sloggi Re: TRWAM 14.02.03, 11:29 Posmarujemy masłem, położymy plasterek wędlinki, zieleninkę, keczupik i wtedy będziesz mogła napisać: TRWAŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
agatanani Re: TRWAM 14.02.03, 11:34 cos Ty! ona na pewno okaze sie ciezkostrawna... (szczegolnie dla patafianow co sie daja prowokowac ;-) i w kazdej formie trwac bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: TRWAM 14.02.03, 11:34 sloggi napisał: > Posmarujemy masłem, położymy plasterek wędlinki, zieleninkę, keczupik i wtedy > będziesz mogła napisać: > TRWAŁAM Ha, to był test na inteligencję. Czy będziecie oglądali TV "Trwam", pytam? Ponoć będzie to m.in. TV edukacyjna. Sloggi, nie chciałabym być tak kochana , jak w Twojej sygnaturce. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: TRWAM 14.02.03, 11:35 frunze napisała: > Niczym ojciec Rydzyk... :) Sugerujesz podobieństwo treści? Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: TRWAM 14.02.03, 11:41 sloggi napisał: > frunze napisała: > > > Niczym ojciec Rydzyk... :) > > Sugerujesz podobieństwo treści? Nie, ale mam podejrzenia, że oboje będą trwać i trwać, i nic tego nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: TRWAM 14.02.03, 11:40 pajdeczka napisała: > I co Wy na to? Mam tyle kanalow a tak malo czasu, ze nie wiem czy w ogole zauwaze jej wejscie na antene, i czy w ogole bedzie mi sie chcialo jej poszukac w eterze. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Do moich oprawców 14.02.03, 11:52 Absolutnie się nie zgadzam! Nie jestem oprawcą i wpadłam na to, że chodzi Ci o o. R.! Proszę o sprostowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do moich oprawców 14.02.03, 12:57 frunze napisała: > Absolutnie się nie zgadzam! Nie jestem oprawcą i wpadłam na to, że chodzi Ci o > o. R.! Proszę o sprostowanie :) A czy wpadłas też na to, że mój post o oprawcach był wysłany wcześniej niż Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: TRWAM IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 21:29 Skandal! Brak wymaganych dokumentów, informacji o źródłach finansowania a w dodatku pozostałe dane opatrzone klauzulą poufności. Żeby było śmieszniej - zapowiada się interesująca konfrontacja między Pulsem firmowanym przez Episkopat a- właśnie - schizmatykiem ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Luke - nowy inkwizytor... IP: 209.234.166.* 14.02.03, 21:49 Gość portalu: Luke napisał(a): > Skandal! Brak wymaganych dokumentów, informacji o źródłach finansowania a w > dodatku pozostałe dane opatrzone klauzulą poufności. Żeby było śmieszniej - > zapowiada się interesująca konfrontacja między Pulsem firmowanym przez > Episkopat a- właśnie - schizmatykiem ...??? czy jestes prawosławnym wyznawcą Ojca Dokumenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or Re: Luke - nowy inkwizytor... IP: *.proxy.aol.com 14.02.03, 23:54 tacy jak on niedlugo na widok pieszego przchodzacego w miejsu niedozwolonym beda krzyczec skandal, wyluzuj ten kraj powiniem nazywac sie SKANDAL /godlo to Rywin w koronie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Luke - nowy inkwizytor... IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 13:40 Gość portalu: or napisał(a): > tacy jak on niedlugo na widok pieszego przchodzacego w miejsu niedozwolonym > beda krzyczec skandal, wyluzuj ten kraj powiniem nazywac sie SKANDAL /godlo to > Rywin w koronie/ Jasne, olejmy to! I tak nic nie zmienimy, prawda? O co tyle krzyku, ktoś da komuś w łapę, ktoś kupi ustawę, ktoś urządzi blokadę, albo zagrozi oblaniem kwasem solnym i fajnie będzie. Topmy się dalej w tym bagienku, może, jak będziemy grzeczni, dosłużymy się własnego Pinocheta. A ja mam jakieś przedwojenne zwidy - Bóg honor, Ojczyzna, rany, ale jestem nietrendowa. Odpowiedz Link Zgłoś