Dodaj do ulubionych

jaki prezent???????

21.08.06, 10:51
Dziewczyny, mam problem. w sumie taki problem to nie problem ale zawsze:)
pojutrze obchodzimy z moim mężczyzną drugą roczniczę naszego związku i
wypadałoby coś sobie kupić. i w sumie nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że
mój facet postanowił utrudnić nam zadanie i postanowił, że w tym roku robimy
sobie prezenty w grnicach 50-70 zł.co fajnego i oryginalnego mogę mu
spezentować? ciuchy i perfumy odpadają bo to mu ciągle kupuję:)pomożecie??
proooooszęę:)
Obserwuj wątek
    • fantumtam Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 11:18
      Przyda się coś, co zostanie na długo:
      portfel jakiś dobry, ładny skórzany pasek lub rękawiczki skórzane na zimę,
      jeśli lubi biżuterię, to łańcuszek, sygnet, branzoleta srebrana; spinki do
      mankietów, dobry krawat, jakaś książka (album, poradnik)-zależy co lubi, czym
      się interesuje, ale to raczej nudne; gra komputerowa jeśli lubi, choć nie znam
      cen; coś, co zbiera; koszulka z jakimś nadrukiem wymyślonym przez
      Ciebie"monster garage"np.(to dla jaj), jeśli pali to papierośnica lub
      zapalniczka taka duża srebrna(zapomniałam nazwy)na benzynę lub fajka, jeśli
      kiedyś o tym wspominał.

A jeśli lubicie wyuzdany seks, to może jakiś gadżet z seks schopu, który umili
      Wam intymne chwile...

Powodzenia:)
    • souls_hunter Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 11:31
      Cos takiego. 100% sie przyda
      www.fide.pl/pl/victorinox/scyzoryki_i_narzedzia/swissarmy/
    • aserath Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 11:37
      ja bym znalazła wasze najładniejsze zdjęcie, trochę w photoshopie bajerów
      dodała, moze zmontowac z innym itd, wywołać w dużym formacie i w piękne ramki :)

i na ścianę oczywiście :)

możesz mu też kupić pościel w piłkę nożną (jezeli fan piłki) - kazdego faceta
      rozwali taki prezent :) I daj mu go z komentarzem: teraz w łóżku mozesz strzelać
      gole :D
      • dj73 Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 12:24
        potwierdzam wypowiedz souls_hanter'a, naprawde faceci takie pier..y lubią,
        zawsze króluje u chłopców :scyzoryk (patrz link), proca ( broń), no i
        samochodziki
        Upiekszacze w postaci : portweliki, rekawiczki, papierosnice........to tak
        bardziej domena kobiet
        SCYZORYK - super, im wiecej bajerów tym lepiej......z grawerem
        • souls_hunter Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 18:34
          No no dj, uwazaj sobie;) to nie sa pierdoly. Czasem moze sie zdazyc ze uratuja zycie (w USA byl taki autentuczny przypadek). Ale jezeli chodzi o pelna extaze z wytryskiem to tylko Leatherman Tool, o jak tutaj ponizej
          www.backcountry-equipment.com/ltg-wave-new.php
          To tak profilaktycznie podaje gdyby inne dziewczyny dysponowaly troszeczke wiekszym budzetem a zastanawialy sie co kupic.
    • khaki3 Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 12:25
      Idz do sex-shopu, kup jakies fajne olejki zapachowo-smakowe,albo jakies fajne
      zabawki:)oboje na tym skorzystacie:)
    • eluch_a Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 12:49
      Kuzynka kupiła mężowi szalik i skórzane rękawiczki, bo on ciągle chodził
      porozpinany i w ogóle. Ale skoro ciuchy odpadają są takie fajne wielofunkcyjne
      scyzoryki z różnymi bajerami: korkociągi, otwieracze, i rózne takie..
    • feminasapiens Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 12:55
      > mój facet postanowił utrudnić nam zadanie i postanowił, że w tym roku robimy
      > sobie prezenty w grnicach 50-70 zł

Sorki, nie obraź się, ale trochę to głupie, że w tak romantycznej sprawie jak
      kupowanie sobie prezentów na rocznicę bycia razem Twój luby ustala jakieś
      sztywne granice jak księgowy to dla mnie jakieś takie...
      "Widełki cenowe" na prezenty to ustala się w szkole jak kupuje się prezenty na
      Mikołajki, ale nie w związku dwojga ludzi. Błagam!

A jeżeli już to przecież wcale nie musisz się do tego zastosować, prawda?
      Pokażesz mu paragon ze sklepu że się zmieściłaś w zalecanej kwocie?

Dziwne to wszystko...
      • alessija Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 13:35
        może dziwne, może nie.szczerze, mnie akurat cena nie obchodzi ale znam jego -
        jak kupi mi coś w tej kwocie a ja się szarpnę na niewiadomo co to będzie mu
        głupio (zawsze tak jest). ale ogólnie dziękuję Wam dziewczyny - pomysły
        fantastyczne, nie myślałam nawet że tyle można:) wybiorę coś teraz a resztę
        zastosuję w przyszłości (szczególnie te z sex shopów;)) dzięki:)
        • souls_hunter Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 15:22
          Jesli faktycznie kupisz i dasz mu ten scyzoryk, to on musi ci za niego zaplacic symboliczna zlotowke, zeby noz nie przecial przyjazni. Taki zabobonik slyszalem, sam na wszelki wypadek zaplacilem;)
      • baler_inca Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 13:55
        Czemu dziwne? Może faceta zwyczajnie nie stać i ubezpiecza się w ten sposób -
        na wypadek gdyby dziewczyna miała wydać powiedzmy 500 zł, a on ma tylko te 50-
        70... Głupio by wyszło.
        A co do preznetu - ja zawsze mam setkę pomysłów na prezenty dla mojego faceta,
        bo wiem, co może go zainteresować, ucieszyć, rozweselić itd. Chciałabym sobie
        gdzies te pomosły zapisywac, żeby nie uleciały, ale gdzie, skoro on wszedzie
        może te zapiski znaleźć? :/
        Tobie proponuję zastanowić się nad zainteresowaniami lubego i jego charakterem.
        Scyzoryk to fajny pomysł, zwłaszcza dla 20-latka (plus minus), ale są przecież
        mężczyźni 'dwie-lewe-rączki' któych wzdryga na widok narzędzi. Jeśli Twój do
        nich nalezy, to będzie klapa.
        Zawsze warto zrobić coś ręcznie - my mamy dużo takich prezentów, ich główną
        zaletą jest to, że wymagają dużo pracy i poświęcenia, a nie tylko rzucenia kasy
        na ladę w sklepie.
        Tak czy siak, dopisuję scyzoryk do mojej listy (na razie w głowie tylko;)
        Pozdrawiam i życzę udanej rocznicy (ja mam swoją za miesiąc - 3 lata:)
        • alessija Re: jaki prezent??????? 21.08.06, 17:22
          właśnie o to mi chodzi że jemu może być głupio. wiem, że odkłada kasę na
          coś "dla nas" (jeszcze nie wiem na co) i pewnie dlatego wpadł na taki pomysł,
          żeby nie szaleć z kasą na te prezenciki. już zrobiłam jeden prezencik
          własnoręcznie - taką karteczkę z życzeniami, którą sama ładnie narysowałam,
          powyklejałam itp. chyba jednak zostanę przy scyzoryku, chociaż pomysł z
          pościelą w piłkę nożną też był super:) jeszcze raz dzięki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka