ala881 13.02.06, 12:31 Pytam z ciekawości,bo sama nie mam pomyslu. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowianeczka Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 12:46 To juz jutro. Jutro ide z mezem na pol-sluzbowa akolacje (znaczy sie chyba nie pojde , bo jestem chora). Natomiast w srode zaprosilam meza w pewne fajne miejsce, wiec musze wyzdrowiec do tego czasu lub pryynajmniej zbic goraczke, by nie czul sie winny wyciagania mnie z cieplego domu. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 17:46 A moze by tak spedzic ten piekny dzien na forum wsrod forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 18:08 Jedziemy do puszczy Bialowieskiej. Zarezerwowalismy domek, piekny, wielki, urzadzony w naprawde cydnym stylu. Kominek, romantyczna kolacja. Bedzie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 18:14 A mozesz podlinkowac ten domek w pusczy?:) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 18:16 Linka nie posiadam:)Ale moge wyslac nr kontaktowy na prv do wlascicielki :) naprawde cudny, w srodku wszystko z drewna zrobione, taki stary styl, wiela sypialnia, kuchnia, toaleta, prysznic, babelki ;) Cena hmmmm 400zl za dwie dobry. Ale sie oplaca:) Wspomnienia sa niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 20:42 Walentynki świętowaliśmy wcześniej,a jutro pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 20:47 Idę na koncert z moim kumplem gejem. Taka mała ironia losu ;) Nie obchodzę walentynek, wolałabym noc Kupały. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 21:06 Pracujemy. Najpierw. A potem spedzimy, miły, zakochany, wypoczynkowy, wspaniały i niepowtarzalny wieczór w domku. Jak codzień przez cały rok. Święto zakochanych jest w noc świętojańską, u nas w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Facet we wojsku ... więc 13.02.06, 21:19 umawiam się z kolezanką, przychodzi do mnie na noc i będziemy oglądać filmy na DVD :D Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_dziewczyna1 Re: Co robicie w Walentynki? 13.02.06, 21:23 Jeszcze nie wiem co ,ale postaram sie...Moze dobre jedzonko,winko,swiece i jakis prezencik...tylko jaki? Odpowiedz Link Zgłoś