Dodaj do ulubionych

Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko

31.03.06, 19:12
Witam wszystkich. Mam problem i prosiłbym wszystkich życzliwych ludzi o radę.
Mój problem polega na tym, że moja dziewczyna wrobiła mnie w dziecko i teraz
nie wiem co robić. Jeśli ja oleję to będe musiał płacic wysokie alimenty co
zrujnuje mój budżet domowy. Z kolei jeśli sie z nia ożenię to juz będe miał
całkiem przerąbane. Nie wyobrażam sobie zycia z taką burą suką pod jednym
dachem i do tego jeszcze z bachorem. Jest jeszcze trzecia opcja wyjazd do
Anglii. Mam w związku z tym pytanie czy sądy moga ściągnąć alimenty z Anglii.
Czy Polska ma z wielka Brytanią jakąś umowę na ten temat. Bo jesli tak to
opcja z wyjazdem nie ma sensu. Naprawde nie wiem co robić i tak źle i tak
niedobrze. Poradźcie coś.
Obserwuj wątek
    • gweeny Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:18
      wrobiła cię? to co nie wiesz skąd się dzieci biorą?

a co do alimentów to sąd przyznaje je biorąc pod uwagę możliwości finansowe
      osoby która ma je płacić a żenić się tylko dla dziecka nie ma zupłnie sensu...

swoją drogą chcesz uciec przed tym dzieckiem, chcesz ucieć od alimentów, od
      odpowiedzialności, ale to przecież też TWOJE dziecko, chcesz się go wyprzeć? za
      kilka-kilkanaście lat możesz tego żałować, zatęsknisz za byciem ojcem, a wtedy
      ono może nie chcieć cię znać
      • m_231 po kryjomu ukradła Ci plemniki ?? 01.04.06, 20:01
    • kaktusik0 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:18
      no cóż - każdy musi płacić za swoje błędy. Twoja dziewczyna będzie miała
      dziecko, a Ty powinieneś płacić alimenty. Trzeba było z nią nie iść do łóżka to
      nie byłoby problemu. A może Cię nie wrobiła, tylko był to "wypadek przy pracy"?
      • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:24
        kaktusik0 napisała:

> no cóż - każdy musi płacić za swoje błędy. Twoja dziewczyna będzie miała
        > dziecko, a Ty powinieneś płacić alimenty. Trzeba było z nią nie iść do łóżka
        to
        > nie byłoby problemu. A może Cię nie wrobiła, tylko był to "wypadek przy
        pracy"?
        Wrobiła mnie wrobiła jestem tego pewien. Zawsze brała pigułki i pewnie jeden
        raz specjalnie nie wzięła i teraz udaje zdziwienie. Zrobiła to po to, żebym sie
        z nią ożenił. Wiem co sobie myślicie kolejny facet wykorzystał biedna
        dziewczyne ale to nie tak. Ona dobrze wiedziała że nie chcę mieć dziecka i że
        chodzi o sex ale stwierdziła że jak zajdzie w ciążę to postawi mnie pod ścianą.
        Nic z tego! Nie wyobrażam sobie małżeństwa z nią ale alimenty też mnie dobiją.
        Jak to jest z tą umową między Polska a Anglią. Jest czy jej nie ma?
        • nikosik Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:26
          umowa juz jest z Holandia:)

dziecko kochaj, ale nie dawaj sie rzadzic takiej divie, jej slowa, majaczenia,
          manipulacje, gierki.

tabletkami mozna manipulowac.
          • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:28
            nikosik napisał:

> umowa juz jest z Holandia:)
            >
            > dziecko kochaj, ale nie dawaj sie rzadzic takiej divie, jej slowa,
            majaczenia,
            > manipulacje, gierki.
            >
            > tabletkami mozna manipulowac.
            Ja właśnie podejrzewam, że ona tej pigułki musiała kiedyś nie wziąć. Zawsze
            przywiązywałem dużą uwagę żeby się odpowiednio zabezpieczała ale co z tego i
            tak mnie oszukała.
            • iberia30 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 22:36
              melon_uk napisał:

>> Ja właśnie podejrzewam, że ona tej pigułki musiała kiedyś nie wziąć. Zawsze
              > przywiązywałem dużą uwagę żeby się odpowiednio zabezpieczała ale co z tego i
              > tak mnie oszukała.

hola hola, od kiedy to obowiazkiem TYLKO kobiety jest zabezpiezpieczanie sie?
              ciebie to nie dotyczy panie wygodnicki?

Jesli to twoje dziecko to twoim zakichanym obowiazkiem jest placenie na nie,
              wysokosc alimemntow z reguly jest ustalana na podstawie zarobkow.
              Dziecko nie jest rownoznaczne z braniem slubu.
              • miss.marca Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 22:57
                iberia30 napisała:

> melon_uk napisał:
                >
                > >> Ja właśnie podejrzewam, że ona tej pigułki musiała kiedyś nie wziąć.
                > Zawsze
                > > przywiązywałem dużą uwagę żeby się odpowiednio zabezpieczała ale co z teg
                > o i
                > > tak mnie oszukała.
                >
                > hola hola, od kiedy to obowiazkiem TYLKO kobiety jest zabezpiezpieczanie sie?
                > ciebie to nie dotyczy panie wygodnicki?
                >
                > Jesli to twoje dziecko to twoim zakichanym obowiazkiem jest placenie na nie,
                > wysokosc alimemntow z reguly jest ustalana na podstawie zarobkow.
                > Dziecko nie jest rownoznaczne z braniem slubu.

A co ty pustalo lalu wiesz o zabezpieczaniu sie?
                Uprawialas kiedys w ogole sex?
                Nie mam na mysli seksu oralnego na pierwszej randce, ale prawdziwy sex.
                • iberia30 trollica miss.marca 01.04.06, 10:51
                  miss.marca napisał:

> A co ty pustalo lalu wiesz o zabezpieczaniu sie?
                  > Uprawialas kiedys w ogole sex?
                  > Nie mam na mysli seksu oralnego na pierwszej randce, ale prawdziwy sex.

licz sie ze slowami trollu, nie znasz mnie i nie ja jestem tematem watku wiec
                  daruj sobie takie teksty pod moim adresem.
                  • miss.marca [...] 01.04.06, 11:21
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • iberia30 no comments, n/t 01.04.06, 15:24
                      • miss.marca [...] 01.04.06, 15:46
                        • iberia30 Re: no comments, n/t 01.04.06, 16:19
                          albo mnie z kims pomylials, albo masz bujna wyobraznie, poza tym piszesz nie na
                          temat, skoro w rzeczonej dyskusji dot.melona_uk brak ci argumentow to badz
                          laskawa nie wymyslac swoich chorych historyjek.Zegnam.
                          • miss.marca Re: no comments, n/t 01.04.06, 16:24
                            iberia30 napisała:

> albo mnie z kims pomylials, albo masz bujna wyobraznie, poza tym piszesz nie na
                            >
                            > temat, skoro w rzeczonej dyskusji dot.melona_uk brak ci argumentow to badz
                            > laskawa nie wymyslac swoich chorych historyjek.Zegnam.

Przeciez sama sie chwalilas na forum jak to bylo.
                            I jak? Wyslal ci tego smsa? Zazdzwonil? Byla powtorka?
                            • miss.marca A jak bylo nad morzem? 01.04.06, 16:27
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=26118581&a=26118581
                              • iberia30 dawno juz nie bylam nad polskim morzem 01.04.06, 16:31
                                i na razie sie nie wybieram, a morze Czerwone owszem cieple bylo.
                                ANALFABETKO, skoro nie rozrozniasz podszywacza od oryginalu.
                                • miss.marca Re: dawno juz nie bylam nad polskim morzem 01.04.06, 16:53
                                  iberia30 napisała:

> i na razie sie nie wybieram, a morze Czerwone owszem cieple bylo.
                                  > ANALFABETKO, skoro nie rozrozniasz podszywacza od oryginalu.

Chcesz powiedzieć, że miałaś okres w wannie?
                                  Oryginał z ciebie to fakt. Smiać mi się chce.
                                  • toja02 Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 17:03
                                    Już nie chce mi się tego czytać więc na koniec cytat dla ciebie podły melonie
                                    " nie powiem nawet pies cie j...ł bo to mezalian byłby dla psa " ps. nie mam
                                    jajników żebyś przepadł
            • sagis Nawet sterylizacja nie daje 100%pewności. 01.04.06, 10:31
              melon_uk napisał:

> Ja właśnie podejrzewam, że ona tej pigułki musiała kiedyś nie wziąć. Zawsze
              > przywiązywałem dużą uwagę żeby się odpowiednio zabezpieczała ale co z tego i
              > tak mnie oszukała.
              ----------
              Jesteś teraz w szoku, a odpowiedzialność mężczyzny najlepiej widać właśnie w
              takim momencie.
              Chyba ona nie jest taka głupia, aby z takim dzieciakiem mieć dziecko?
              • caprissa Re: Nawet sterylizacja nie daje 100%pewności. 01.04.06, 15:52
                oj ona jest bardzo wyrachowana, juz lata nie te, pracy nie ma labo byle jaka, a
                on jak najabradziej na szczycie:) cwane babsko!!! a to ze nazywa go
                tak;dzieciak to z zemsty, ze i tak z nia nie jets pomimo jej gier!
                a jak nazwac kobiete, co najpierw biadoli ze ojciec nie odwiedza dziecko, a
                potem jak on mowi, ze ma kogos, to mu zabrania wizyt ? jak ktos manipuluje
                dzieckiem, wizytami, to kolejny znak, ze i tabletkami. kazde nasze dzialanie i
                slowa mowia kim jestesmy. ona juz powteirdzila jets wyrachowana do spziku
                kosci, zla az sie postarzala na twarzy z tej nienawisci. i bardzo dziecinna, i
                wredna!!
                • magdalena2lbn Re: Nawet sterylizacja nie daje 100%pewności. 01.04.06, 16:19
                  Tak moze pisac tylko dziewczyna,ktorej ktos w ten sposób podwedzil
                  chlopaka,meża,narzeczonego
                  Albo facet ma taki nick.

Tak naprawde to ja nie bronie tej dziewczyny,tylko oburza mnie reakcja dupka i
                  jego slownictwo okreslajace dziewczyne,ktora sam wybral do tego aktu.
                  W koncu nasze wybory tez swiadcza o nas samych.

Prawde powiedziawszy nie wierze w prawdziwosc tej sytuacji,ale mam nadzieje ,ze
                  przeczyta to kilku innych samcow,ktorym sie to moze zdarzyc naprawde.
                  • isabelle7 Re: Nawet sterylizacja nie daje 100%pewności. 01.04.06, 17:05
                    magdalena2lbn napisała:

> Tak moze pisac tylko dziewczyna,ktorej ktos w ten sposób podwedzil
                    > chlopaka,meża,narzeczonego
                    > Albo facet ma taki nick.
                    >

NIE KOBIETA I JA TO CO PISZE POWTEIRDZAM:))))

> Tak naprawde to ja nie bronie tej dziewczyny,tylko oburza mnie reakcja dupka
                    i
                    > jego slownictwo okreslajace dziewczyne,ktora sam wybral do tego aktu.
                    A ja uwazam, ze wybral do aktu kobiete, ale po fakcie kacie ukazala sie
                    totalna swinia, ma prawo ja tak nazwyac. Okazywac szacunek osobie, ktora na to
                    nie zasluguje? po co takie pozory!? a pona ma prawo nazywac go niedojrzlaym? z
                    jakiej paki, jak sama jeszcze z pieluch nie wyrosla, stroi fochy? jest dziwka,
                    niedojrzal kobieta i tyle! jej kolejne czyny to poswiadczaja, wiec niehc sie
                    opamieta! On ma okazywac szacunek osobnie, ktora nie zasluguje na to? on niehc
                    okazuje to dziecku i np znajomej co jets tego warta, a nie zwyklej wyrachowanje
                    divce!
          • natiania Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:51
            w Angli też cię znajdą, nie martw się.
        • toja02 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 13:17
          gamoniu trzeba mySleC głową nie kutasem
          • caprissa Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:53
            > gamoniu trzeba mySleC głową nie kutasem

to raczje ona powinna myslec glowa, nie macica!
            jak facet nie kocha to i ciaza nie pomoze! glupie babsko!!
      • nikosik Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:24
        > no cóż - każdy musi płacić za swoje błędy. Twoja dziewczyna będzie miała
        > dziecko, a Ty powinieneś płacić alimenty.
        oboje beda mieli dziecko, ona tez powinna placic. gdyby ja zgwalcil i bylo
        dziecko to ok niech palci bo WINNY CZYNU ! ale ona poszla dobrowolnie, a nawet
        nie wiemy czy nie specjalnie.

>Trzeba było z nią nie iść do łóżka
        odpowiedz wyzej, poza tym trzeba bylo jej nie ufac i anty wziac w soje rece,
        ale ktoz wie co siedzi w glowie kobiety? tym bardziej wyrachoanej?

A może Cię nie wrobiła, tylko był to "wypadek przy pracy"?
        a to doskonale mozna stwierdzic wystarczy sytuacja, co ona mowila, co nadal
        robi i mowi, jakie byly okolicznosci tej ciazy, czy byla zadurzona, czy
        kontaktowala sie z ex, czy za duzo czasem nie wiedziala, czy miala prace itd

• nikosik Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:19
      plc alimenty z nia na pol.
      jak koszt dziecka na miesiac wynosi 600, to ona daje 300 i ty 300.
      mysle ze to juz nie te czasy i nalezy z tym skonczyc ze panie za pomoca ciazy,
      na sile wiaza sie z facetem, na ktorym im zalezy.. no wlasnie zalezy, nawet nie
      kochaja. egoim,kasa i konto itp.

te 300 spokojnie zarobisz, zaplacisz itd.

bez milosci slub nie ma sesnu!
      • golaaa1 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:43
        Faktycznia dziewczyna nie postąpiła mądrze, wybrała największego debila na ojca dziecka - to już jest dla niej największa kara.
        Jesteś głąbem jakich mało na tym świecie. A co do Anglii to plan raczej lipny, bo niestety Wlk.Brytania ma podpisaną Konwencję Nowojorską dotyczącą egzekucji alimentów od dłużników przebywających na terytorium danego kraju.Z resztą prawie wszystkie unijne kraje podpisały tą Konwencję więc na szczęście takie cwaniactwo jak twoje jest na krótką metę...
        • stachu.siedem.cali Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:49
          Cs ci powiem. Jak spieprzysz i nie powiesz gdzie jestes to jestes kryty. Kto
          Cie bedzie szukal po calej Europie.
          Interpol szuka "uwedzonych Arabow" a nie goscia za alimenty.
          W moim hostelu mieszka Hiszpan ktory mial juz 3 albo 4 zony i ma juz 5 synow i
          ma to gdzies. Nie pochwalam tego, ale skoro mowiles jej przed numerem ze nie
          chcesz miec dzieci, to co sobie ona mysli.....
          • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:03
            stachu.siedem.cali napisał:

> Cs ci powiem. Jak spieprzysz i nie powiesz gdzie jestes to jestes kryty. Kto
            > Cie bedzie szukal po calej Europie.
            > Interpol szuka "uwedzonych Arabow" a nie goscia za alimenty.
            > W moim hostelu mieszka Hiszpan ktory mial juz 3 albo 4 zony i ma juz 5 synow
            i
            >
            > ma to gdzies. Nie pochwalam tego, ale skoro mowiles jej przed numerem ze nie
            > chcesz miec dzieci, to co sobie ona mysli.....
            Własnie tak było Stachu ale kobitki zawsze będa jej bronić. Sam wiesz taki
            sojusz jajników he he he. W sumie mam już nagraną robote i to legalną. Myślisz,
            że w takim wypadku moga mnie dorwać.
            • iberia30 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 22:38
              melon_uk napisał:

>W sumie mam już nagraną robote i to legalną. Myślisz,
              > że w takim wypadku moga mnie dorwać.

co sie odwlecze to nie uciecze....
        • ania.priv Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 20:40
          golaaa1 ma rację! jesteś nienormalny!!!
        • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:04
          golaaa1 napisała:

> Faktycznia dziewczyna nie postąpiła mądrze, wybrała największego debila na
          ojca
          > dziecka - to już jest dla niej największa kara.
          > Jesteś głąbem jakich mało na tym świecie. A co do Anglii to plan raczej
          lipny,
          > bo niestety Wlk.Brytania ma podpisaną Konwencję Nowojorską dotyczącą
          egzekucji
          > alimentów od dłużników przebywających na terytorium danego kraju.Z resztą
          prawi
          > e wszystkie unijne kraje podpisały tą Konwencję więc na szczęście takie
          cwaniac
          > two jak twoje jest na krótką metę...
          Co to jest ta Konwencja Nowojorska
      • magdalena2lbn Juz są 3 smierdzace skunksy 31.03.06, 20:52

• melon_uk Re: Juz są 3 smierdzace skunksy 31.03.06, 21:06
          Niedoczekanie twoje madziu nic nie będe bulił ha ha ha.
    • maxima10 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:55
      O zesz ty sukin synu! to co ty nie brales udzialu w robieniu tego dziecka?
      Teraz swoja dziewczyna nazywasz bura suka a swoje dziecko bachorem a kim ty
      jestes palancie, smierdzacy tchorzu/ Dziewczynie chwala za to, ze nie usunela
      dziecka, tylko odwaznie postanowila stawic czola zadaniu ktore na nia czeka. Na
      jej miejscu nie chcialabym nawet spojrzec w strone takiego szczura jak ty.
      Alimenty bedziesz bulil. Anglia ma uklad z Polsk tak jak wiekszosc Krajow.
      • stachu.siedem.cali Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 19:58
        Ale jak wyjedzie i nikt sie nie dowie gdzie jest (praca na czarno) to mu moga
        naskoczyc
      • maxima10 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 20:03
        Nawet jesli na chwile bedziesz sie ukrywal to i tak twoj dlug wobec dziecka
        rosnie i jak cie zlapia bedziesz placil wszystkie zaleglosci. Jak ci sie nie
        bedzie podobalo to pojdziesz do pierdla za alimenty tak jak juz nie jeden.
    • pantarejka Biedna dziewczyna! n/t 31.03.06, 19:58
      • stachu.siedem.cali Re: Biedna dziewczyna! n/t 31.03.06, 19:59
        co cierpisz na przedwczesny........za szybko przycisnelas.
        Bidulka
      • melon_uk Re: Biedna dziewczyna! n/t 31.03.06, 21:00
        Wcale ona nie jest taka biedna i taka skrzywdzona. To ja jestem ofiara całej
        tej sprawy a ona po prostu sie przeliczyła.
        • magdalena2lbn Re: Biedna dziewczyna! n/t 31.03.06, 21:04
          "Wcale ona nie jest taka biedna i taka skrzywdzona. To ja jestem ofiara całej
          tej sprawy a ona po prostu sie przeliczyła."

To na co czekasz? Podaj ja do sadu niech ci płaci za szkody moralne.
    • misscraft Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 20:12
      co znaczy wrobiła Cię w dziecko? tzn- poprostu wpadliście, czy myslisz, że ona
      specjalnie zaszła w ciążę, bo chciała Cię zatrzymać?
      Nie możesz się uchylać od odpowiedzialności obojetne czy tego chciałeś czy nie,
      chciałeś pobzykać nie kochasz dziewczyny to teraz za to płać. Bo w przyszłości
      twoje własne dziecko będzie Cię nienawidzieć, teraz Ci to zwisa, ale jak dłużej
      pożyjesz i może nie będziesz miał dzieci to będziesz chciał odnowić kontakt, ale
      wtedy może dziecko już nie chcieć.
    • pantarejka Nie rozumiem? n/t 31.03.06, 20:23
    • sabriel Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 20:51
      Nie wiem czy wiesz, że -można brać pigułki i też zajść w ciąże.Bo tak naprawdę
      najpewniejszą metodą antykoncepcyjną jest tylko celibat :)))
      Ja jestem skłonna uwierzyć w coś takiego jak "wrobiła mnie w dziecko",ale
      tylko i wyłącznie w jednym przypadku i ciebie to raczej nie dotyczy.
      A tak na marginesie to nieładnie sie wyrażasz o swojej dziewczynie.Przykro sie
      to czyta.
      • heart_of_ice Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:05
        wszyscy sie faceta czepiacie... za uprzejmie to on moze sie i nie wypowiada o
        swojej dziewczynie, ale nie wiem, czy to dobry powod, zeby to JEJ wspolczuc;
        kobiety miewaja takie pomysly i uwazam, ze to calkiem mozliwe, ze specjalnie
        zaciazyla...

Pauli
        --
        mmm... mam na ciebie ochotę....
        • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:08
          heart_of_ice napisała:

> wszyscy sie faceta czepiacie... za uprzejmie to on moze sie i nie wypowiada o
          > swojej dziewczynie, ale nie wiem, czy to dobry powod, zeby to JEJ wspolczuc;
          > kobiety miewaja takie pomysly i uwazam, ze to calkiem mozliwe, ze specjalnie
          > zaciazyla...
          > Racja trochę mnie poniosła ale nie spodziewałem się takiego świństwa z jej
          strony. Specjalnie mnie wrobiła żebym sie z nią ożenił. Wiem o tym na pewno.
          > Pauli
          > --
          > mmm... mam na ciebie ochotę....
    • nombrilek Sex z BURĄ SUKĄ !!! 31.03.06, 21:28
      Skoro mogłeś robic takie rzeczy z jakąs tam, a teraz jeszcze na głowie bedziesz
      miał własnego potomka bachora. Faktycznie przerąbane
      • maretina [...] 31.03.06, 21:34
        • iberia30 Re: bury psie 31.03.06, 22:41
          maretina napisała:

> przyjmij do wiadomosci, ze to bedzie dziecko a nie bahor. jak mozesz tak
          > nazywac niewinna istote? pieprzyles laske, to teraz przyjmij owoc swojej
          > glupoty z honorem. JESTES OJCEM.

melon_uk nie zasluguje na miano OJCA.
    • fleurette Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:41
      to się zdaje się nazywa pułapka biologiczna;)
      • maretina Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:46
        fleurette napisała:

> to się zdaje się nazywa pułapka biologiczna;)
        :)
        ale tylko debile daja sie w nia zlapac. do sexu potrzebne jest zaufanie.....
        jesli go nie ma to nie powinno byc sexu. ma chlop to co sam wypracowal. i
        dobrze.
        • natiania Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:50
          he he wrobiła? Debilu to ty jej zrobiłeś dziecko!!!!!!!!!!
        • heart_of_ice Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:54
          > ale tylko debile daja sie w nia zlapac. do sexu potrzebne jest zaufanie.....

to prawda... on do niej mial zaufanie, tylko najwyrazniej bezpodstawnie...
          i jak tu nas, kobiety, upilnowac? pewnie wpychajac pigulke do gardla;)))

Pauli
          --
          mmm... mam na ciebie ochotę....
          • fleurette Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 21:59
            plasterki pupować i naklejać, ewentualnie używac gumek (nie dawac wcześniej
            przekłuc). a i tak można zajść, jak tylko kobiecy organizm zechce...
            • p.s.j Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 08:28
              Kobiecy organizm przezwycięża prezerwatywy? To będzie coś o zębatych waginach,
              prawda? Chyba nie chcę słuchać dalej...
              • fleurette Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 23:26
                nie, prezerwatyw nie. ale one pęknąć mogą itp.
    • maialina1 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 22:01
      Nie ma żadnych "umów".
      Jest PRAWO. Przed prawem nie uciekniesz. Nawet do Kambodży.
      • wise_girl Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 22:44
        Czytam i oczom nie wierzę.Nie wiem,jak to było z dziewczyną,czy chciała wpaść(w
        co przyznam się,nie chce mi się wierzyć,bo to jednak zbyt duże ryzyko urodzić
        dziecko,nie będąc w stałym związku czy będąc w związku tylko dla seksu-jak to
        napisałeś i nie mieć pewności,czy przyszły tatuś je uzna),czy to był przypadek-
        np.zapomniała tabletki albo nie "wchłonęła" ona jej się dobrze do organizmu i
        zaszła.Jeśli nawet Cię wrobiła,a piszę to nie dlatego,żebym Ci nie
        wierzyła,tylko że ciężko jest mi sobie wyobrazić taką sytuację,to dziecko jest
        już w drodze,że tak powiem i nad tym powinieneś myśleć,a nie o ucieczce,co jest
        tchórzostwem z Twojej strony.Chciałeś czy nie tego dziecka,ono już jest i
        powinieneś poczuwać się do odpowiedzialności,a nie na forum "Kobieta" pytać
        się,czy Cię wyrzucą z Wlk Brytanii za alimenty czy nie.Odnoszę wrażenie,że masz
        kasę,tylko szkoda jest Ci jej wydać na Twoje dziecko.Żenić się nie musisz,mamy
        XXI wiek i lepiej wychowywać dziecko oddzielnie niż w domu pełnym awantur.Jeśli
        to nie prowokacja,a babka chce Cię złapać na dziecko-bo:jesteś bogaty i chce
        dorwać się do Twojej kasy albo zakochała się i w ten sposób chce Cię zatrzymać
        przy sobie to wytłumacz jej,co i jak,ale płać chociaż na dziecko i nawet jeśli
        go nie chciałeś,to może jak je zobaczysz,to je pokochasz.A jak nie,to nie ono
        pierwsze i nie ostatnie będzie wychowywać się bez ojca.Ale żeby od razu
        wyjeżdżać i uciekać przed nim-nie wiem,czy gdybym była twoim
        dzieckiem,kiedykolwiek bym Ci to wybaczyła....
        • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 12:52
          wise_girl napisała:

> Czytam i oczom nie wierzę.Nie wiem,jak to było z dziewczyną,czy chciała wpaść
          (w
          >
          > co przyznam się,nie chce mi się wierzyć,bo to jednak zbyt duże ryzyko urodzić
          > dziecko,nie będąc w stałym związku czy będąc w związku tylko dla seksu-jak to
          > napisałeś i nie mieć pewności,czy przyszły tatuś je uzna),czy to był
          przypadek-
          > np.zapomniała tabletki albo nie "wchłonęła" ona jej się dobrze do organizmu i
          > zaszła.Jeśli nawet Cię wrobiła,a piszę to nie dlatego,żebym Ci nie
          > wierzyła,tylko że ciężko jest mi sobie wyobrazić taką sytuację,to dziecko
          jest
          > już w drodze,że tak powiem i nad tym powinieneś myśleć,a nie o ucieczce,co
          jest
          >
          > tchórzostwem z Twojej strony.Chciałeś czy nie tego dziecka,ono już jest i
          > powinieneś poczuwać się do odpowiedzialności,a nie na forum "Kobieta" pytać
          > się,czy Cię wyrzucą z Wlk Brytanii za alimenty czy nie.Odnoszę wrażenie,że
          masz
          >
          > kasę,tylko szkoda jest Ci jej wydać na Twoje dziecko.Żenić się nie
          musisz,mamy
          > XXI wiek i lepiej wychowywać dziecko oddzielnie niż w domu pełnym
          awantur.Jeśli
          >
          > to nie prowokacja,a babka chce Cię złapać na dziecko-bo:jesteś bogaty i chce
          > dorwać się do Twojej kasy albo zakochała się i w ten sposób chce Cię
          zatrzymać
          > przy sobie to wytłumacz jej,co i jak,ale płać chociaż na dziecko i nawet
          jeśli
          > go nie chciałeś,to może jak je zobaczysz,to je pokochasz.A jak nie,to nie ono
          > pierwsze i nie ostatnie będzie wychowywać się bez ojca.Ale żeby od razu
          > wyjeżdżać i uciekać przed nim-nie wiem,czy gdybym była twoim
          > dzieckiem,kiedykolwiek bym Ci to wybaczyła....
          Nie jestem bogaty i na kasę raczej nie leciała tylko na mnie. To chyba jakaś
          chora miłość. Ubzdurała sobie że niby jestem mężczyzną jej życia. Niech sobie
          znajdzie innego są w końcu setki lepszych jak ja. Na dziecko płacić nie będę i
          w ogóle nie chcę go znać. Ja tego dziecka nie chciałem! Rozumiesz!
          • no1teresa Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 14:51
            no i co z tego, ze nie chciales???
            zrozum wreszcie, ze chciales, nie chciales, nie ma znaczenia, wazne, ze
            powolales do zycia nowa istote i MUSISZ ponosic konsekwencje
            kazdy, kto podejmuje wspolzycie cielesne, musi sie liczyc z ciaza i wszelkimi
            innymi nastepstwami
    • verso79 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 22:53
      takich jak ty to sie powinno kastrowac na dzien dobry i tyle mam ci do
      powiedzenia bo jakiekolwiek epitety pod twoim adresem to obraza dla epitetow
    • starcom1 [...] 31.03.06, 23:12
    • santanka Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 31.03.06, 23:13
      Biedna dziewczyna teraz bedzie musiala sie meczyc z takim burym psem.
    • missann Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 04:53
      Witam. Jestem kobietą i w 100% wierzę, współczuję i popieram melona_uk. Dziwię
      się, że tyle z was drogie panie potępia go, bo przecież jak się zastanowicie i
      rozejrzycie wokół to ile znajdzie się takich dziewczyn (waszych koleżanek) jak
      ta, której tak zażarcie bronicie, a przecież wielce prawdopodobne jest, że to
      zimna, wyrachowana, dążąca do celu bez względu na wszystko kobieta. Która z nas
      uczyniłaby kartą przetargową swoje dziecko? W tym wypadku trzeba współczuć
      dziecku a nie matce. A co do ojca, no cóż. Nieładnie tak zostawiać
      nierozwiązane sprawy nawet jeśli się zostało "wrobionym". Później, kiedy gniew
      osłabnie możesz tego żałować. Wyjazd za granicę to w takiej sytuacji (moim
      zdaniem) zdecydowanie kiepski pomysł. Nie możesz całe życie uciekać, a przecież
      kiedyś do kraju na stare śmiecie pewnie będziesz chciał wrócić. Bądź meżczyzną
      i staw czoło temu to Ci życie zgotowało, przecież jeszcze całe przed Tobą i nie
      warto zostawiać nierozwiązanych spraw. Może jest sposób, żeby jakoś się dogadać
      wspólnie w tej sprawie? Cokolwiek będzie dalej, życzę powodzenia.
      • verso79 100% kobieto 01.04.06, 08:41
        mylisz sie. Z jego slow wynika ze to typowy prostak(zastanawia mnie tylko czy
        sie tak dlugo ukrywal czy ta dziewczyna az tak zakochana).Jezeli nie chcial
        miec dziecka to on tez powinien o to zadbac a nie myslec tylko o tym zeby bylo
        mu przyjemnie.Seks to tez odpowiedzialnosc , choc niektorzy o tym zapominaja.
        jesli zrobil by to z nia raz to zrozumialabym jego oburzenie ale z tego co
        pisze wynika , ze to nie byl tylko raz wiec o co chodzi. Niech poczyta ksiazke
        do biologi(4 klas podstawowki). jego nick to melon mnie sie wydaje,ze melona to
        on ma w glowie.
        • caprissa Re: 100% kobieto 01.04.06, 16:03
          sex to uczciwosc! jesli ona bierze anty tabaletki to niech bierze, a nie
          osuzkuje!zaufal jej, wykorzystala to! to znak ze nie nalezy powierzac tego
          kobietom zwlaszcza takim co sa wyrachowane i tylko na sex.

nie martw sie, nareszcie poszla do pracy, nie wiem moze znowu dziekowala sexem
          za prace:) to jej zwyczaj, ale ma ja!
          niech placi na pol alimenty! w koncu tez sobie uzywala, poza tym za straty
          moralne jakich tobie zrobila musi tez poniesc kare! oczernila cie publicznie,
          moze i nawet zniewazyla, sama jets niedorosla i potwierdza to swoim
          zachowaniem!
          jak pracuje to i tak sie dzieckiem nie zajmuje, niech nie robi z siebie
          cierpietnicy! niech placi! byla cwana to niech ma!

najlepiej wez dziecie od niej:) ale znam ja na tyle, ze wiem co powie: nie nie,
          to w odwecie. aby zrobic nie tyle tobie na zlosc, co nowej kobiecie. jets
          zazdrosna i msciwa. moze to okrutne co powiem ale ona nie umie kochac, dzieci
          tym bardziej...
    • andrea71 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 06:22
      Jesli nie chcesz w przyszlosci byc w podobnej sytuacji, to porozmawiaj z
      lekarzem o zabiegu vasectomy (jest odwracalna). Uzywaj prezerwatyw.
      Jesli uklad byl tylko dla seksu, to dziewczyna jest niedojrzala. Rozmawialiscie
      o usunieciu ciazy? To powinno jej uswiadomic, ze nie przywioze Cie do siebie
      dzieckiem. Moze to dziecko nie powinno sie urodzic.
      Jesli dziecko sie urodzi, to nic nie plac zanim badania genetyczne nie
      potwierdza, ze to naprawde Twoje dziecko. Takie badania mozna zrobic w czasie
      ciazy.
      • horpyna4 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 10:12
        O co tyle hałasu? Chłoptaś traktował (i dalej traktuje) dziewczynę jak
        przedmiot, a jak się okazało, że ona nie jest rzeczą i jest zdolna do działania,
        to biedaczek użala się nad sobą. A trzeba było kupić sobie gumową lalę.
        • libra22 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 10:42
          Biedne dziecko, żal mi go bardzo.
    • thistle troll 01.04.06, 10:41
      weekend się zaczął, wypuścili dziecinę z przyklasztornego internatu i nadrabia
      zaległości udając, że prowokuje...
      byle do poniedziałku.....
      • golaaa1 Re: troll 01.04.06, 11:59
        Konwencja Nowojorska to traktat stanowiący o honorowaniu postanowień sądowych z innego państwa przez drugie państwo. Tzn. że jak dziewczyna zasądzi alimenty w Polsce,to wyrok który zapadł w Polsce będzie też ważny w Anglii i wszystkich krajach (a jest ich wiele:)które podpisały traktat Konwencji Nowojorskiej. Nasz Sąd Okręgowy wysyła do instytucji właściwej (w np. Anglii) do egzekwowania alimentów postanowienie o alimentach i ta instytycja prowadzi egzekucję wobec dłużnika przebywającego na terenie swojego państwa. Więc nie będzie to takie proste jak sobie obmyśliłeś :)
        • golaaa1 Re: troll 01.04.06, 12:05
          acha i jeszcze jest inne wyjście. W razie gdybyś uchylał się uporczywie od płacenia alimentów to matka dziecka ma prawo wystąpić o alimenty na rzecz dziecka od twoich rodziców (dziadków dziecka) i wtedy na nich spocznie obowiązek alimentacyjny.Jak sądzę całej rodzinki do Anglii nie wywieziesz, żeby pracowali na czarno:) Do alimentacji zobowiązane są wszystkie osoby w linii prostej - a dziadkowie takimi są. Więc jak kochasz mamusię i tatusia to nie radzę ich tak uszczęśliwiać na starość - żeby twoje długi z lat młodości spłacali do śmierci.
          • magdalena2lbn Brawoo golaaa1 01.04.06, 14:24
            Nareszcie ktos kompetentny cos napisał.
            teraz mi sie przypomniało,ze znam przypadek tatusia,który oglosił bankructwo
            aby uniknąc placenia i alimenty placi teraz jego mamusia.
            • melon_uk Re: Brawoo golaaa1 01.04.06, 14:33
              magdalena2lbn napisała:

> Nareszcie ktos kompetentny cos napisał.
              > teraz mi sie przypomniało,ze znam przypadek tatusia,który oglosił bankructwo
              > aby uniknąc placenia i alimenty placi teraz jego mamusia.
              Trudno w takim wypadku moja matka będzie musiała bulić ze swojej 800 zł
              emerytury choć trudno mi sobie to wyobrazić. Ojciec już dawno nie żyje więc od
              niego nic nie ściągną. Ja w maju wyjeżdżam do UK właśnie dzwonił kumpel, że ma
              dla mnie robotę.
              • caprissa Re: Brawoo golaaa1 01.04.06, 16:06
                mama ma placic?

dajcie spokoj!

on i ona, w koncu to ona byla z nim i on z nia! jak byla swinia i oszukala bo
                myslala ze z nia bedzie to sie sama ukarala. a dziecko wspolne i on powinien
                placic i matka dziecka!!! to tez jej dziecko!
                • magdalena2lbn Re: Brawoo golaaa1 01.04.06, 16:30
                  Tak,mama.
                  Po udowodnieniu ojcostwa oczywiscie,ale jesli dziewczyna raz go "wrobiła" to
                  nie osiadzie na laurach i dopnie celu.Resztą zajmie sie sąd.
                  I zadne granice go nie obronią.
                  Odnośnie mamy tego palanta....a kto ma placic na jego dziecko? jesli on się
                  uchyla?
                  Panstwo - czyli ja? A z jakiej paki wytlumacz mi ?
                  Ja do tego ręki nie przykladalam,nogi tez nie.Ani zadnej rzeczy,ktora moją jest.
                  • isabelle7 Re: Brawoo golaaa1 01.04.06, 17:01
                    a dlaczego panstwo? a dlaczego jego mama?

niehc ona placi, on tez. a co to ona jest? zgwa;lcil ja? nie, poszla i
                    wiedziala na co idzie i po co. no i oszukala. niech tez placi alimenty.
    • rudewredne Re: Nie uwazales jak robiles.... 01.04.06, 12:19
      to teraz rob jak uwazasz.
    • ficca4 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 12:20
      Ale współczuję... Decyzja o dziecku powinna być zawsze obopulna. Wrabianie w
      dziecko swojego partnera jest chwytem naprawdę gó..arskim i skrajnie
      niedojrzałym!!!
      • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 12:48
        ficca4 napisała:

> Ale współczuję... Decyzja o dziecku powinna być zawsze obopulna. Wrabianie w
        > dziecko swojego partnera jest chwytem naprawdę gó..arskim i skrajnie
        > niedojrzałym!!!
        Zgadzam sie z tobą. Zachowała się jak ostatnia szmata a ja mam teraz
        odpowiadać. Nic z tego.
        • magdalena2lbn Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 14:52
          Pewnie,masz racje,zwal obowiazki na mamusie.Mama bedzie płaciła alimenty a,ty
          mamie bedziesz pomagał bo z 800 zł trudno jej bedzie wyżyc.
          czyli posrednio ,ale skunksie i tak bedziesz płacił
          • melon_uk Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 14:55
            magdalena2lbn napisała:

> Pewnie,masz racje,zwal obowiazki na mamusie.Mama bedzie płaciła alimenty a,ty
            > mamie bedziesz pomagał bo z 800 zł trudno jej bedzie wyżyc.
            > czyli posrednio ,ale skunksie i tak bedziesz płacił
            Mama nie będzie płacić bo uznają że jest za biedna i nie ma z czego płacić.
            Jak by płaciła to nie wystarczyłoby jej na opłaty, zywność, lekarstwa i w końcu
            zostałaby bezdomna. Oczywiście oficjalnie nie będzie wiedzieć gdzie jestem
            he he he. Nieźle to wykombinowałem co.
            • makuszanka Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:06
              "Szmata" "Bura suka" A kim Ty jestes?? Ty to dopiero jestes burak, a nie
              ofiara, chociaz jestes ofiara, skoro sobie znalazles taka panienke do bzykania,
              moze lepiej jakbys najpierw zarobil w Wielkiej Brytanii A potem pobzykał
              panienki na autostradzie<lol> Pozdrawiam. Buahahahahahaha
            • scintilla Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 19:42
              Oj będzie płacić będzie...nie zdziw się :)
        • tarantella2 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:02
          Ona sie zachowala jak ostatnia szmata?? Jezeli w ogole rzeczywiscie chciala
          zaciagnac do oltaza taka mende jak ty, to najwyrazniej jest niepoczytalna. A w
          tym przypadku niezdolna do opieki nad dzieckiem. I zgadnij na kogo spada wtedy
          obowiazek opieki? Cieszysz sie?! Jesli natomiast, co jest bardziej
          prawdopodobne wszystko to stalo sie przez przypadek (zadna tabletka nie daje
          100% pewnosci) to alimenty i tak zaplacisz! Mozesz spie..c nawet do Kambodzy
          ale jakby kiedykolwiek przyszla ci ochota np na odwiedzenie mamusi to cie
          zlapia na granicy. Powodzenia!
          • caprissa Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:49
            zaden przypadek. tabletki to 100% jak wiesz z czego wynika ten 0,01 %
            wymiory biegunka
            alkoholo i antybiotyki.

jej zachowanie powteirdza to, ze ma knabrna nature, ciagle gra i jets zdolna po
            trupach isc po swoje! sama sie zdradza swoim zachowaniem - fochy, pisanie do
            ex, potem nasladowanie jego obecnej, potem szantaze dzieckiem, zakaz widywania,
            potem czary, bluzgi, przeklenstwa!!! podla wyrachowana divka!!
    • kaska1968 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:16
      a czemu zadajesz sie z burymi sukami deklu?
      • melon_uk Solidarność jajników 01.04.06, 15:22
        Zabawna jest ta solidarność jajników. Nie jest dla was ważne jak było naprawdę
        tylko to że ona jest biedną, skrzywdzoną kobietą ha ha ha ha ha.
        Żałosne jesteście. Na szczęście sa jeszcze normalne kobiety.
        • thistle Re: Solidarność jajników 01.04.06, 15:30
          zabawny jesteś myśląc,ze jakaśnormalna kobieta zechce goscia,który miga się od
          opieki nad własnym dzieckiem,zrzucając alimenty na przymierającą głodem matkę ;p
          zostają tylko tobie podobne
          (tylko jakie dzieci wy będziecie mieli??? włos się jeży..

moze jednak na bezpłodną trafisz..)
          • melon_uk Re: Solidarność jajników 01.04.06, 15:35
            thistle napisała:

> zabawny jesteś myśląc,ze jakaśnormalna kobieta zechce goscia,który miga się
            od
            > opieki nad własnym dzieckiem,zrzucając alimenty na przymierającą głodem
            matkę ;
            > p
            > zostają tylko tobie podobne
            > (tylko jakie dzieci wy będziecie mieli??? włos się jeży..
            >
            > moze jednak na bezpłodną trafisz..)
            Uważasz, że to w porządku wrobić kogoś w dziecku. Czy dziecko nie powinno byc
            zaplanowane przez obu rodziców a nie być obiektem gierek i przetargów. Skoro ja
            tego dziecka nie chciałem to dlaczego miałbym za nie odpowiadać. Niech się
            teraz martwi osoba, która swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem do tego
            doprowadziła. Zresztą po co ja to pisze, sojusz jajników i tak wie swoje.
            • iloiza Re: Solidarność jajników 01.04.06, 15:40
              jesteś żałosny z tą "solidarnością jajników"
            • iloiza Re: Solidarność jajników 01.04.06, 15:40
              a może ty masz melona zamiast głowy i rozumu co?
            • thistle Re: Solidarność jajników 01.04.06, 16:36
              Bogu dzięki zostają ci już tylko istoty jajników pozbawione,tak więc innego
              potomstwa się już nie doczekasz raczej.
              Trzeba było zainwestować w gumki,a nie liczyć na dobre intencje dziewczyny do
              której masz taki stosunek,jak widac. Dlaczego ona miałaby cię lepiej traktować?
              Szkoda mi dziecka.
              A wam dobrze tak,obojgu. Lepiej się dopasować nie mogliście;P
          • wildorchid Re: Solidarność jajników 01.04.06, 15:44
            ee tam z tym wrabianiem to kicha-tez znam przypadek ze babka miala z facetem
            jedno dziecko,zaczelo sie cos psuc,on zdradzal na prawo i lewo,no to siup
            drugie.i co?rozwod ,zaraz po urodzeniu tego drugiego.i zostala z jednym malym i
            drugim niemowlakiem.a myslala ze znalazla sposob na mezusia.

jak facet nie chce byc z babka to go dzieciak nie przywiaze na sile.taka prawda.
            nie podoba mi sie jedynie sposob w jaki mowisz o tej kobiecie-szmata,suka.no
            cos ty??przeciez cos was laczylo,nawet jesli tylko seks-to chyba nieladnie tak
            pisac.
            • melon_uk Re: Solidarność jajników 01.04.06, 15:46
              wildorchid napisała:

> ee tam z tym wrabianiem to kicha-tez znam przypadek ze babka miala z facetem
              > jedno dziecko,zaczelo sie cos psuc,on zdradzal na prawo i lewo,no to siup
              > drugie.i co?rozwod ,zaraz po urodzeniu tego drugiego.i zostala z jednym malym
              i
              >
              > drugim niemowlakiem.a myslala ze znalazla sposob na mezusia.
              >
              > jak facet nie chce byc z babka to go dzieciak nie przywiaze na sile.taka
              prawda
              > .
              > nie podoba mi sie jedynie sposob w jaki mowisz o tej kobiecie-szmata,suka.no
              > cos ty??przeciez cos was laczylo,nawet jesli tylko seks-to chyba nieladnie
              tak
              >
              > pisac.
              Wiem, że to nieładnie ale ona zrobiła mi takie świństwo, że trudno nie być
              wku....nym.
              • wildorchid Re: Solidarność jajników 01.04.06, 16:01
                prawda jest taka ze i kobiety i mezczyzni potrafia byc totalnymi s...ysynami.

ale jednak facetowi o kobiecie wypada wyrazac sie ladniej.
    • iloiza Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:38
      kretynie wstydziłbyś się pisać takie rzeczy, nie masz za grosz honoru, biedne
      będzie to dziecko z takim tatusiem. wiesz co puknij sie w ten pusty łeb i
      zmądrzej, a jak nie zmądrzejesz to spierd....j , bo może ta dziewczyna ułoży
      sobie życie z kimś mądrym.
      • caprissa Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:46
        wiesz co wstydzilabys sie tak pisac.

on pisze o kobiecie, ze dopuscila sie oszustwa! nie o dziecku, ono niewinne
        postepowaniem glupiej matki. ma racje tak jak niekazdy z tego swiata odchodiz
        sam - mordestrwa ktos mu w tym pomaga, tak i niekazdy na ten swiat przychodzi
        sam - sa kobiety, co specjlnie zachodza w ciaze. i bedzie tak dopoki bedzie
        presja jest dziecko to masz byc zemna/1 wazne ze ja cie chce! to bzdura!!!!
        • iloiza Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:52
          być może ta dziewczyna jest głupia , ale potępiam nieodpowiedzialność
          melona_uk. to melon_uk pisze,że go oszukała, ale sądząc po jego wypowiedziach
          za grosz mu nie wierzę,
          • caprissa Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 15:57
            ona jets glupia, a jemu wierzyc nie muisz, wuystarczy przejrzec fakty, co
            mowila, co robila i co robi nadal!!!!

jets podla mam nadzieje ze to czyta!!!czas by dorosla!! bardzo wyrachowana,
            jets tam gdzie kasa, nie umie kochac!! i jets msciwa! te bluzgi,czary,
            przeklenstwa to juz ja spalilo jako czlowieka! jak mozna komus zyczyc cos co
            nam nie mile, a zawsze sie przedstawiala jako ofiara, jako pokrzywdzona! a to
            wina po jej stronie, nikt ja osadzac nie moze, ale ona innych tak:
            maz zly, zdradliwy
            ten dziecinny itp

a to wszytsko jets niczym innym jak odryzaniem sie z zawisci ze ja nie chca.
            maja prawo. to ich uczucia! taka stara a nie wie takich rzeczy wstyd!
            okropna manipulantka, ale los jej odwdzieczy sie sam!
    • ania.downar Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 16:08
      Czytajac ten watek utwierdzam sie w przekonaniu, ze prostytucja jest... eeee...
      no po prostu dobrze, ze jest. I wielka szkoda, ze melon nie chcial z tego tyou
      uslug korzystac.
      • sekretka1 Re: a po ile macie wlasciwie lat? 01.04.06, 16:30
        i jak dlugo trwal wasz zwiazek?
      • isabelle7 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 17:02
        ania.downar napisała:

> Czytajac ten watek utwierdzam sie w przekonaniu, ze prostytucja jest...
        eeee...
        >
        > no po prostu dobrze, ze jest. I wielka szkoda, ze melon nie chcial z tego
        tyou
        > uslug korzystac.

Co ty mowisz. Ona zachowala sie jak prostytuta, bez uczuc za korzysci sex.

Ale prostytutki tez zachodza w ciaze, tylko ze one wiedza, ze trzeba sie
        zabezpieczac!
        • ania.downar Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 17:26
          Co Ty mowisz? Ty ja znasz? Czy tak tylko czysto teoretycznie pieprzysz?

Jak facet wiedzial, ze na mur dzieci z nia nie chce, to mogl jednak ten
          kapturek zalozyc. Dla wlasnego "spokoju sumienia". Albo darowac sobie bzykanko.
          Bo z tego co widze to on jej nawet nie lubil za bardzo...
          • natiania Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 22:30
            a ja sądze że ten wątek założył jakiś podjarany pietnastolatek który z kumplami
            rajcuje się wywodami dorosłych kobiet
    • andrea71 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 23:05
      Melon, koniecznie idz na zabieg wasektomi, bo zrujnuszesz matke alimentami za
      dzieci, w ktore w przyszlosci zostaniesz wrobiony.
      • ania.priv Re: andrea71 02.04.06, 01:37
        hahahaha, andrea71 świetny tekst!:))) naprawdę super to ująłeś!:)
        • ania.priv Re: andrea71 02.04.06, 01:43
          chciałam napisać 'ujęłaś', soki:)
    • andrea71 Re: Dziewczyna wrobiła mnie w dziecko 01.04.06, 23:06
      www.my-vacectomy.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka