claudiass 14.03.06, 18:07 chocby tego ze miałam odwage zdradzic meza we własnym łozku ... stad te posty pełne jadu aj mogłabym pisac i pisac jakie jestescie ale jestem zmeczona po pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aalissson Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:09 Ja wiem czy to odwaga? Jak dla mnie to kurestwo. Zdecydowanie nie zazdroszczę...współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:10 Zdradza sie na neutralnym gruncie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:12 Ty,claudia.Ja widzę,że ty wprost nie możesz się tym nacieszyć!! Jak nie możesz przestać siebie przez to podziwiać!! Dumna jesteś z siebie..?? Powieś w domu kartkę dla męża,żeby już cała Polska wiedziała..Biedny ten Twój mąż,zeby biedak wiedział jakie szmacisko trzyma w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:17 tak własnie jestem z siebie dumna moj maz tez mnie zdradza - powiedział mi to sam Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:18 Trafił swój na swego. Pozazdrościć,k**wa. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia_kita Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:12 Mam nadzieje , ze dobrze zaplacil i sie oplacalo Co zrobilas z guma , zeby maz nie znalazl ? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:14 Jaaaaaaaaaaaasne, wszystkie zazdroscimi tej, ktora sie puszcza na prawo i lewo;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:25 Przestań już opisywać te dyrdymały albo załóż sobie prywatne forum i tam dasz upust swojej wyobraźni. To staje się już niesmaczne, jesteś przykładem niesamowitego ekshibicjonizmu, wygląda na to jakbyś to zrobiła tylko dlatego, aby o tym pisać Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:28 Skoro twój mąż cię zdradza, ty zdradziłaś jego i jesteś z tego "dumna", to dlaczego jeszcze jesteście małżeństwem? Czas skladać pozew o rozwód. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:33 No masz rację zazdroszcze ci zdolności do pisania bajek... Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 18:45 Jest czego pozazdroscic : mentow , syfa i HIVa a mlodemu , ze zaoszczedzil na hotelu i dziwce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
analhela Clueless. 14.03.06, 19:00 Tak sie powinnas nazywac. Opisujesz nam swoje zalosnie potargane zycie malzenskie. W Twojej rownie potarganej wyobrazni wydaje sie Tobie, ze jest godne pozazdroszczenia. Uboga ta Twoja wyobraznia. Zyczliwa sugestia/pytanie - czy nie prosciej byloby sie rozwiesc niz lezec na zmiany w Waszym zabagnionym lozku? Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 19:02 Ale ksywę to se udaną szczeliłaś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
analhela A co mi tam :))). 14.03.06, 19:12 Zawsze to dodatkowa opcja od kaprysu zalezaca :). Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: A co mi tam :))). 14.03.06, 20:26 Kurde, Anal, akurat Claudię na myśli miałam (ta Ass i jej łóżkowe perypetie ładnie korelują;)), ale widzę, że Twoja też niczego sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 19:28 Zazdroszczą ci kochanka ale tego że cię mąż robi w trąbę chyba nie. Kochanek taką starą babę w końcu kopnie w tyłek i zostaniesz z mężem albo już bez, więc myśle że dobrze robisz. Najbardziej żałuje się grzechów niepopełnionych. ps. czy biorąc pod uwage twój polsko angielski nick, czyli "dupa claudi" chcialaś dać do zrozumienia ze lubisz anal? Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 19:48 stara nie jestem ... i jestem na tyle sprytna ze sobie poradze majac 40 lat a co do nicku ... to juz moja sprawa co chciałam przez to powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 19:52 40 letnia moze byc sprytna ale ciało jej już nie jest takie jak 20 latki więc może ci być ciężko jak lubisz młodychchłopców. Chyba że będziesz miała duzo kasy. Technika operacji plastycznych będzie się przecież rozwijać, a bieda zawsze zapewni chłopców za kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:05 jesli bedzie potrzeba sie upieksze chirurgicznie Odpowiedz Link Zgłoś
analhela Sobie radzenie. 14.03.06, 19:52 claudiass napisała: "...sobie poradze majac 40 lat". Poradz sobie. Nie szukaj porad na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:52 claudiass napisała: > stara nie jestem ... i jestem na tyle sprytna ze sobie poradze majac 40 lat nie nic gorszego jak zdesperowana 40. wyrazy wspolczucia:)i tak obudzisz sie z reka w nocniku. to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:51 widokzmarsa napisał: > Zazdroszczą ci kochanka pojebalo cie na maksa. zmien dilera, zle prochy ci daje. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:09 a mnie ciekawi, czy glupota i mitomania sie rozprzestrzenia"? moze to cos zwane claudiass to poprostu zostalo zarazone przez pseudo boskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:15 a co jestes? na czlowieka mi nie wygladasz, zero honoru, zero poczucia uczciwosci, zero wlasnej wartosci. to co ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:17 no właśnie...czym jesteś..zombie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:18 nie mam zamiaru dyskutowac z Tobą bo to tylko strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:18 khaki przestań już pie...ić bo mi się komputer wylogowuje i przez ciebie nie dowiem się czy wymała się czy nie, Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:20 komputer sie wylogowuje? dziwne,myslalam, ze ciebie wylogowuje. nie wymyla sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:22 khaki wku..asz mnie i jestes pusta jak wiadro wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:24 a ty wulgarna i gluuuupiutka:) i opinia malej prostytutki nie interesuje mnie:0 jest malo baaaa nie ma zadnej wartosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:24 ale z czasem może to byc stara k-wa :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:29 i wciąż z tym brakiem higieny to bedzie broń biologiczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:31 o moja higiene nie musicie sie martwic Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: te zółte plamy 14.03.06, 20:09 a to juz Cie nie powinno interesowac Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood brązowe plamy 14.03.06, 20:11 czyli brak higieny psychicznej i fizycznej to czesto idzie w parze zarazisz chłopaka jakimś szitem ale ma pecha, że trafił na taką syfiarę Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:18 Ale czego tu zazdrościc. Chcesz zrobic licytacje, która ma lepsze warunki do zdrady? Chore Odpowiedz Link Zgłoś
desperate.housewife Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:25 człowiek chce w spokoju zjeść kolację, poczytać sobie a tu żółte plamy, brązowe plamy eghhhh...w gardle człowiekowi staje. POcieszam się tylko ,że jeszcze nie ma internetu z przekazem zapachu, bo sami rozumiecie ,że teraz na rybkę to już nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:27 Nie wiem, jakie były reakcje Niemców po pierwszym seansie w tego typu kinie. Z tego co czytałam, miało byc pozytywnie, lecz to niestety tylko kolejny chwyt reklamowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:31 OK, ale nie mozna pod właściwym postem? Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass ... 14.03.06, 20:37 zdradziłam meza raz i jestem puszczalska ... to jak nazwiecie te kobiety , które robia to ciagle ? Odpowiedz Link Zgłoś
desperate.housewife Re: ... 14.03.06, 20:41 to chyba to samo określenie.Z tego co widzę, nie jesteś "atakowana" za samą zdradę ( bo tu motywy mogą być różne i nie ma co generalizować) ale o sposób jaki o tym opowiadasz , tzn tak jakbyś się tym chwaliła. A jakiekolwiek wydarzenia by CIe do tego czynu nie popchnęły to jednak nie ma się z czym za bardzo afiszować Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: ... 14.03.06, 20:42 To po co o tym piszesz? Zachowac dla siebie, zapomniec, nie wiem co. Zawsze znajda sie tacy, którzy nazwa cie ku.., tacy którzy pochwalą, tacy którzy oleją. I co wnioski zamierzasz wyciagnac na podstawie statystyk? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:45 wychodzi jednak że ci zazdroszą, najbardziej khaki ale ona nie wie co to seks. Ogólnie mam to w d.. czy ty zdradzasz męża czy nie, ale fajnie patrzyć jak baby biją się w błocie. NIe popuszczą, jak faceci za kierownicą na ulicy)) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:47 no jasne zazdroszcze jej tego, ze sie puszcza:) a ja glupia z jednym facetem :) widoczku jesli sadzisz, ze porzadna dziewczyna zazdrosci puszczalskiej, ktora jeszcze sie chwali i pyszni swoja glupota to ja nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz. i wole nie wiedziec.... Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:49 khaki kiedy ostatnio miałas orgazm ? moze przez jego brak masz tyle jadu w sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:51 wybacz ale nie jestem ekschibicjonistka, zeby opowiadac o moim zyciu seksualnym. jad mylisz, ze zdrowym rozsadkiem:) ja sie nie puszczam, nie szczycilabym sie tym. Nie ma czym:) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:47 To facetow sie podpuszcza siedzac za kółkiem, poprawiajac makijaż na czerwonym świetle:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:48 Niee! To jeszcze nic :) najfajniej jest jak sie umyslnie zgasi silnik :) Wtedy sie doslownie gotuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:50 Nigdy czegos takiego nie robie. Wiem jak wqrwia jak zgasnie samochód nieudacznemu kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:53 a ja robie :) uwielbiam wrzucac na jedyneczke,puszczac sprzegielko, zero gazu, gasnie autko, facet z tylu juz dostaje bialej goraczki:) najlepiej bawie sie jak tak robie dla takich typu macho-men :D:D:D ehhhh uwielbiam podpuszczacludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:55 Za bardzo szanuje samochody, zeby robic takie głupoty, czasem zgasnie w nieodpowiednim momencie, a niewinny z tyłu nie zdazy zahamowac. bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:58 ja tam wole sie pousmiechac do facetów na swiatłach Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:58 po tobie bym sie spodziewala machanie golymi (*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:59 khaki3 napisała: > po tobie bym sie spodziewala machanie golymi (*)(*) wystawienia doopy przez okno na zielonym swietle zeby wstrzymac ruch:) to bardziej prawdopodobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 21:02 Prosze o piłkarzyki. O bana na 5 godzin niekoniecznie, bo nie bedzie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
desperate.housewife Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 21:01 khaki3 napisała: > po tobie bym sie spodziewala machanie golymi (*)(*) uważałabym z tymi sugestiami, bo jeszcze jakąś cenna wskazówkę dasz przypadkiem i jak w jakimś województwie nagle wzrośnie srednia wypadków to będziesz wiedziała dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 21:03 faktycznie! Dobrze, ze mi powiedzialas! Nastepnym razem bede uwazniejsza z radami:) Odpowiedz Link Zgłoś
desperate.housewife Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 20:55 ale po co ludzi denerwowac?:) stąd się bierze to szowinistyczne "aaa, no tak , baba za kierownicą" Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 21:10 ojejku , nie martwcie sie (*)(*) nie bede machała Odpowiedz Link Zgłoś
nnatashaa Re: Zazdrościcie .... 14.03.06, 21:13 Ogłoś akcje pomocy pawianom na forum Odpowiedz Link Zgłoś