april102 26.01.03, 10:13 gdzie moja niespodziewajka ?? Aida Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri Re: Suri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 22:03 aaaaaaaaaaa april, chyba zapomnialam... to znaczy zapomnialam zorganizowac ale nie zapomnialam co to bylo :)). ufff... skoro obiecane to bedzie wykonane. przed koncem tygodnia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Suri IP: *.athens.access.acn.gr 26.01.03, 22:32 Suri, mialas tez zadanie domowe w kajecie kiedys zanotowane - odrobiłas? (gdzie tam, co? ) :)) pozdro, r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 22:38 znajac siebie napewno skrupulatnie zanotowalam ;) tylko, reniuuuuu, gdzie ten kajet?!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Suri IP: *.acn.pl 26.01.03, 22:42 Gość portalu: suri napisał(a): > znajac siebie napewno skrupulatnie zanotowalam ;) > tylko, reniuuuuu, gdzie ten kajet?!! > :))) Wysłałem Ci maila księżniczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aida Re: Suri IP: *.p.lodz.pl 27.01.03, 09:44 Gość portalu: suri napisał(a): > aaaaaaaaaaa april, > chyba zapomnialam... > to znaczy zapomnialam zorganizowac ale nie zapomnialam co to bylo :)). > ufff... > skoro obiecane to bedzie wykonane. > przed koncem tygodnia. > > :))) to ja jeszcze poprosze o skonkretyzowanie tygodnia, ktory tydzien ktorego roku masz na mysli ?? ;) pozdro Aida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 09:54 Aido, nie badzmy takie drobiazgowe ;) :))) niespodziajka bedzie niespodziewana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aida Re: Suri IP: *.p.lodz.pl 27.01.03, 22:24 Gość portalu: suri napisał(a): > Aido, > > nie badzmy takie drobiazgowe ;) > :))) > niespodziajka bedzie niespodziewana tylko zeby mnie niespodziewanie za granicami naszego pieknego kraju nie dopadla.... Odpowiedz Link Zgłoś