Dodaj do ulubionych

jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy?

13.06.06, 18:18
witam, mam 32 latka, ostatnio na plazy spodobala mi sie pewna na oko 16-17
latka, chetnie bym poznał ja blizej:)ale nie wiem jak zagadac taka mloda
laske, ostatnio poszedlem za nia do domu, wysledzilem gdzie mieszka
dokladnie, teraz tylko musze atakowac:)
Obserwuj wątek
    • karolcarlos Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 18:20
      nie chce byćniegrzeczny ale moim zdaniem wychodzisz na pedofila
    • michunia Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 18:49
      w wieku 32 lat nie wiesz jeszcze jak podrywac dziewczyny?
    • undyna Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:09
      na złoty łańcuch może, wczoraj widziałam pewnego ramola z całkiem fajną lalą,
      jedyny zauważalny atut jaki posiadał, to złoty łańcuch
    • deodyma Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:10
      wybacz, ale to smieszne. ty masz 32 lata( jestesmy niemal w tym samym wieku) i
      bierzesz sie za podrywanie takiej mlodej dziewczyny??? ja jakos sobie nie
      wyobrazam, zeby mi w oko wpadl 16-17 chlopak. no i co ty bedziesz z ta mloda
      dziewczyna robil, jak juz sie poznacie? bedziesz trzymal ja za reke??? wiesz
      co, ale karolcarlos ma chyba racje co do ciebie.
    • nikt110 Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:17
      mlode kobiety zawsze facsynuja sie dojrzalymi, dlatego was nie podnieca 17
      latek ale nas podniecaja 17 latki i na odwrot,kobieta ma byc zawsze mlodsza
      niewazne czy o 4 czy 15 lat, stary uderzaj smialo, 17 latki sa glupie jak
      but,postaw jej piwo i jest twoja...
      • deodyma Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:23
        jest twoja??? siedemnastolatka??? no to zakrawa na pedofilstwo.
      • kamaaa2 Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 22:06
        głupi to ty jestes..
      • aiczka Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 14.06.06, 10:26
        > mlode kobiety zawsze facsynuja sie dojrzalymi,
        Ciekawa legenda.

> niewazne czy o 4 czy 15 lat, stary uderzaj smialo, 17 latki sa glupie jak
        > but,postaw jej piwo i jest twoja...
        Tylko żeby Cię nie zatrzymali za rozpijanie nieletniej.
    • ania.downar Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:38
      No jestes niezle psychiczny musze przyznac....
      • ania.downar Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:39
        ... w sensie, ze za nia az pod jej dom poszedles....
        • chlopiec.o.waskiej.talii Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:46
          dlaczego odrazu psychiczny, to dowod jak bardzi mi na niej zalezy, nie mow ze
          ty bys nie chciala zeby facet za toba szedl az do domu tak bys sie mu spodobala
          • ania.downar Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:50
            Nie chcialabym, bez kitu... :-)))
            • chlopiec.o.waskiej.talii Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:52
              to jak ma cie ktos nieznajomy poderwac nie idac za toba???
              • ania.downar Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 19:55
                Ale nie do domu.... no wez, badz powazny. Juz pomijam roznice wieku... bym
                chyba skonala ze strachu, gdyby jakis 60-letni facet szedl za mna z plazy pod
                sam dom....
                • karolcarlos Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 20:41
                  jak poderwać nie idąc za nią????
                  jestem od Ciebie o dużo młodszy a wiem jak to zrobić;))
                  bądź szczery i nie baw sie w podchody:)
                  podchodzisz i mówisz, ze bardzo Ci sie spodobała, uważasz, ze jestes piekna i
                  proponujesz jej kawe,herbatkę,soczek itp albo spacerek ale najlepiej tam gdzie
                  jestd uzo ludzi, zeby czuła sie bezpiecznie...
                  jak odmówi ładnie dziekujes zi idziesz dalej - nie zawsze sie wygrywa a czasem
                  takie miłe podziekowanie moze całkiem odmienic jej stosunek
                  TRZEBA MIEC KLASE I STYL!!!!!!!!!
                • alpepe Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 20:44
                  precież to siur, on jest psychiczny.
    • n_itka Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 20:51
      o matko, ja mam 19 lat i gdyby podszedl do mnie taki 32-latek to bym uciekala...
      pomyslalabym, ze albo jakis zboczeniec albo ma zle zamiary conajmniej :P a nawet
      jesli by tak nie bylo to wybacz, ale za stary jestes, zeby sie toba wogle
      interesowac, no ale moze to jest jakas niestandardowa 17-latka i na ciebie poleci.
      • karolcarlos Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 20:56
        śledzenie hmmmm moze jeśli byś śledził kobiete no chociąz 26 letnią:) i nie z
        czajeniem się jak partyzant tylko tak, zeby zauważyła, że ją śledzisz....WRÓĆ!!
        że idziesz za nią do tego miłe uśmieszki jak sie odróci, bajeczne spojrzenia;))
        wtedy juz trzeba patrzec na jej reakcie, jelsi przyspiesza i widac obawe to
        odwrót bo ejszcze policja Cie zgarnie,ale jesli wydaje się być mile zaskoczona
        i zaciekawiona to czmeu nie przejśc do wyższego levelu i ZAGADAĆ :))))))
      • zyj-jak-wolisz Mam 45 , moja dziewczyna 19 13.06.06, 20:57

I mam gleboko w dupie glupkowate spojrzenia oraz kretynskie komentarze. Moja
        piekna, mloda dziewczyna jest ze mna poniewaz jestem czlowiekiem szeroko
        rozumianego sukcesu, mam kase, super- dom i obywatelstwo innego (lepszego)
        kraju.
        Nigdy nie zmuszalem jej do tego zeby byla i spala ze mna , robi to poniewaz nie
        usmiecha jej sie picie na plazy piwa zakupionego na spolke z chlopakiem
        (bylym....). Jak mi kiedys wyznala, byla to jedyna rozrywka na jaka bylo ich
        stac ;-))
        Moze odejsc, co jej wielokrotnie powtarzalem, kiedy tylko zechce, ani slowem
        nie bede jej probowal zatrzymac. Nie musimy przeciez latac business class na
        wakacje i zakupy, plaza i piwko czekaja .....
        A ona jakos nie chce :-)
        • n_itka Re: Mam 45 , moja dziewczyna 19 13.06.06, 21:13
          >Moja
          > piekna, mloda dziewczyna jest ze mna poniewaz jestem czlowiekiem szeroko
          > rozumianego sukcesu, mam kase, super- dom i obywatelstwo innego (lepszego)
          > kraju.

a gdzie w tym wszystkim milosc? :P jestes niezwykle ciekawym czlowiekiem skoro
          szczycisz sie, ze dziewczyna jest z toba wylacznie dla kasy i luksusu; swoja
          droga ta dziewczyna tez jest niezwykle ciekawa...
          no coz, zycze powodzenia :)
          • zyj-jak-wolisz Re: Mam 45 , moja dziewczyna 19 13.06.06, 21:17
            Milosc ?! Ja juz swoja mialem a moja ukochana zawsze swoja moze miec kiedy
            zechce. Zrezta, my sie przeciez kochamy !!!!
    • widokzmarsa Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 21:01
      ja to zawsze robię tak: podchodzę i pytam czy lubi jeździć w odkrywanym porsze.
      Działa 8 na 10
      • karolcarlos Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 21:39
        tak porsze napewno dziala;)))))))haha
        ja wole zapytać sie porshe:)))gratulacje stary jak tak zagadujesz z kobietami
        • aureliana Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 21:42
          no ja tam nie wiem czy takei mlode dziewczyny sie fascynuja jakims lysiejacym
          facetem z brzucem. za duzo sie m jak milosc naogladaliscie. 17latka to sie
          chetnie zabawi z takim, nauczy sie dobrze calowac i pare innych rzeczy i olac.
          wychodzac z takiego zalozenia mozesz wlasciwie poderwac w jakikolwiek sposob od
          'z toba trzeba codzic czy sie pieprzysz od razu?' do 'porozmawiamy o filozofii
          kanta?'
    • searena Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 21:44
      Haha, znów jakaś prowokacja? "Chłopiec", ty jestes dla niej emeryt :)) I jesli
      nie chcesz siedziec za uwodzenie nieletniej poderwij sobie 30 latkę.
      • waranka Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 13.06.06, 22:22
        te amator zielonych jablek...zostaw dziewczyne,bo na oko to dupek jestes33
        letni...zeby cie szlag
    • marusia100 Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 14.06.06, 00:14
      Autor tego wątku nie ma kasy, więc na żadne porsche nikogo nie poderwie, jest
      poza tym żonaty i tylko (chwilowo) zerwał się z łańcucha. Jak bym była ojcem
      lub matką tej laski albo nią samą, poszczułabym palanta psem.
      • wielo-kropek Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 14.06.06, 02:42
        No patrzcie. 32 lata i nie wie jak poderwac mloda dziewczyne. Musza sie
        teraz te 17 latki mocno smiac. Nie zawstydzaj facetow czlowieku.
        • skorpionica11 boze 17 lat to jeszcze dziecko 14.06.06, 08:40
          normalny facet w tym wieku nie podrywa dzieci ,pozniej mozesz byc posadzony o
          gwałt na nie letniej
          • krwawabestia Re: boze 17 lat to jeszcze dziecko 14.06.06, 10:06
            nie trufno go zrozumiec ze oglada sie za nastkami kobiety sie szybko starzeja
            mentalnie (nazywaja to dorosłoscia) my mamy dłuzej młode mozgi dlatego laski
            powinny byc z 10 lat młodsze :)

moze na psa :)
            dziewczyny lubia zwierzatka
            • ania.downar Re: boze 17 lat to jeszcze dziecko 14.06.06, 10:31
              Jasne. Albo na nowy model komorki.... wypasiony jakis....
              • krwawabestia Re: boze 17 lat to jeszcze dziecko 14.06.06, 10:49
                a niby jak na komorke?

z psem to proste szczegolnie jak dziewczyna tez ma psa i regularniue z nim
                spaceruje w tym samym miejscu
                wczesniej czy pozniej jest szansa ze dojdzie do rozmowy a rozmowa z facetami
                nie jest bezpieczna :)
    • bitch.with.a.brain Re: jak 30 latek ma poderwac 17 latke np na plazy 14.06.06, 10:37
      Tak samo jak każdą inną:)
      Zresztą jak wyglada na 16 17 to moze być po 20:)

I w ogóle dajcie sobie spokój z ta pedofilią,chyba nei wiecie co oznacza to słowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka