24.07.06, 20:27
Ojojoj! Znalazłam Was całkiem przypadkiem i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do grona "długaśnych". Myślę, że się nadaję: mam 180 cm wzrostu. Mieszkam w Lublinie, na posiadaniu mąż (wyższy) i córcia (też spora jak na swój wiek).

Witam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • doma791 Re: Witam !!! 24.07.06, 20:30
      oooo witamy.Ulcia-założycielka naszego forum się ucieszy bo tez jest z Lublina:)
      • anula_j Re: Witam !!! 24.07.06, 20:56
        jaki ten świat mały... Tym bardziej mi miło!
    • eirien Re: Witam !!! 24.07.06, 21:03
      o, to już jesteśmy 3 w Lublinie? :)

ps. a my się przypadkiem nie spotkałyśmy na 'oddziale'? ;D
      • anula_j Re: Witam !!! 24.07.06, 21:07
        oczywiście że się znamy z Oddziału! witam! ale numer!!! a nie mówiłam, ze świat mały?!!!! hahaha!
        • eirien Re: Witam !!! 24.07.06, 21:24
          Do tego trafiłyśmy tu prawie w tym samym czasie - ja jestem 'wczorajsza' ;)))
          • kawa_mielona Re: Witam !!! 24.07.06, 21:56
            ...i znów jednego więcej niż Karguli:)) Fajnie! Witajcie dziewczyny! A co to
            za 'oddział' na którym już się spotkałyście, jesli mozna spytać?
            • eirien Re: Witam !!! 24.07.06, 22:07
              Lubelski Oddział Zamknięty* heheheh

*) Dla niewtajemniczonych: lubelskie forum lubelskich rodziców (w większości mam) ;) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33035
              • kawa_mielona Re: Witam !!! 24.07.06, 22:12
                aaaaaha! moja ciekawośc została zaspokojona, dzięki:)
                czasem też bywam na forach 'mamowych' ale tylko na otwartych i tylko jako
                czytelnik:) fajnie, ze rośnie grupa Mamusiek na forum WK:) pozdrawiam
    • ja_karola Re: Witam !!! 25.07.06, 01:38

Witam! Ja rowniez dopiero dzisiaj odkrylam Wasze forum i bardzo tu milo. Mam
      tylko nadzieje, ze mnie zaakceptujecie poniewaz jestem liliputem; zaledwie 175
      cm, a rozmiar buta 40. Jak na Montreal to jestem wysoka, ale wlasnie za 3
      tygodnie przeprowadzam sie do Kopenhagii w zwiazku z praca, a tam sami wysocy
      wiec jestem szczesliwa. Moze poznam jakiegos roslego Wikinga?

Pozdrawiam serdecznie!
      • rasgeea Re: Witam !!! 25.07.06, 07:20
        witamy wsrod nas:)mamy nadzieje ze bedziesz z nami dlugo :)))))175 to wcale nie
        jest tak malo:)))Wikinga? mhmm brzmi ciekawie:)))
    • ulcia03 Re: Witam !!! 25.07.06, 09:15
      Hello Anula!!! Co trzy baby (z Lublina) to nie jedna, co nie? Zaglądaj do nas
      często :)
    • e-aneta Re: Witam !!! 25.07.06, 10:11
      To ja się też przywitam i przedstawie :)

Trafiłam tu wczoraj i już zostawiłam swój ślad stukając tam i tu.

Ogólny zarys:
      Mam 183, płetwa 41, spodenki 29-30/36
      Mąż: jest 188 cm
      Potomstwo jest : synek 4 latek
      Zwierząt : brak
      Miasto: Świnoujście

Buziaczek dla wszystkich z głową w chmurkach, jakież piękne mamy tu widoki :)
      • ulcia03 Re: Witam !!! 25.07.06, 10:26
        Witaj Anetko! Im nas więcej, tym bardziej się cieszę. Uściski! Ucałuj synka od
        Forumek!
        Ulka
        • bluelove Re: Witam !!! 25.07.06, 12:15
          oj jak milo jak fajnie jest nas coraz wieciej :D
          witam!!!
          • karolina2607 Re: Witam !!! 25.07.06, 19:32
            Ja też się przedstawię.
            Podobnie jak założycielka forum i jeszcze kilka pań pochodzę z Lublina.
            Mam 182, 73 kg (zawsze wydawało mi się że jest ok ale jak czytam niektóre posty
            dziewczyn ze wzrostem większym niż mój a z wagą mniejszą niż moja to łapie
            doła) stópka 40, spodenki 33/36.
            Fajnie że jesteście!

• doma791 Re: Witam !!! 25.07.06, 20:47
              Witamy Karolciu
              Jestes faktycznie kolejną osóbką z Lublina w przeciągu chyba 2 dni,w końcu
              ansza założycielka nie będzie osamotniona na lubelszczyżnie.
              Co do wzrostu i wagi to poczytaj sobie parę postów niżej, ja tez tam się
              udzielałam...a moje spodenki to tez 33/36
              • kasiowata1 Re: Witam !!! 26.07.06, 10:10
                Czesc,
                trafilam na to forum jakis czas temu i tylko je podczytywalam i w koncu
                postanowilam cos napisac, bo tez naleze do grupy wysokich kobiet. Mam 180 cm, a
                buty 39/40 i jestem z Bydgoszczy. Mam kochanego meza i wspanialego synka-
                urwiska Michalka.
                Pozdrawiam serdecznie
                • kawa_mielona Re: Witam !!! 26.07.06, 11:03
                  Cześć Kasiu! Witaj wśród wysokich lachonów :)
                  Łączy nas wiele podobieństw ale napisałam o tym w wątku "dzieciowym" :)
                  • kasiowata1 Re: Witam !!! 26.07.06, 11:06
                    Witaj Kasiu, a ja gdzies wyczytalam, ze jestes z Ostrowa Wlkp (mam nadziej, ze
                    sie nie pomylilam) - bylismy tam w weeken na weselu u kuzynki meza. Impreza
                    odbywala sie w hotelu Borowianka - bardzo sympatyczny lokal, pewnie znasz!
                    • kawa_mielona Re: Witam !!! 26.07.06, 11:24
                      Pewnie, że znam! Sama miałam tam wesele! Na górnej sali we wrzesniu 2002r. Ahh
                      co to był za dzień:)
                • doma791 Re: Witam !!! 26.07.06, 16:11
                  No witam w końcu jakiegoś ziomala z Bydzi.Jak dobrze ze się pojawiłaś, bo juz
                  zaczełam się obawiać ze jestem jedyną tam "zyrafą"
            • ulcia03 Re: Witam !!! 26.07.06, 10:21
              Hej Karolina!!! Z każdą nową osóbką z Lublina czuję się coraz lepiej :) Tylko
              powiedzcie dziewczyny gdzie wy się chowacie, bo jak idę po ulicy to wiatr hula
              ponad głowami przechodniów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka