atomoweczka 10.07.06, 09:13 Drogie Panie, czy któraś z Was kożysta z tego urządzenia? Jezeli tak to prosze o wnioski. Który jest lepszy, skrętny czy prosty. Jakie sa ich zalety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: steper 10.07.06, 10:10 ja mam zwykly steper a poprawanie to nazywa sie orbitrek tylko ze ja mam bez licznika czasu ,i jestem zadowolona bo to cwiczy nogi -uda rece w sumie cale cialo pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra_cz Re: steper 10.07.06, 11:24 hmm jesli na c. poleca sie spacery, to mysle, ze steper sie nadaje. Ja raczej jestem zwolenniczka cwiczen "naturalnych", na swiezym powietrzu, wiec polecam spacery albo Nordic Walking Walka z cellulitem Marsz po zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: steper 11.07.06, 08:08 jesli sie schudnie to cellulit w miare znika raczej osoby szczuple nie maja problemy z cellulitem nieprawdarz Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: steper 11.07.06, 09:09 nieprawdarz. Mam 180 cm wzrostu, 63 wage i mam ten cholerny celulit, niewielki ale jest;/ mam diete,masowanie, mazidla, i cwicze aerob. i stepper i dupa blada:) Odpowiedz Link Zgłoś