redaktor_forum 02.04.06, 02:56 Jak znaleźć materiał na życiową partnerkę, ale nie taką, jaką jest ten wredny... babsztyl - FUUU... !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merlina1 Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 07:50 redaktor_forum napisał: > Jak znaleźć materiał na życiową partnerkę, ale nie taką, jaką jest ten wredny.. > . > babsztyl - FUUU... !!! Noooo... a powinna cieszyc sie, ze jej maz jest wyjatkowy. Zwyczajowo brak pracy doluje faceta a ten jej kwitnie. Na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 08:01 Nie znam ludzi, a szczegolnie tu chodzi o faceta. Jesli jest rzeczywiscie leniwy, to kobieta slusznie z nim postepuje. Jednak uwazam, ze zanim wyszla za niego zamaz, upewnila sie w pewnych jego osiagnieciach, w tym tez i jego pracowitosci. Wydaje mi sie, ze facet moze nie staje na glowie by znalezc cokolwiek do roboty, co znowu wpienia kobiete. Bezrobocie w Polsce jest wysokie. Znalezc prace moze w niektorych przypadkach jest naprawde trudne i tu kobieta powinna miec wiecej wyrozumienia. Ciekawe by bylo widziec odwrotna sytuacje, kiedy to on pracuje a ona siedzi na kanapie. Nikt nie powiedzial ze ta sytuacja moze sie odwrocic. Czy wtedy facet powinien wyganiac swoja zonke do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
merlina1 Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 08:19 Moim zdaniem kobieta tez nie powinna siedziec w domu i gnusniec. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 08:28 Moim zdaniem kobieta sama o tym powinna decydowac, szczegolnie kiedy jej maz zarabia wystarczajaco na normalne zycie. Ja wczesniej mowilem raczej o siedzeniu (gnusnieciu) z koniecznosci, kiedy to kobieta chcialaby znalezc prace a nie moze, wiec musi siedziec w domu podobnie jak tutaj ten facet. Nie wiem na ile u niego jest to koniecznosc, bo byc moze nie chce mu sie rzeczywiscie bardziej tylkiem ruszyc i cos zmienic. Nie jest to wystarczajacy powod do rozpaczy. W koncu on szuka pracy, nie mowi ze nie chce pracowac czy cos w tym sensie. Wydaje mi sie ze jego zona powinna byc troszke bardziej wyrozumiala i pewnie bardziej cierpliwa tez. W koncu malzenstwo powinno sobie pomagac. Akurat jej sie przyszlo byc teraz na pierwszej linii, ale jak juz pisalem, role moga sie odmienic i to szybko w dzisiejszej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
merlina1 Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 09:00 Nie powinno byc zadnych przymusow. Tyle, ze z moich obserwacji to jest tak - jesli on siedzi w domu, to sie w koncu rozpija. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 09:04 Byc moze on nie pije. Jednak zgodze sie z toba ogolnie. Dom nie jest najlepszym miejscem dla faceta na "stale" Odpowiedz Link Zgłoś