Dodaj do ulubionych

...Jak znaleźć........ ?

02.04.06, 02:56
Jak znaleźć materiał na życiową partnerkę, ale nie taką, jaką jest ten wredny...
babsztyl - FUUU... !!!
Obserwuj wątek
    • merlina1 Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 07:50
      redaktor_forum napisał:

> Jak znaleźć materiał na życiową partnerkę, ale nie taką, jaką jest ten
      wredny..
      > .
      > babsztyl - FUUU... !!!

Noooo...
      a powinna cieszyc sie, ze jej maz jest wyjatkowy. Zwyczajowo brak pracy doluje
      faceta a ten jej kwitnie. Na kanapie.
      • wielo-kropek Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 08:01
        Nie znam ludzi, a szczegolnie tu chodzi o faceta. Jesli jest rzeczywiscie
        leniwy, to kobieta slusznie z nim postepuje. Jednak uwazam, ze zanim wyszla
        za niego zamaz, upewnila sie w pewnych jego osiagnieciach, w tym tez i jego
        pracowitosci. Wydaje mi sie, ze facet moze nie staje na glowie by znalezc
        cokolwiek do roboty, co znowu wpienia kobiete. Bezrobocie w Polsce jest
        wysokie. Znalezc prace moze w niektorych przypadkach jest naprawde trudne
        i tu kobieta powinna miec wiecej wyrozumienia. Ciekawe by bylo widziec
        odwrotna sytuacje, kiedy to on pracuje a ona siedzi na kanapie. Nikt nie
        powiedzial ze ta sytuacja moze sie odwrocic. Czy wtedy facet powinien
        wyganiac swoja zonke do pracy?
        • merlina1 Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 08:19
          Moim zdaniem kobieta tez nie powinna siedziec w domu i gnusniec.
          • wielo-kropek Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 08:28
            Moim zdaniem kobieta sama o tym powinna decydowac, szczegolnie kiedy jej maz
            zarabia wystarczajaco na normalne zycie. Ja wczesniej mowilem raczej o
            siedzeniu (gnusnieciu) z koniecznosci, kiedy to kobieta chcialaby znalezc
            prace a nie moze, wiec musi siedziec w domu podobnie jak tutaj ten facet. Nie
            wiem na ile u niego jest to koniecznosc, bo byc moze nie chce mu sie
            rzeczywiscie bardziej tylkiem ruszyc i cos zmienic. Nie jest to
            wystarczajacy powod do rozpaczy. W koncu on szuka pracy, nie mowi ze nie
            chce pracowac czy cos w tym sensie. Wydaje mi sie ze jego zona powinna
            byc troszke bardziej wyrozumiala i pewnie bardziej cierpliwa tez. W koncu
            malzenstwo powinno sobie pomagac. Akurat jej sie przyszlo byc teraz na
            pierwszej linii, ale jak juz pisalem, role moga sie odmienic i to szybko w
            dzisiejszej rzeczywistosci.
            • merlina1 Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 09:00
              Nie powinno byc zadnych przymusow. Tyle, ze z moich obserwacji to jest tak -
              jesli on siedzi w domu, to sie w koncu rozpija.
              • wielo-kropek Re: ...Jak znaleźć........ ? 02.04.06, 09:04
                Byc moze on nie pije. Jednak zgodze sie z toba ogolnie. Dom nie jest
                najlepszym miejscem dla faceta na "stale"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka