mala.m1 18.08.06, 14:37 dziewczyny..tak szczerze, czy lubicie sie masturowac ? nawet jesli jestescie w zwaizku??? jak tak to w jaki sposob... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:38 mala.m1 napisała: > jak tak to w jaki sposob... rurą od odkurzacza. Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_w_oczach Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:42 po prostu nie bardzo to sobie technicznie wyobrazam wiec stad prosba o uscislenia. zaznaczam, ze nie wiem nic o masturbacji odkurzaczem ale szybko sie ucze. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:44 włączasz odkurzacz na najwieksza moc i przystawiasz sobie końcówke rury wiadomo gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_w_oczach Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:45 niestety, ale po przeczytaniu sasiedniego watku pewnego anallityka, na prawde nie wiem gdzie:P Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:48 hm nie czytaj go, to stary zboczeniec, wyrywa laski na forach i je wykorzystuje, ja z nim pisze tylko dla jaj - z litości :> Odpowiedz Link Zgłoś
mala.m1 Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:40 chodzi mi o to jak duzo dziewczyn to robi , bo przewaznie sienie przyzaja do tego Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:41 a po co Ci ta wiedza? i skad wiesz, ze sie nie przyznaja? ankieterka jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:50 a co ty taka ciekawska? a po co, a dlaczego? ksiazke piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:48 Jak dasz na ssanie to skonczysz tak jak belgijska. Jej wyciaglo resztki rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:51 souls_hunter napisał: > Jak dasz na ssanie to skonczysz tak jak belgijska. Jej wyciaglo resztki rozumu. cicho, bo tu jeszcze przyjdzie i opowie co i jak było;P Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: masturbacja??? 18.08.06, 14:53 No chyba ta ciencka do czyszczenia:] jezeli masz odkurzacz z mozliwoscia prania, jest dodatkowe nawilzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
owlosiony_samiec Re: yes, yes, yes! 18.08.06, 16:53 A ja używam odkurzacza Rainbow gdy mnie już ręka boli, ciągnie jak młody cielaczek :) A z lasek, to chyba Mahadeva to robi, gdzieś o tym pisała ale bez szczegółów. Nawet się zastanawiam czy jej nie bzyknąć bo po co się męczyć oddzielnie i marnować potencjał ale jakoś nie mam śmiałości. Odpowiedz Link Zgłoś