Dodaj do ulubionych

prezenty, prezenty

IP: *.ruczaj.pl 10.02.03, 23:30
jeszcze do wątku ślubno-weselnego.
Powiedzcie z jakich prezentów najbardziej się ucieszyłyście (-liście) albo na
jakie najbardziej liczycie?
Chciałabym wybrać coś fajnego, niebanalnego żeby nie wyskoczyć z piątym
tosterem, albo trzecim zestawem kieliszków. Koperta odpada, listy prezentów
nie było. Liczę na Waszą pomoc.
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: prezenty, prezenty 10.02.03, 23:34
      Jak dla mnie tylko koperta. Sory wiem co sobie pomyślisz ale pieniądze to
      zawsze pieniądze. Np. ostatnio moja ciotka kupiła mi na imieniny taki prezent,
      ze się zastanawiam co z nim zrobić, Mam małą kawalerkę i mało miejsca
      na "takie" przedmioty.
      A jak już chcesz być taka oryginalna to kup im jakiś bachomaz
      • Gość: verte Re: prezenty, prezenty IP: 62.233.163.* 11.02.03, 03:28
        A może noc poślubna w najlepszym apartamencie *****-gwiazkowego hotelu.
        Najlepszy prezent to taki,którego nie da się zapomnieć.
        • Gość: Ilona Re: co do koperty IP: *.ruczaj.pl 11.02.03, 11:42
          jak dla mnie koperta OK, ale ponieważ ma to być ślub, siostry mijego
          narzeczonego, to on stwierdził,ze własnej siostrze nie będzie dawał forsy,
          tylko coś bardziej osobistego, na pamiątkę. Stąd moje (nasze) rozterki.
          Co do apartamentu na noc poślubną to niestety, ale oni już maja apartament "do
          kompletu" z salą weselną...
          • charissa Re: co do koperty 11.02.03, 14:42
            Gość portalu: Ilona napisał(a):

> jak dla mnie koperta OK, ale ponieważ ma to być ślub, siostry mijego
            > narzeczonego, to on stwierdził,ze własnej siostrze nie będzie dawał forsy,
            > tylko coś bardziej osobistego, na pamiątkę. Stąd moje (nasze) rozterki.
            > Co do apartamentu na noc poślubną to niestety, ale oni już maja
            apartament "do
            > kompletu" z salą weselną...

a ja w pazdzierniku ide na slub mojego brata. Poki co mieszkaja w kawalerce i
            chca kupic mieszkanie wieksze lub moze zaczac budowe domu i nic nie jest im tak
            potrzebne jak wlasnie pieniadze.
            Niedawno bylam na slubie u kolezanki i ona powiedziala wprost, ze jezeli chce
            jej cos kupic to lepiej mam dac pieniadze (tez wykanczali mieszkanie) wiadomo
            ze ze 100/300/500 zl pojedynczo nic sie nie zrobi, ale jak sie zbirze w kupke
            to daje juz konkretna kwote , z ktora panstwo mlodzi moga cos zrobic
          • lyche1 Re: Wiesz co? 11.02.03, 22:26
            Zafunduj jej śpiewaczkę operową, coby jej ładnie zaśpiewała Ave Maryja cz co
            tam się śpiewa
    • Gość: mathias_sammer Re: prezenty, prezenty IP: *.B2.srv.t-online.de 11.02.03, 12:22
      Gość portalu: Ilona napisał(a):

> jeszcze do wątku ślubno-weselnego.
      > Powiedzcie z jakich prezentów najbardziej się ucieszyłyście (-liście) albo na
      > jakie najbardziej liczycie?
      > Chciałabym wybrać coś fajnego, niebanalnego żeby nie wyskoczyć z piątym
      > tosterem, albo trzecim zestawem kieliszków. Koperta odpada, listy prezentów
      > nie było. Liczę na Waszą pomoc.

Moi znajomi mieli nie tak dawno slub... Myslalem o jakims specjalnym prezencie, ale
      dali do zrozumienia, ze wszystko maja i zebym najchetniej wypil za ich zdrowie i
      pomyslnosc..u siebie w domu :))) Zdrowie wypilem, do puszki stojacej przed
      wejsciem wrzucilem pare groszy (stalo: "zbieramy na wyprawe do Timbuktu"), do
      srodka nie wchodzilem. Najwazniejsze, ze sa szczesliwi i ja tez. Jak tylko skoncze
      antybiotyki jeszcze raz za to wypije. A tak powaznie- malowidla i grafiki wszelkiej
      masci moga byc calkiem trafionym pomyslem.
      M.S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka