chantal_ 19.01.03, 11:39 nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście;) - Autora wątku "kobiety- śpiące królewny" Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) Chantal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri Xanatosie, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 11:41 chantal_ napisała: > nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście;) - Autora > wątku "kobiety- śpiące królewny" > Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) > Chantal nie wiem co mam o tym myslec...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Moja Suri IP: *.acn.pl 19.01.03, 12:35 Gość portalu: suri napisał(a): > chantal_ napisała: > > > nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście;) - Autora > > wątku "kobiety- śpiące królewny" > > Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) > > Chantal > > > nie wiem co mam o tym myslec...:))) Ja nic o tym nie wiem. Ja nie zakładałem takiego wątku? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Moja Suri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 12:57 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > chantal_ napisała: > > > > > nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście;) - Autora > > > > wątku "kobiety- śpiące królewny" > > > Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) > > > Chantal > > > > > > nie wiem co mam o tym myslec...:))) > > > > Ja nic o tym nie wiem. Ja nie zakładałem takiego wątku? :))) hmm..:) i autorka gdzies przepadla... czy pamietasz co Ci sie snilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Moja Suri IP: *.acn.pl 19.01.03, 13:03 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > chantal_ napisała: > > > > > > > nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście;) - A > utora > > > > > > wątku "kobiety- śpiące królewny" > > > > Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) > > > > Chantal > > > > > > > > > nie wiem co mam o tym myslec...:))) > > > > > > > > Ja nic o tym nie wiem. Ja nie zakładałem takiego wątku? :))) > > hmm..:) > i autorka gdzies przepadla... > czy pamietasz co Ci sie snilo? O dziwo dzisiaj nie pamiętam. Opowiem Ci jednak pewną historię. Kiedyś spałem do południa. Nikogo nie było w domu. Zadzwonił telefon a ja nieprzytomny wstałem z łóżka. Odebrałem słuchawkę i słyszę. - Czy to akademik - Tak- mówię - Czy mógłby pan połączyć mnie z pokojem 23 - Nie - Dlaczego. Wcześniej mnie łączyli. - Nie mogę. Przepisy się zmieniły. - Ale chciałbym rozmawiać ze swoją dziewczyną - Nia mogę pana połączyć z nią- mówię - No dobrze- powiedział zawiedziony.- Dowidzenia - Dowidzenia. Do tej pory nie wiem czy to był sen czy to się działo naprawdę :))) Obudziłem się. Patrzę piąta godzina. Włączyłem TV i czekałem na teleekspress. Ale tu jakaś muzyka. Myślę sobie hmm... Była 5 nad ranem :)) Zorientowałem się po minucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri dzien dobry:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 13:11 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > chantal_ napisała: > > > > > > > > > nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście; > ) - A > > utora > > > > > > > > wątku "kobiety- śpiące królewny" > > > > > Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) > > > > > Chantal > > > > > > > > > > > > nie wiem co mam o tym myslec...:))) > > > > > > > > > > > > Ja nic o tym nie wiem. Ja nie zakładałem takiego wątku? :))) > > > > hmm..:) > > i autorka gdzies przepadla... > > czy pamietasz co Ci sie snilo? > > > > > O dziwo dzisiaj nie pamiętam. > Opowiem Ci jednak pewną historię. Kiedyś spałem do południa. Nikogo nie było w > domu. Zadzwonił telefon a ja nieprzytomny wstałem z łóżka. Odebrałem słuchawkę > i słyszę. > - Czy to akademik > - Tak- mówię > - Czy mógłby pan połączyć mnie z pokojem 23 > - Nie > - Dlaczego. Wcześniej mnie łączyli. > - Nie mogę. Przepisy się zmieniły. > - Ale chciałbym rozmawiać ze swoją dziewczyną > - Nia mogę pana połączyć z nią- mówię > - No dobrze- powiedział zawiedziony.- Dowidzenia > - Dowidzenia. > Do tej pory nie wiem czy to był sen czy to się działo naprawdę :))) > > > Obudziłem się. Patrzę piąta godzina. Włączyłem TV i czekałem na teleekspress. > Ale tu jakaś muzyka. Myślę sobie hmm... Była 5 nad ranem :)) Zorientowałem się > po minucie. > :)) wiec mnie dzisiaj rano obudzil chlod zorientowalam sie, ze leze w lozku bez mojej puchowej kolderki, nie bylo tez poduszek... caly zestaw lezal zlozony w misterna kostke za drzwiami. sledztwo umorzylam z powodu braku swiadkow:) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: dzien dobry:) IP: *.acn.pl 19.01.03, 13:13 > :)) > wiec mnie dzisiaj rano obudzil chlod > zorientowalam sie, ze leze w lozku bez mojej puchowej kolderki, nie bylo tez > poduszek... > caly zestaw lezal zlozony w misterna kostke za drzwiami. > sledztwo umorzylam z powodu braku swiadkow:) > ??? Poltergaist :))) Albo chodzisz we śnie. A co Tobie się śniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: dzien dobry:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 13:20 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > :)) > > wiec mnie dzisiaj rano obudzil chlod > > zorientowalam sie, ze leze w lozku bez mojej puchowej kolderki, nie bylo t > ez > > poduszek... > > caly zestaw lezal zlozony w misterna kostke za drzwiami. > > sledztwo umorzylam z powodu braku swiadkow:) > > ??? > > > > Poltergaist :))) Albo chodzisz we śnie. A co Tobie się śniło? z relacji mojej mamy wiem, ze jak bylam mlodsza, robilam w nocy dziwne rzeczy.. coz, noc - taki czas, dziwny...:) strzepek snu, ktory pamietam nie byl mily - fragment wczorajszej rozmowy, w ktorym uslyszalam, ze jestem niespotykanym przykladem stepienia emocjonalnego, ujmujac to delikatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: dzien dobry:) IP: *.acn.pl 19.01.03, 13:21 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > :)) > > > wiec mnie dzisiaj rano obudzil chlod > > > zorientowalam sie, ze leze w lozku bez mojej puchowej kolderki, nie b > ylo t > > ez > > > poduszek... > > > caly zestaw lezal zlozony w misterna kostke za drzwiami. > > > sledztwo umorzylam z powodu braku swiadkow:) > > > ??? > > > > > > > > Poltergaist :))) Albo chodzisz we śnie. A co Tobie się śniło? > > z relacji mojej mamy wiem, ze jak bylam mlodsza, robilam w nocy dziwne rzeczy.. > coz, noc - taki czas, dziwny...:) > strzepek snu, ktory pamietam nie byl mily - fragment wczorajszej rozmowy, w > ktorym uslyszalam, ze jestem niespotykanym przykladem stepienia emocjonalnego, > ujmujac to delikatnie... Komu mam dołożyć za obrażanie Ciebie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: dzien dobry:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 13:25 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > :)) > > > > wiec mnie dzisiaj rano obudzil chlod > > > > zorientowalam sie, ze leze w lozku bez mojej puchowej kolderki, > nie b > > ylo t > > > ez > > > > poduszek... > > > > caly zestaw lezal zlozony w misterna kostke za drzwiami. > > > > sledztwo umorzylam z powodu braku swiadkow:) > > > > ??? > > > > > > > > > > > > Poltergaist :))) Albo chodzisz we śnie. A co Tobie się śniło? > > > > z relacji mojej mamy wiem, ze jak bylam mlodsza, robilam w nocy dziwne > rzeczy.. > > coz, noc - taki czas, dziwny...:) > > strzepek snu, ktory pamietam nie byl mily - fragment wczorajszej rozmowy, > w > > ktorym uslyszalam, ze jestem niespotykanym przykladem stepienia > emocjonalnego, > > ujmujac to delikatnie... > > > > Komu mam dołożyć za obrażanie Ciebie? :)) lezacych zostaw w spokoju ;) wszystko przez moja bezkompromisowosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: dzien dobry:) IP: *.acn.pl 19.01.03, 13:30 > lezacych zostaw w spokoju ;) > > wszystko przez moja bezkompromisowosc Uwielbiam bezkompromisowość :)) Rozmowa z Tobą to uczta dla moich zmysłów jednak mam zobowiązamia wobec drużyny i muszę iść, ale wrócę. Ja zawsze wracam jak zagubiony pies zawsze wraca do domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: dzien dobry:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 13:33 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > lezacych zostaw w spokoju ;) > > > > wszystko przez moja bezkompromisowosc > > > Uwielbiam bezkompromisowość :)) Rozmowa z Tobą to uczta dla moich zmysłów > jednak mam zobowiązamia wobec drużyny i muszę iść, ale wrócę. Ja zawsze wracam > jak zagubiony pies zawsze wraca do domu :)) nie chce ale musze sie pouczyc czy moge rycerzowi zawiazac wstazke na ramieniu ku jego pomyslnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: dzien dobry:) IP: *.acn.pl 19.01.03, 16:36 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > lezacych zostaw w spokoju ;) > > > > > > wszystko przez moja bezkompromisowosc > > > > > > Uwielbiam bezkompromisowość :)) Rozmowa z Tobą to uczta dla moich zmysłów > > jednak mam zobowiązamia wobec drużyny i muszę iść, ale wrócę. Ja zawsze > wracam > > jak zagubiony pies zawsze wraca do domu :)) > > nie chce ale musze sie pouczyc > > czy moge rycerzowi zawiazac wstazke na ramieniu ku jego pomyslnosci? Jako że nie zawiązałaś moja księżniczko to przegraliśmy tę bitwę, ale wygramy wojnę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: dzien dobry:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 18:46 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > lezacych zostaw w spokoju ;) > > > > > > > > wszystko przez moja bezkompromisowosc > > > > > > > > > Uwielbiam bezkompromisowość :)) Rozmowa z Tobą to uczta dla moich zmy > słów > > > jednak mam zobowiązamia wobec drużyny i muszę iść, ale wrócę. Ja zaws > ze > > wracam > > > jak zagubiony pies zawsze wraca do domu :)) > > > > nie chce ale musze sie pouczyc > > > > czy moge rycerzowi zawiazac wstazke na ramieniu ku jego pomyslnosci? > > > > Jako że nie zawiązałaś moja księżniczko to przegraliśmy tę bitwę, ale wygramy > wojnę. :)) nastepnym razem bede szybsza :) dzisiaj troche zamyslona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:51 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > lezacych zostaw w spokoju ;) > > > > > > > > > > wszystko przez moja bezkompromisowosc > > > > > > > > > > > > Uwielbiam bezkompromisowość :)) Rozmowa z Tobą to uczta dla moic > h zmy > > słów > > > > jednak mam zobowiązamia wobec drużyny i muszę iść, ale wrócę. Ja > zaws > > ze > > > wracam > > > > jak zagubiony pies zawsze wraca do domu :)) > > > > > > nie chce ale musze sie pouczyc > > > > > > czy moge rycerzowi zawiazac wstazke na ramieniu ku jego pomyslnosci? > > > > > > > > Jako że nie zawiązałaś moja księżniczko to przegraliśmy tę bitwę, ale wygr > amy > > wojnę. :)) > > nastepnym razem bede szybsza :) > dzisiaj troche zamyslona.. 'robcie cokolwiek, ale niech to sprawia radosc. robcie cokolwiek, ale niech to wywyoluje ekstaze (...) pokazcie mi czlowieka, ktory popadl w przesade, a pokaze wam czlowieka wielkiego. to, w czym inni dopatruja sie przesady, stanowi moj pokarm: to oznaka zmagan, sama emanacja zbuntowanej osobowosci (...) kiedy zdaje sobie sprawe, ze zdaniem z istoty rzeczy podejmowanym przez czlowieka tworzacego jest obalenie istniejacych wartosci, zaprowadzenie w otaczajacym go chaosie wlasnego porzadku, zasianie konfliktow i fermentu, ktory poprzez emocjonalny wzlot umozliwi martwym powrot do zycia, wtedy biegne radosnie do wielkich i niedoskonalych,ich zagubienie staje sie poim pokarmem, ich jakanie brzmi w moich uszach jak niebianska muzyka' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:08 to spodobalo mi sie bardziej: sadzilem niegdyc, ze zachowywac sie po ludzku jest najwyzszym z mozliwych celow czlowieka, ale teraz widze, ze bylo to przekonanie destrukcyjne. dzisiaj z duma oswiadczam, ze jestem n i e l u d z k i, ze nie naleze do ludzi i rzadow, ze nie mam nic wspolnego z zadnym credo, z zadnymi zasadami. nie mam nic wspolnego ze skrzypiaca maszyneria ludzkosci - jestem czescia Ziemi! (...) tuz obok, dotrzymujac kroku rodzajowi ludzkiemu, biegnie rasa stwirzen, tych nieludzkich, rasa artystow, ktorzy-kierowani niezbadanymi impulsami - biora te pozbawiona zycia mase ludzka i dzieki goraczce i fermentowi, jakim ja nasycaja, z martwego kompostu i obojetnego zuzlu tworza piesn, ktora niesie trucizne. widze, jak rasa tych osobnikow pladruje wszechswiat, wywraca wszystko do gory nogami, brodzac wiecznie we lzach i krwi, ich dlonie zawsze pozostaja puste, wysuniete poza granice naszego swiata, wyciagniete do nieosiagalnego boga: usmiercaja wszystko, czego dosiegniesz, by uciszyc tego potwora, ktory szarpie im wnetrznosci (...) i wszystko co nie dorownije temu przerazajacemu widowisku, co jest mniej wstrzasajace, mniej okropne, mniej szalone, mniej pijane i mniej trujace nie jest sztuka. cala reszta jest imitacja. cala reszta przynalezy do zycia bez zycia. starczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal_ Re: Moja Suri 19.01.03, 13:28 > i autorka gdzies przepadla... JUŻ JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal_ Re: Moja Suri 19.01.03, 13:30 MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE PRZESZKADZAM W TEJ ... HMMM INTYMNEJ, OSOBISTEJ? ... DYSKUSJI A wracając do wątku glównego - znacie Rycerza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Moja Suri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 13:36 chantal_ napisała: > MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIE PRZESZKADZAM W TEJ ... HMMM INTYMNEJ, OSOBISTEJ? ... > DYSKUSJI > > A wracając do wątku glównego - znacie Rycerza? to jest forum na forum nie ma intymnosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Moja Suri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 13:30 chantal_ napisała: > > > > > > > i autorka gdzies przepadla... > > JUŻ JEST! dzien dobry, zostawiam Was, wyjasnijcie sobie wszystko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Moja Suri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 13:39 chantal_ napisała: > Z kim mam wyjasniac jak nikogo nie ma? rycerz ma obowiazki wzgledem swojej druzyny...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal_ Re: Moja Suri 19.01.03, 13:48 Szkoda... Mam nadzieje ,że kiedys bedę mogła z Nim porozmawiać Pozdrawiam i dziękuje za wyjasnienia Chantal Odpowiedz Link Zgłoś
chantal_ Re:Do Rycerza 19.01.03, 14:07 Rycerzu, jak się znajdziesz ... .. to daj znać, kiedy bedziesz na forum. Z góry dziekuje. Pozdrawiam Chantal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re:Do Rycerza IP: *.acn.pl 19.01.03, 17:08 chantal_ napisała: > Rycerzu, jak się znajdziesz ... .. to daj znać, kiedy bedziesz na forum. Z góry > > dziekuje. > Pozdrawiam > Chantal A kto jest tym rycerzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycerz Re: szukam Rycerza w celach ... IP: 61.138.130.* 19.01.03, 20:56 chantal_ napisała: > nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście;) - Autora > wątku "kobiety- śpiące królewny" > Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) > Chantal > Szukajcie a znajdziecie.. Oto i Rycerz we wlasnej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: szukam Rycerza w celach ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 21:01 Gość portalu: Rycerz napisał(a): > chantal_ napisała: > > > nie towarzyskich lecz czysto... ale to powiem mu osobiście;) - Autora > > wątku "kobiety- śpiące królewny" > > Pozdrawiam wszystkich nie Rycerzy oraz oczywiście Rycerza:) > > Chantal > > > > Szukajcie a znajdziecie.. Oto i Rycerz we wlasnej osobie... naprawde wierzysz, ze kto szuka, ten znajdzie? nie znam bardziej nieprawdziwego frazesu. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal_ Re: szukam Rycerza w celach ... 20.01.03, 14:19 Gość portalu: Rycerz napisał(a): > Szukajcie a znajdziecie.. Oto i Rycerz we wlasnej osobie... Napisz prosze kiedy bedziesz (jeśli to istotnie Ty jestes autorem wątku o którym mowa na poczatku ) na forum bo mam kilka pytań.Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycerz Re: szukam Rycerza w celach ... IP: 61.138.130.* 21.01.03, 20:28 chantal_ napisała: > Gość portalu: Rycerz napisał(a): > > > > Szukajcie a znajdziecie.. Oto i Rycerz we wlasnej osobie... > > > Napisz prosze kiedy bedziesz (jeśli to istotnie Ty jestes autorem wątku o > którym mowa na poczatku ) na forum bo mam kilka pytań.Z góry dziekuje user943@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: szukam Rycerza w celach ... 20.01.03, 14:30 Gość portalu: Rycerz napisał(a): > > > Szukajcie a znajdziecie.. Oto i Rycerz we wlasnej osobie... Poznać to po zakutym łbie, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: szukam Rycerza w celach ... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 21:06 Jakiś Rycerz Błedny produkuje się na forum Meduzy Odpowiedz Link Zgłoś