beatrix01 13.05.06, 21:04 w jakim kraju chcielibyscie sie urodzic ?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beberebe Re: wymarzony kraj 13.05.06, 21:11 Polska jest ok, ale Hiszpania czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: wymarzony kraj 14.05.06, 18:45 nikita696 napisała: > Australia > Kanada Jak wyżej + Szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: wymarzony kraj 13.05.06, 21:15 boska Italia... mhmmmm aż mnie ciarki przechodzą jak o niej myślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: wymarzony kraj 14.05.06, 10:26 Kiedys jako nastolatka dlugo sie nad tym zastanawialam. I nie znalazlam jednoznacznej odpowiedzi. To nie kraj jest wazny, tylko srodowisko z jakiego pochodzisz. Np. Italia ... hmmm, a jak bym byla corka jakiegos mafioso - nie, odpada. Niemcy - dziadek moglby byc gestapowcem - tym bardziej nie. Itd. takich przykladow moge szukac wiecej. Jestem szczesliwa, ze jestem Polka, za to kraj, w ktorym chcialabym mieszkac, hmm.... Pracuje na to, aby w przyszlosci miec kilka domow/apartamentow: w Polsce, w Niemczech, na Gran Canaria, w Limone nad jez. Garda i moze jakis apartament w Nowym Jorku? Na razie to marzenia, ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: wymarzony kraj 14.05.06, 13:38 Dania, tam tez sie uczyc i dostawac za to kaske;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola1211 Re: wymarzony kraj 14.05.06, 16:42 Indie powiadasz, radze zrobic rekonesans. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wymarzony kraj 14.05.06, 17:24 indie sa ok jesli chcesz sobie pozwiedzac ale jesli urodzilasbys sie tam w najnizszej kascie to jeszcze bys za polska zatesknila.ja bym chciala pomieszkac wirlandii i anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
kate22 Re: wymarzony kraj 14.05.06, 18:02 jesli chodzi o Indie to jeśli jestes kobietą to również nie polecam chyba ze lubisz by kurą domową Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: wymarzony kraj 14.05.06, 18:31 Nowa Zelandia. Oni tam maja wszystko: ocean, gory, zielen, gorace zrodla... ech.... a rdzenna ludnosc jaka ladna.... Minus: ruch lewostronny. Ale automatyczna skrzynia biegow i da sie zyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: wymarzony kraj 14.05.06, 20:02 Włochy, zdecydowanie. Za kuchnię i cudowną lekkość bytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: wymarzony kraj 14.05.06, 20:02 Anglia, jak bym miała możliwośc to jeszcze dzisiaj pakuje walizki i jade:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: wymarzony kraj 15.05.06, 20:43 italia, ale moze kiedys z ziemi polskiej do wloskiej.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: wymarzony kraj 15.05.06, 23:44 widokzmarsa napisał: > ach, ci wysocy blondyni) ach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: wymarzony kraj 15.05.06, 23:41 ja berlin, nie niemcy, berlin, berlin i jeszcze raz berlin, kocham to miasto, jego różnorodność, otwarcie na innych, wielokulturowość, prawdziwe tureckie kebaby, metro, stare miasto w dzielnicy Spandau, ku'damm, przeceny w H&M'ach i bluzki za 2 euro, sernik w Marche, opowiadającyh dowcipy kierowców autobusów, magiczną wyspę muzeów i długo by wymieniać...ale tu trzyma mnie miłość, więc zostaję, choć z żalem, najchętniej zabrałabym go ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: wymarzony kraj 15.05.06, 23:41 Urodzic to mi bez roznicy, ale WYCHOWAC to bym sie chciala np. w Grecji, na jakiejs greckiej wyspie :) Odpowiedz Link Zgłoś