak ja widzialam to wlasnie była takie 42 Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 14:51 piękna kobieta,to kobieta w sam raz;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:14 ja bym się obraziła z a taką obróbkę moich zdjęć. Bo co by to znaczyło?! Że bez obróbki to wyglądam do niczego?! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:15 pierozek_monika napisała: > ja bym się obraziła z a taką obróbkę moich zdjęć. > Bo co by to znaczyło?! Że bez obróbki to wyglądam do niczego?! ha! no własnie.....dobre pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:17 e-gorniak.com/v1/images/signatures/192731278543da1067d2c3d.jpgostatnie? img74.imageshack.us/img74/3082/plaza1small6kr.jpg img103.imagevenue.com/loc60/th_42dee_red_small.jpg 1994 www.edyta.za.pl/edyta/galeria/1994/1994playboy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka ok ale.... 27.01.06, 15:19 ...co te zdjecia maja wniesc do dyskusji? tak z ciekawosci pytam :) to jakies porownanie czy o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:33 Zle mi sie wkleilo :-) e-gorniak.com/v1/images/signatures/192731278543da1067d2c3d.jpg stara: co kto chce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:35 voker napisał: > Zle mi sie wkleilo :-) > e-gorniak.com/v1/images/signatures/192731278543da1067d2c3d.jpg > > stara: co kto chce :-) stara?? aha..... dla pedofila i 20 latka stara wiec o czym tu dyskutowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:36 To jak mam zwracac sie do Ciebie, bo zanim skoncze pisac starawyjadaczka, to zaypiam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:37 voker napisał: > To jak mam zwracac sie do Ciebie, bo zanim skoncze pisac starawyjadaczka, to za > ypiam. ;-) > najlepiej wcale sie nie zwracaj. ps.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:41 Nie przesadzaj :-) Mam lekko ciety jezyk, ale nie chcialem Cie urazic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:42 voker napisał: > Nie przesadzaj :-) Mam lekko ciety jezyk, ale nie chcialem Cie urazic :-) > dobra, przyjmuje przeprosiny :) czy aby na pewno szczere? :> Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:45 voker napisał: > Nio. > To jak mam zwracac sie do Ciebie? :-) > sennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:51 Moje Ty marzenie senne zieeew chce mi spac zieeeew bo jestem chory zieeew ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:53 voker napisał: > Moje Ty marzenie senne zieeew chce mi spac zieeeew bo jestem chory zieeew ;-) to spij zief :) a co Ci jest? grypa? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: ok ale.... 27.01.06, 15:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35695684 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 15:56 no faktycznie, chory chłop to tylko chlip ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:06 Chory chlop to tragedia dla calej rodziny:p Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:09 khaki3 napisała: > Chory chlop to tragedia dla calej rodziny:p wg kobiety pracujacej z czterdziestolatka sa 2 rodzaje chorych: chory cichy i chory marudzacy. cichy jest gorszy, bo trzyma wszystkich w szachu, nie skarży sie, to i nie wiadomo, co mu w danej chwili dolega. jakim typem chorego Ty jestes Voker? :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:20 Dla kazdego drugim, w kontaktach z niektorymi kobietami pierwszym. Od czasu do czasu uwielbiam takie "dialogi" jak z ninka. Gdy nie jestem chory, to udaje malego chlopca lub kotka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:22 voker napisał: Gdy nie jestem chory, to udaje mal > ego chlopca lub kotka. ;-) tzn co? miauczysz? a ona jest mamuska? heh.... :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:24 Nie, rozczula sie i robi sie slodziutka i milutka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:25 voker napisał: > Nie, rozczula sie i robi sie slodziutka i milutka. :-) > chcialabym to zobaczyc hahaha :) doroslego chlopa udajacego kotka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:31 Hmmm, ciezko to opisac :-) Mam 190 cm, leze np z glowa na kolanach, robie slodkie oczy lub takie www.estvideo.com/dew/images/2005_07_21_shrek_cat.jpg miaucze slodko, czasami macham lapka (reka), domagam sie drapania po brzuszku. Wiem, wydaje sie to strasznie infantylne, ale ja to lubie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:40 Asia: no pewnie, przynaje sie bez bicia :-) SW: wiem :-)P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:34 faktycznie, jesli udaje Ci sie robic TAKIE gały, to rzeczywiscie.....rozwalasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Nie podobno ale napewno;) 27.01.06, 16:22 Zle, odwrotnie. Dla kazdego 1, czyli cichym. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ok ale.... 27.01.06, 16:08 voker napisał: > podobno jestesmy wtedy jak male dzieci ;-) > polemizowałabym z tym WTEDY. Nie tylko WTEDY jestescie jak male dzieci :)zdarza sie Wam to czesciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 15:11 Moim zdaniem Edyta to bardzo piekna kobieta.Przed ciaza,w ciazy i po ciazy.To jedna z niewielu kobiet w Polsce,ktora jest naprawde piekna.(chodzi mi o te gwiazdki i gwiazdeczki)powinni jej zrobic fotki w takim rozmiarze jaki ma.Odchudzac ja w foto shopie to juz tragedia.Np.Joanna Liszowska piekna kobieta o rozmiarze 42.Sesja w Playboyu i foto shop idzie w ruch.A przeciez w GB modelki super size sa modelkami pozadanymi przez takie gazety jak np.Vouge.A w Polsce jeszcze panuje moda na wieszaczki.Zamiast pokazywac normalne kobiety, a niech beda ciut przy kosci ale to w koncu kobiety,ktore wygladaja tak jak my,normalnie.A to pokazuja chudzielcowate dziewczynki,ktore ledwo od ziemi odrosly.a normalna kobieta tylko sie katuje dietami,cwiczeniami.ja np. jesli widze w gazecie sukienke w rozmiarze 32 to chce wiedziec czy w tej sukience i ja bede ladnie wygladac.wiec niech pokazuja modelki o ludzkich rozmiarach a nie wieszaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:15 jak sie dostaje 90 tys za sesje to sie potem nie zastanawia nad tym czy wyszczuplili, pogrubili, wydluzyli, skurczyli czy co tam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:17 kinia1987 napisała: > jak sie dostaje 90 tys za sesje to sie potem nie zastanawia nad tym czy > wyszczuplili, pogrubili, wydluzyli, skurczyli czy co tam jeszcze tez prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:20 a ja młoda,głupia i naiwna wierzyłam w wyższość zasad:/ Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:22 zanilk napisała: > a ja młoda,głupia i naiwna wierzyłam w wyższość zasad:/ iiiiiii tam, młodaś, głupia to i naiwna :P Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:23 jedyne pocieszenie w tym,że się zestarzeję,siądę w bujanym fotelu,będę zrzędzić,marudzić,ale nie będę naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:25 zanilk napisała: > jedyne pocieszenie w tym,że się zestarzeję,siądę w bujanym fotelu,będę > zrzędzić,marudzić,ale nie będę naiwna. jakie " zestarzejesz sie"? juz jestes stara, mlode to tylko do 26 lat :PP nie wiedzialas? jaaaaaaaaa....:D Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:27 to ja jestem młoda:D ha! głupia,naiwna i w ogóle:D Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:28 fajnie masz, ja to juz nad trumna stoje :D Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:29 kiedyś przyjdzie pora i na mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:31 zanilk napisała: > kiedyś przyjdzie pora i na mnie:D juz za chwileczke, juz za momencik, tararara ra ra, tararara ra ra...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 16:31 o matko,postarzałam się o te kilka minut! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka ;)))) n/t 27.01.06, 16:32 zanilk napisała: > o matko,postarzałam się o te kilka minut! Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:07 Jako facet powiem o tych zdjęciach krótko - żenada. Pani Edyta potrzebowała widocznie kasy, która ją zaślepiła, przez co straciła resztki zdrowej samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:09 r3003 napisał: > Jako facet powiem o tych zdjęciach krótko - żenada. Pani Edyta potrzebowała > widocznie kasy, która ją zaślepiła, przez co straciła resztki zdrowej > samooceny. jako kobieta ciekawa męskiej oceny tych zdjęć zapytam: dlaczego żenada? :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka haaaalooo 27.01.06, 21:26 czy dostane odpowiedz? bom ciekawa bardzo, co zenujacego jest w tych zdjeciach wg mężczyzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:29 Żenada, bo to jak picowanie starego samochodu, aby go lepiej sprzedać. Można skorodowaną karoserię pokryć nowym lakierem, co nie zmienia faktu, że jest do niczego. No i jeszcze jedno - nie tak dawno goniła od siebie fotografów, a dziś rozbiera się przed nimi. Co za obłuda - zwykła pazerność na kasę i chęć wzbudzenia zainteresowania własną osobą wszelkimi sposobami. Kompletny upadek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:34 r3003 napisał: nie tak dawno goniła od siebie fotografów, a dziś > > rozbiera się przed nimi. Co za obłuda - zwykła pazerność na kasę i chęć > wzbudzenia zainteresowania własną osobą wszelkimi sposobami. Kompletny > upadek!!! to jest żenujące, ale nie bardziej, niz porownanie jej ciała do skorodowanej karoserii. Odpowiedz Link Zgłoś
feema-to-ja Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 21:15 tez mi halo, tam kazda dobrze wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_lamasz Re: Widziałyście sesję Edyty Górniak w Playboyu? 27.01.06, 22:09 e. górniak schudła . Była ostatnio u wojewódzkiego. Az się zdziwiłam, bo przywykłam juz do jej lekkiej nadwagi. Wygląda naprawdę dobrze, znów jest zwiewna i powabna. Te zdjęcia może trochę podretuszowali ale chyba nie w kwesti wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
estratos FOTO 28.01.06, 17:22 Z aktualnego numeru Playboya: img364.imageshack.us/img364/4774/edytaplboy1eu.jpg img364.imageshack.us/img364/4022/redwoman3lg.jpg Sliczne zdjecia :-))))) A Wy zazdrosnice dalej mowcie, ze retuszowane, ze ma kurze lapki i jest gruba jak swinia. Za 30 lat jak otworzy sobie te gazete to i tak bedzie mogla powiedziec: "Kiedys bylam sexy!". Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: FOTO 16.02.06, 21:31 To prawda nie tylko śliczna, ale i ZMYSŁOWA!!!! A to jets dar:) inne przybieraja pozy a to tylko wyglada jakby miotłe połkneły:P Zmysłowosc to jets dar Edyta go ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: FOTO 16.02.06, 21:33 wklej jeszcze:))) fotka to zalezy od fotografa i on Slicznotki:) Odpowiedz Link Zgłoś
o.madzia tycie... 28.01.06, 21:46 Photoshop czyni cuda. Albo te zdjęcia były robione parę lat temu, a teraz je wydłubali z archiwum. No chyba że faktycznie tak wygląda - wtedy gratuluję samozaparcia - stacić ponad 20 kilo to jest coś... Ale jeśli sama Edyta przyznaje się, że w ciąży przytyła 26 kilo, (a o tym jak dziś wyglada przekonać można się wytrwale czatując pod jej domem...) to nie udawajmy, że te zdjęcia są prawdziwe. Playboy retuszuje wszystkie zdjęcia (vide zdjęcia Mróz w jednym z poprzednich numerów - jakby nie podpisali nazwiskiem, to nikt by nie poznał, że to ona). Poliszyne byłby dumny z tych, którzy piszą "jak pięknie Edyta wygląda na tych zdjęciach...". Super, jeśli sama jest szczęśliwa z tym jak wygląda (nawet z 20-kilową nadwagą), ale jeśli sama się nie akceptuje, to retuszowane zdjęcia nie pomogą - pokażą tylko jak mogłaby wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
pravvda do Voker 28.01.06, 22:01 Przeczytalam twoj post i pomyslalam: "Gdzie te chlopy???" Az obrzydzenie bierze jak czytam o takich pseudo facetach kotkach brrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś