kiss-of-life 10.05.06, 07:33 Mam dość poczty na wp.pl.... Możecie polecić, gdzie mogę założyć jakąś bardziej SPRAWNĄ darmową skrzynkę e-mail? A tak poza tym, to udanego dnia wszystkim forumowiczom :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Poczta e-mail 10.05.06, 07:44 no, jak z wp masz problem,to może onet? Nie wiem, nie korzystam, ale np. na interii to mi ginęły maile albo chyba szły piechotą, bo dochodziły po kilku godzinach od wysłania... Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Poczta e-mail 10.05.06, 08:09 Ta WP to o kant dupy potłuc!! Ja tam jej używam z przyzwyczajniea bo adres na wp mam od kilku lat ten sam. Zainstaluj sobie program pocztowy i nie wlaz przez strone- wiem jakie to denerwujace. Lub polecam pocztę ONET. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: Poczta e-mail 10.05.06, 15:15 z całym szacunkiem wolę wp od gazety. Najgorsza jest dla mnie gazeta, potem WP, najlepszy - onet (przynajmniej z tych kont które mam)- nie ma z nim większych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Poczta e-mail 10.05.06, 16:19 ja mam konto na onecie od 7 lat i jest super mogę jeszcze polecić o2 Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: Poczta e-mail 10.05.06, 16:22 zrezygnowałam z onetu na rzecz gmail tylko, ze na gmail ktos ci musi wyslac zaproszenie, bo inaczej nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
magverd Re: Poczta e-mail 10.05.06, 16:34 zdecydowanie gmail. Swietne zabezpieczenie antyspamowe ( brrr, mam dosc reklam viagry) i mily dla oka interface. Jesli chcesz moge ci wyslac zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: Poczta e-mail 10.05.06, 16:36 Jezeli mozesz to ja tez poprosze o te poczte. Odpowiedz Link Zgłoś