Dodaj do ulubionych

skuteczność forumowej psychoanalizy

07.02.06, 14:59
zastanawiam się jaki procent osób szukających porady na forum faktycznie coś
skorzystał na wyżalaniu się i zadawaniu pytań tutaj. Szczerze mówiąc obawiam
się, że mało jest osób, które uczą się na cudzych błędach albo takich które
potrafią obiektywnie spojrzeć na toksyczny układ, w którym tkwią.
Obserwuj wątek
    • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:02
      Zacznij jeszcze na forum Kraj udzielac rad milosnych, moze znajdzie sie wiecej
      tych, ktorzy wyciagna wnioski z twoich rad hahaha:)
      • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:04
        ? chyba nie zrozumiałeś.
        • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:05
          fakt:)
          • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:06
            czyli nie muszę służyć poradą ;-)? ufffff.... ;-)
            • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:08
              Doradz mi co zrobic bo zasypiam, a kawy nie pije:)
              • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:09
                weź udział w błyskotliwej dyskusji na temat, czy przy pierwszym razie można
                zajść w ciążę ;-)
                • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:10
                  A to ciekawy temat, nie powiem:)
                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:14
                    no mi się ostatnio wyraźnie znudził, wolę czy jeżeli w środę wzięłam pigułkę
                    o... ;-)
                    • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:15
                      Czy macie regularne miesiaczki?:)
                      • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:15
                        czy ktoś z was tak ma?
                        • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:16
                          -Moj mezczyzna gadal na gadu gadu, czy to zdrada?-
                          • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:19
                            mój mężczyna ogląda gołe baby, czy _To_ zdrada?
                            • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:20
                              -wasze wpadki randkowe i u gina-:)
                              • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:22
                                "czy mam..."
                                • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:26
                                  -czy zagladacie swoim mezczyznom w komorki-
                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:27
                                    no i oczywiście wątki sezonowe "co na prezent", "walentynki", "nienawidzę
                                    walentynek", "uwielbiam walentynki", "wreszcie mam urlop", "nie dali mi urlopu"
                                    ufff. ;-)
                                    • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:28
                                      w co sie ubrac do przyszlej tesciowej:)
                                      • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:31
                                        problemy z teściową, rozwód, mieszkanie z teściami
                                        • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:31
                                          co zapakowac na wczasy zagraniczne?
                                          • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:33
                                            gdzie kupić...

słuchaj, dobrze nam idzie. może zrobimy "podfora" wg podziały tematycznego ;-
                                            ))))
                                            • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:33
                                              30 letni prawiczek, 30 letnia dziewica:)
                                              • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:35
                                                xxxx jest głupi, lista nadurniejszych forumowiczów
                                                • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:36
                                                  -dlaczego wczoraj mialam orgazm a dzisiaj nie chcial isc ze mna do lozka,
                                                  doradzcie-:)
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:37
                                                    jestem piękna i mądra, ale nikt mnie nie chce
                                                    i na drugim biegunie
                                                    mam boskie ciało a wokół same brzydule
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:38
                                                    ile macie wzrostu i obwodu biustu:)
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:39
                                                    200 cm i 150 kg, czy to dużo?
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:40
                                                    czy uzywacie latem tamponow?:)
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:41
                                                    o co tu może chodzić, poznałam chłopaka i on...
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:42
                                                    -czy przeszkadza wam niezamknieta klapa w kiblu-
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:44
                                                    zdradziłam, powiedzieć mu czy nie
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:45
                                                    -poszedl na impreze i nie zadzwonil-
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:47
                                                    - chłopak obcokrajowiec
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:49
                                                    -jaki rozmiar biustu jest najlepszy?-
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:50
                                                    wszystkie kobiety / wszyscy faceci to...
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:50
                                                    -facet to swinia-
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:51
                                                    prostytucja
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:52
                                                    sponsoring
                                                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:53
                                                    poddaje się. idę do domu :-)
                                                  • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:54
                                                    Wystarczy, pa:)
    • kohol Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:10
      Myśle, że sporo osób coś skorzystało na wyżalaniu się.
      Tak jak piszesz - to psychoanaliza ;). Nie magazyn "Dobre rady", ale tez nie
      blog. Często pomaga sama możliwość wygadania się, podzielenie się
      doświadczeniami, przeczytanie o tym, że przypadki chodzą po ludziach, że ktoś
      miał gorzej i się z tego wykaraskał...
      • 1zeus1 Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:11
        Kto i w jaki sposob? Tylko nie zmieniaj barw i nie pisz Kohol kochana jak ja ci
        dziekuje, Reniatoju, Sagis i Fem:)
      • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:12
        :-) dobre i to. tylko ciągle te same problemy na forum i wydaje się, że to
        worek bez dna :-)
        • kohol Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:20
          Bo wiele osób myśli, że ich problem jest jedyny i wyjątkowy :)
          I zawsze ludzie będa mieli problemy z ludźmi. I... i tyle.
          :)
          • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:21
            :-) no wiem, wiem, że były juz podobne wątki ;-))))
            ps. wcale nie chciałam powiedzieć, żeby ludzie przestali tu pisać :-)
    • hymen Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:18
      harriet_makepeace napisała:

> zastanawiam się jaki procent osób szukających porady na forum faktycznie coś
      > skorzystał na wyżalaniu się i zadawaniu pytań tutaj. Szczerze mówiąc obawiam
      > się, że mało jest osób, które uczą się na cudzych błędach albo takich które
      > potrafią obiektywnie spojrzeć na toksyczny układ, w którym tkwią.

No właśnie wyżaliłem się i zadałem pytanie na forum. Ciekaw jestem czy coś
      skorzystam, czy też dalej będę tkwił w toksycznym układzie.
      • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:20
        śmiem twierdzić, że twój toksyczny układ jest wyimaginowany ;-)))))))
        • hymen Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:22

> śmiem twierdzić, że twój toksyczny układ jest wyimaginowany ;-)))))))

Nie, skądże znowu. Tu porusza się wyłącznie prawdziwe problemy. Ja się do tego
          dostosowuję.
          • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:24
            a wszyscy więźniowie są niewinni? ;-)))))
            • hymen Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:24

> a wszyscy więźniowie są niewinni? ;-)))))

A widziałaś winnego więźnia?
              • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:26
                tylko w telewizji ;-)))))
                • hymen Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:30

> tylko w telewizji ;-)))))

No właśnie. A tu dużo tematów z telewizji jest przecież. No bo skąd można coś
                  wiedzieć o takim orgaźmie na przykład, jeśli nigdy się go nie miało, jak nie z
                  telewizji.
                  • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:32
                    to chyba jakaś interaktywna ta telewizja...
                    • hymen Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:33
                      Mniej więcej w takim samym stopniu jak to forum.
                      • harriet_makepeace Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:34
                        czyli konkludując, co z tą dziewczyna od kompa? ;-)
                        • hymen Re: skuteczność forumowej psychoanalizy 07.02.06, 15:38

> czyli konkludując, co z tą dziewczyna od kompa? ;-)

Jeszcze zbieram opinię. Jeśli znajdę coś pozytywnego to ją zostawię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka