Dodaj do ulubionych

brzuszek....

17.05.06, 16:44
Cezsc. Znacie jakis dobry i skuteczny sposób zeby pozbyc sie dużego"brzuszka"?
Obserwuj wątek
    • qui_pro_quo Re: brzuszek.... 17.05.06, 16:54
      urodzić...?
      • morfeuszka22 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:18
        Ales ty prymitywna.
        • qui_pro_quo Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:19
          Nie, pytanie było głupie.
          • morfeuszka22 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:21
            Chodziło mi niedomyslna babo, jak uzyskać plaski brzuszek.
            • alpepe Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:23
              nie dość, że masz grube brzuszysko, to jeszcze innych obrażasz.
              • morfeuszka22 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:25
                Nastepna madrala sie znalazła
                • alpepe Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:26
                  Nie dość, że mądrala, to jeszcze z pięknym płaskim brzuchem, mimo, ze urodziłam
                  dziecko.
                  • morfeuszka22 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:29
                    Ciesz sie poki mozesz. Ja niestety nie ze swego wyboru prosze o rade. Ale takie
                    jak wy nie rozumieja ze czlowiek po kilku operacjach moze miec tego typu
                    problem. Dziekuje
                    • alpepe Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:42
                      a to ciekawe, bo obrażasz, jakbyś była zupełnie zdrowa, tylko niemiła.
                      Zadałaś dziwnie pytanie i to w necie. I odpowiedzi są różne. Jak zawsze w necie.
                      Co do ćwiczeń, to dorwij też jakąś książkę z hatha jogą, tam są fajne świczenia
                      na brzuch, ja nie korzystałam, bo mnie brzuszki i chodzenie cały czas na
                      wciągniętym brzuchu pomogły wrócić do formy sprzed ciąży, ale tamte ćwiczenia
                      pomogą na pewno a przy tym nie są tak trudne jak brzuszki.
                • qui_pro_quo należy mniej żreć n/txt 17.05.06, 17:26
                  • alpepe Re: należy mniej żreć n/txt 17.05.06, 17:28
                    niezupełnie, robienie brzuszków, skłonów i wciąganie brzucha również są skuteczne.
                    • qui_pro_quo Re: należy mniej żreć n/txt 17.05.06, 17:29
                      Tak, na pewno trzeba połączyć dietę z ćwiczeniami. Jak to dobrze, że ja też nie
                      muszę :)
    • potworski Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:28
      morfeuszka22 napisała:

> Cezsc. Znacie jakis dobry i skuteczny sposób zeby pozbyc sie dużego"brzuszka"?

Najlepiej zastrzelić go z pistoletu i pozbyć się ciała zamurowując w piwnicy.
      Można też skubańca otruć kwaskiem cytrynowym. Podobno brzuchy tego nie lubią.
      • truskafka86 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:33
        ale masz wyobraźnię :))
    • truskafka86 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:30
      I po co te nieuprzejmości? Kobiety to są złośliwe:/

Do autorki:
      Niestety żadne metody nie są tak skuteczne jak tradycyjne ćwiczenia, co jest
      przecież dość żmudne i większość ludzi tego unika. Musisz ćwiczyć i nie tylko
      brzuszki, ale całe ciało. Może rower, rolki? Basen? Wieczorem rób sobie masaże w
      partiach, gdzie masz tłuszczyk, wklepuj kremy (ale tylko te z górnej półki,
      warto się wykosztować, bo te tanie nie dają efektów. Ja swego czasu używałam z
      Avonu i przyznam, że widziałam po nim efekty). Pamiętaj też, że sam krem cudów
      nie zdziała. On tylko wspomaga dietę, ćwiczenia i masaże.

Możesz też drastyczniej do tego podejść i udać się na wizytę do kosmetyczki :)
      Tam mają specjalistyczne urządzenia do masaży, zapewne pomoże Ci w pielęgnacji
      skóry.

Wszystko to wymaga dużo siły i zaparcia się!
      pozdrawiam!
      • truskafka86 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:31
        Oczywiście jedna wizyta u kosmetyczki nie wystarczy :)
        • morfeuszka22 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:32
          Serdecznie dziekuję.
      • alpepe Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:43
        nie wiedziałam, że produkty Avonu są z górnej półki, to tak w ramach złośliwości
        kobiecej.
        • truskafka86 Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:50
          produkty z górnej półki to nie tylko te produkty, które są kosmicznie drogie, to
          są przede wszystkim te, które DZIAŁAJĄ. Skoro ten krem z Avonu działa, to
          dlaczego ma być produktem z dolnej półki? :D:D

ta Twoja złośliwość kobieca to z dupy zdjęta :D
          Byś lepiej pomogła autorce wątku, a nie spamujesz strony internetowe :P
          I nie odpisuj do mnie prosze, bo pewnie tak mi dogryziesz swoją złośliwością, że
          dziś nie zasne, albo całą noc będę miała koszmary :(( nie rób mi tego :((
          • alpepe Re: brzuszek.... 17.05.06, 17:56
            nie dopisałabym się, gdybyś mnie nie oskarżyła o spamowanie.
            Poczytaj definicję spamu a potem używaj tego słowa właściwie.
            • truskafka86 Re: brzuszek.... 17.05.06, 18:14
              Ależ Ty czepliwa jesteś, ho ho :D
              Tak Cie gryzie, żeby tylko komuś wytknąć jakiś błąd? Do szkoły idź uczyć jak tak
              lubisz błędy wytykać, uczniowie szybciutko Ci kosz na głowe włożą, może
              spokorniejesz :] A jeszcze lepiej, to idź sobie na forum "kocham ortografię i
              chętnie wytknę wam wszystkim błedy ort. i stylistyczne!"

Daj sobie na luz kobieto i jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie
              to się nie udzielaj, szkoda Twego cennego czasu :) Mam wrażenie, że się znasz
              TYLKO na ortografii i wszystkim chcesz pokazać, że COŚ wiesz :D

Do autorki jeszcze:
              Broń Boze nie kupuj tego szajsu z Tele Mango. Nie daj się skusić pięknym
              historiom, jakoby kopnięcia pradem wyrzeźbiły Ci taką sylwetkę jaką widzisz na
              ekranie i tak radykalnie wpływały na spalanie tłuszczu :O Jak miałam 16 lat to
              sobie kupiłam jakiś Ab-dżymnik :P Szkoda kasy, mogłam sobie jakąś fajną książkę
              kupić zasmiast tego :))
          • alterna Re: brzuszek.... 17.05.06, 21:03
            Mylisz się. Góna i dolna półka to progi cenowe, a nie odpowiedniki "działa-nie
            działa". Krem który kosztuje 12 zł nigdy nie będzie się zaliczał do "górnej
            półki" choćby nie wiem jak dobrze działał. Taki krem będzie po prostu udanym
            nabytkiem, wiele za niewiele, dobre bo polskie czy co tam jeszcze wymyślisz.
            Górna półka w kosmetykach to produkty sephory, douglasy i inna drożyzna
            (niekoniecznie dobre jakościowo, bo to nie zawsze idzie w parze). Ale nie tylko
            to, bo wiele kosmetyków aptecznych, tych droższych oczywiście, również można
            zaliczyć do górnej półki. Ale na pewno nie AVON czy inne Oriflamy. Tutaj po
            prostu może trafić się wyjątkowo dobry produkt w stosie innych, niestety
            beznadziejnych i niegodnych polecenia.
            A co do brzuszka - polecam Szóstkę Veidera (chyba tak się pisze). Poszukaj sobie
            w google. To zestaw ćwiczeń, trening trwa chyba 6 tygodni, po zakończeniu ma
            się płaski, umięśniony brzuch. Ja kończę drugi tydzień, męczące to jak diabli,
            ale może warto:)
      • baba67 Re: brzuszek.... 17.05.06, 18:34
        • truskafka86 Re: brzuszek.... 17.05.06, 18:47
          jeśli to pytanie do mnie to używałam już kilku kremów (z niższych półek również,
          bo myślałam, co za różnica? A różnica jednak kolosalna!)

Jedyny krem, na którym się nie zawiodłam to własnie z Avonu na cellulit. Nie
          wiem jak teraz wygląda, kiedyś był w takim różowo-fioletowym opakowaniu i
          zapłaciłam ponad 50zł.
          Ale naprawdę polecam, efekty widać już po ok. 3 tygodniach regularnego
          stosowania (plus do tego masaże w trakcie kąpieli gąbką i cwiczenia)
          pzdr!
          • baba67 Re: brzuszek.... 17.05.06, 19:31
            Dzieki :-)
            To on ze sredniej polki jest, nie z gornej,co mnie cieszy :-)
            Pozdrawiam rowniez.
    • morfeuszka22 Re: brzuszek.... 17.05.06, 19:15
      Dziekuje wszystkim ktorzy potraktowali serio moje pytanie. Tym innym tez...
    • ocean.niespokojny Re: brzuszek.... 17.05.06, 19:20
      tak
      diety niskowęglowodanowe jak montignac albo south beach są bardzo skuteczne,
      efekt trwały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka