Gość: polishAM IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.01.03, 03:42 www.vipnews.pl/news/grafika/duze3/03a_20_hmg_4686.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polishAM Kwasniewska - photo IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.01.03, 03:45 Jolanta Kwasniewska. www.vipnews.pl/news/grafika/duze3/03a_20_hmg_4685.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agick o co Ci chodzi..? 21.01.03, 09:19 kogo chcesz porównać - elegancką kobietę, jaką jest Pni Jolanta Kwaśniewska z Edytą, która pomimo, że posiada talent (tego jej odebrać nie można) elegancji nie posiada..? no powiedz - o co Ci chodzi człowieku, bo nie wiem i nie rozumiem Twoich intencji. Ktoś posiał plotkę a Ty podchwyciłeś i puszczasz dalej - nie masz nic bardziej interesującego w życiu do robienia..?? Plotkujesz jak nie przymierzając wiejska przekupa - raźniej Ci na duszy..? Nie lubię głupoty i powiem Ci otwarcie, że Ciebie też nie lubię - od pierwszego momentu Twojego pojawienia się na tym forum - moim zdaniem nie wnosisz nic ciekawego a tylko siejesz zamęt, artykuujesz durne opinie.. Wiesz, że głupota powinna być karana.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: o co Ci chodzi..? IP: 80.48.96.* 21.01.03, 09:32 Przyłączam się do agick. Takim powinni język upss. paluszki obcinać albo za karę zabierać klawiaturę. Zajmowanie się plotkami - a tym wyłącznie zajmuje się nasz "amerykański" kolega - jest prowincjonalne. Trochę światowości jak już ruszyłeś z grajdoła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: o co Ci chodzi..? 21.01.03, 10:08 Gość portalu: Lena napisał(a): > Przyłączam się do agick. Takim powinni język upss. paluszki obcinać albo za > karę zabierać klawiaturę. > Zajmowanie się plotkami - a tym wyłącznie zajmuje się nasz "amerykański" > kolega - jest prowincjonalne. Trochę światowości jak już ruszyłeś z grajdoła!!! Ależ nie miejmy pretensji do Polskiej Szynki za to, że jest kim jest. Ktoś powiedział, że Ameryka jest dobra dla ludzi ze wsi. Czy ktoś, kto opuścił rodzinną małą wioskę i przenióśl się do gościnnej dużej wioski ma być za to potępiony? Tam przynajmniej nikomu nie przeszkadza słoma obficie wysypująca się z jego gumiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Paj.. 21.01.03, 10:15 w sumie racja - ponoć każdy ma prawo życia, inteligentni inaczej też. no i każdy ma prawo śpiewać - ale nie każdy musi tego słuchać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AX Re: o co Ci chodzi..? IP: *.proxy.aol.com 23.01.03, 02:40 moja droga, teraz to Ty zajechalas prowincja, chlopak wyjechal i jego szczescie, moze tam sobie zycie ulozy, ale teksty w stylu "ameryka jest dla takich....czy siakich" sa plytkie i swiadcza o Tobie, tez tu /czy tam - jak kto woli/ siedze i nie wiaze z tym czego nadzwyczajnego, po prostu latwiej zyc i to wszystko, musze konczyc /trzeba upchac slome do butow/ ps. gdyby nie plotki forum jak to nie mialoby racji bytu, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: EDYTA GORNIAK, czy J.Kwasniewska-photo 21.01.03, 10:03 Każdy pokazuje to, co ma najładniejszego do pokazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: EDYTA GORNIAK, czy J.Kwasniewska-photo IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.01.03, 10:27 www.znane.qa.pl/e/edyta3[1].jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: EDYTA GORNIAK, czy J.Kwasniewska-photo 21.01.03, 10:33 Gość portalu: polishAM napisał(a): > <a href="www.znane.qa.pl/e/edyta3 [1].jpeg"target="_blank">www.znane.qa.p > l/e/edyta3[1].jpeg</a> Szynko Polska, lepiej się przyznaj , że jesteś wściekły na Kwaśniewskiego, że ci odbił przedmiot twoich fantazji erotycznych.Dużo masz jeszcze tych zdjęć? A może tak własne byś zaprezentował. Poprawiłby mi się humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: EDYTA GORNIAK, czy J.Kwasniewska-photo IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.01.03, 10:38 www.roadhouseclub.com/rh/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: EDYTA GORNIAK, czy J.Kwasniewska-photo 21.01.03, 10:56 Gość portalu: polishAM napisał(a): > <a href="http://www.roadhouseclub.com/rh/index.asp"target="_blank">www.roadhous > eclub.com/rh/index.asp</a> Tak wygląda Polska Szynka na wygnaniu? He,he. Tłusta, gruba i stara. Błeee. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Paj.. 21.01.03, 10:38 dyskusja z tym Panem jest niemożliwa.. z tego względu, że poziomy inteligencji dyskutantów bardzo mocno od siebie odbiegają. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Agick!!!a nie przyszlo ci do glowy,ze... 21.01.03, 10:52 agick napisała: > dyskusja z tym Panem jest niemożliwa.. z tego względu, że poziomy inteligencji > dyskutantów bardzo mocno od siebie odbiegają. Sniadanko czas zaczac?pajda z szynka...mniam:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Viki 21.01.03, 10:58 vika411 napisała: > Bujaj się ze sznyclem wiedenskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 22.01.03, 20:51 KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka IP: *.35.11.vie.surfer.at 22.01.03, 21:03 Gość portalu: polishAM napisał(a): > KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka kiedyś jak się mały kaziu wybrał poza rogatki swojej wsi to na każdym drzewie pisał - "tu byłem - kaziu" dzisiaj drzewka zastąpiło okienko internetu i takie kazie dłubią na ekranie swoje "tu byłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka IP: 213.216.82.* 22.01.03, 21:20 Gość portalu: tipi napisał(a): > Gość portalu: polishAM napisał(a): > > > KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka > > > > kiedyś jak się mały kaziu wybrał poza rogatki swojej wsi to na każdym drzewie > pisał - "tu byłem - kaziu" > dzisiaj drzewka zastąpiło okienko internetu i takie kazie dłubią na ekranie > swoje "tu byłem..." Jednym słowem - człowiek ze wsi wyjdzie a wieś z człowieka nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka IP: *.avenel01.nj.comcast.net 23.01.03, 02:24 Ale wy dziewczyny jestescie popieprzone...Zgredy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka IP: *.tnt2.lafayette.in.da.uu.net 23.01.03, 03:25 Gość portalu: asia napisał(a): > Ale wy dziewczyny jestescie popieprzone...Zgredy. **** Zgadzam sie z Asia. Nie dlatego ze siedze po tej stronie. Nie mam korzeni w polskiej wsi, ale znam tutaj kilka osob ktore osiagnely niebywale pozycje spoleczne, pomimo rodowodu z polska sloma w butach. PolishAM moze byc kontrowersyjny, ale dla mnie prezentuje sie lepiej w tekstach niz nasza piosenkarka na fotkach. Dlatego naleza mu sie odpowiedzi pozbawione osobistych wycieczek. I tutaj zawiodlem sie, nie bede ukrywal zarowno na Lenie jak i na Pajdzie. A do Asi; co znaczy "zgredy". J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka 23.01.03, 09:10 dziewczyny nie popieprzone ale zazdrosc nimi powoduje. Nie chca przyznac oczom ze Gorniak to seksy laska nad laskami. Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Jolanta ma taka prosta twarz, no co Wy??? 23.01.03, 09:08 To co ze ma forse na ciuchy extra??? Wyglada jak wiejska baba. A co do seksownosci to juz chyba najwyzej zero. Klase to miala zonka J.Kennedy albo obecna zona glowy jendego z arabskich panstw. * krolowa Elzbieta tez wyglada jak kuchta! Odpowiedz Link Zgłoś